Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

K kazzy

Canım bak bir sürü bahanen var kendin yazmışsın, ama bu güne kadar yediklerinin sana kilo dışında ne katkısı var bi düşünsene? Bak yine yaz geldi ve yağlarını saklama derdin olmadan giyinmeyi eminim sende çok istiyorsundur.

Bak takıma, sence hangimiz tabak tabak yenilen sarmaları dolmaları, ne bileyim çikolataları, cipsleri, yağlı kızartmaları sevmiyoruz. Ben kendimden örnek vereyim; 1 ekmek yedikten sonra az daha yesem nolacak ki modundaydım şubat ayına kadar. Ama yemenin bir sonu yokki, durmasam kilo almaktan başka bi yararı da olmayacaktı bana.

Sende durabilirsin. İnsanız, nefsimiz var, canımız elbette bişeyler istiyor ama durmayı bilmek lazım. . Burayı özellikle belirtiyorum; Kendimizi kontrol etmeyi günlük hayattaki insani ilişkilerimizde nasıl biliyorsak, nefsimizle de bilmemiz lazım.

Canın bişeyi çok çektiğinde dayanamayacak haldeysen bi lokma tadına bak ama sonrasında devam etme. Suyunu bol iç, miden zaten sudan şişiyor yemeğe yer az kalıyor. İllaki acıkıyor insan ama yemeğe mesela salatayla başlayan insanlar daha az yemek yediklerini söylüyor, mideni sağlıklı şeylerle doldur, akşamları mutlaka hafif beslen. Bir de her gün tartıya çıkıp, ay yine kilo veremedim, yok ben veremem bu kiloları, amaaan zaten aynı kiloyum oturayım da şu yemeği bi güzel gömeyim moduna girme, sen istikrarlı olursan illaki kilo vereceksin. Vücut dışardan gelen bir yağ bulamayınca kendi yağını illaki yakacak.

Lütfen sakince bi düşün, kararını ver ve vazgeçme. Motive olacağın birşey bul kendine. Ne bileyim bi elbise al iki beden küçük, ona girmeyi hayal et. Mesela tatil planla orada giyeceğin mayonla kendini zayıf hayal et ve yapmak için daha da hırslan.

Yapabilirsin, yapabilenlerin senden ne farkı var? Hepsi insan değil mi ? Hepsinin nefsi var, canı neler neler çekiyor. Senin neyin eksik? Bak takıma 30 kilo veren arkadaşlarımızın senden farklı bir yeteneği yok sonuçta değil mi? Sadece onlar ne istediklerini biliyorlar ve hedeflerinden sapmıyorlar.

Kendin için sağlıklı beslen

İzne ayrilis :72.35
Gecen hafta :71.9
Guncel:71.0
Fark:900
Yuzde:1.251

Eki Görüntüle 2877452
Tebrik ederim canımm
ablacım 85 kilo sana fazla değil mi haftaya 65 kiloya düşersin inşallah
Günaydın canım geçmiş olsun. umarım bi an önce düzene girer özel hayatınız.
Günaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark 700 gr
Günaydın canım tebriklerr

Artık toparlanma zamanın geldi bir eksi bir artı gittin sürekli 80lerden kurtulup 70lere inme zamani haftaya guzel eksiyle seni bekliyoruz

Geçen cuma 66.3
Fark - 500 gr.
Öğrencilerle mezuniyet kutlaması , öğretmenlerle veda yemeği derken bu hafta zorlu geçti benim için yine de az da olsa eksiyi yakaladım aslında hedefim bu hafta sabit gelmekti. Ama kendimden çok rakibim Lili 38 in eksi gelişine çok sevindim canım lilim
Zipzip- E Elif_Eylul
Edit yaptım

Son düzenleme:
Bukadar yemege ragmen eksisin abla azmine bayıliyorum bu yaşta örnek insanlardan birisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…