Eksin cok guzel canim tebriklerGünaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark 700 gr
Tesekkurederim cnm benimEksin cok guzel canim tebrikler
Pilav ekmek yerim eksi gelirim diyosun tebrikler canim
Tebrikler canim benim
Tebrik ederim canımm
ablacım 85 kilo sana fazla değil mi haftaya 65 kiloya düşersin inşallah
Günaydın canım geçmiş olsun. umarım bi an önce düzene girer özel hayatınız.Günaydın
Yazamadım çünkü inanılmaz hastaydım
Cok cok şükür bugün iyi uyandım
Tabi hem duygusal durumum hem ilaçlar derken kilo aldı başını gitti
Amaaaa niyet ettim önümüzdeki haftaya kadar 2 kilo vermeye
Esimle de konuşmuyoruz ki kavga etsek enerji harcasam
Iyi ki listede değilim çok üzülürdüm yoksa
Gecen hafta 82.20
Bu hafta 83.20
Haftaya görüşürüz ❤hadi bakalım geldiğin gibi git arti kilom
Günaydın canım tebriklerrGünaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Fark 700 gr
100 gr.. ile beni geçtin tebrik ederim :)Günaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Fark 700 gr
Artık toparlanma zamanın geldi bir eksi bir artı gittin sürekli 80lerden kurtulup 70lere inme zamani haftaya guzel eksiyle seni bekliyoruzGünaydın
Yazamadım çünkü inanılmaz hastaydım
Cok cok şükür bugün iyi uyandım
Tabi hem duygusal durumum hem ilaçlar derken kilo aldı başını gitti
Amaaaa niyet ettim önümüzdeki haftaya kadar 2 kilo vermeye
Esimle de konuşmuyoruz ki kavga etsek enerji harcasam
Iyi ki listede değilim çok üzülürdüm yoksa
Gecen hafta 82.20
Bu hafta 83.20
Haftaya görüşürüz ❤hadi bakalım geldiğin gibi git arti kilom
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Fark 700 gr
Tebrikler canim
Bukadar yemege ragmen eksisin abla azmine bayıliyorum bu yaşta örnek insanlardan birisinEki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.1
Fark - 300 gr.
Öğrencilerle mezuniyet kutlaması , öğretmenlerle veda yemeği derken bu hafta zorlu geçti benim için yine de az da olsa eksiyi yakaladım aslında hedefim bu hafta sabit gelmekti. Ama kendimden çok rakibimLili 38 in eksi gelişine çok sevindim canım lilim
Zipzip- E Elif_Eylul
Canim benim yaaa cok seviyorum seniiEki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.1
Fark - 300 gr.
Öğrencilerle mezuniyet kutlaması , öğretmenlerle veda yemeği derken bu hafta zorlu geçti benim için yine de az da olsa eksiyi yakaladım aslında hedefim bu hafta sabit gelmekti. Ama kendimden çok rakibimLili 38 in eksi gelişine çok sevindim canım lilim
Zipzip- E Elif_Eylul
Aaa ablacım bi anda 20 kilo birden verdinEki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.1
Fark - 300 gr.
Zipzip- E Elif_Eylul
Beyin kalmadı kuzum bu hafta bende. Hiç bu kadar zorlanmadım. Allah'a şükür atlattım.Tebrikler canim benim
Niye tepetaklak attin kiz yazik beyni akmis
Ne oldu niye zorlandin niye korktun yaaBeyin kalmadı kuzum bu hafta bende. Hiç bu kadar zorlanmadım. Allah'a şükür atlattım.çok korkuyordum.
Ben de seni çok seviyorum. Sağlıklı olmana duaciyim bitanemmmm sen çok özel değerli bir insansın.Canim benim yaaa cok seviyorum senii
66.3 mussun gecen hafta ablacim 500 grwm eksidesin yaniEki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.1
Fark - 300 gr.
Zipzip- E Elif_Eylul
Duygulandim simdii amaBen de seni çok seviyorum. Sağlıklı olmana duaciyim bitanemmmm sen çok özel değerli bir insansın.
Owww66.3 mussun gecen hafta ablacim 500 grwm eksidesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?