Çoğunlukla dışarda yedik yesen bir türlü yemesen başka türlü...göz önünde olunca olmuyor ...okuldaki arkadaşlar sabah kalvaltilarini hep okulda yaptılar şunu da tat buna da bak tatilde diyet yap falan dediler. Gece davetler üst üste geldi. Ondan zorlandım canim...seçici olmaya çalıştım .Ne oldu niye zorlandin niye korktun yaa
Hayyy sulak agla hemenDuygulandim simdii amaRabbim razi olsu❤❤
Eksin cok guzel canim tebrikler
Hepimizden razı olsun. Sağlık problemlerini biliyorum her şeye rağmen çok güçlü mücadelecisin örnek alınacak bir hatunsun .Duygulandim simdii amaRabbim razi olsun❤❤
Ben yeni fark ediyor bunu geçen haftalar da ters yazmışımNickini yanlis yazmis birsey olur muZipzip-
Ciddi misin66.3 mussun gecen hafta ablacim 500 grwm eksidesin yani
Filiziiiiiim bebeğimsin.comBukadar yemege ragmen eksisin abla azmine bayıliyorum bu yaşta örnek insanlardan birisin
Biri bana mı seslendiGünaydın
Bebeleri tarafından uykusu bölünen anne geldi
Saol cnmEksin cok guzel canim tebrikler
Eksin cok guzel canim supersin tebrikler
Listeye girmek istiyorum ama bir hafta tatile gideceğim o hafta beni artılarımla kabul eder misinizGünaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Listeye girmek istiyor musun nasil yapalim canim 2 ay izin hakkin yok
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Yuzdeler yarisiyorsa sen kazandin canim
Gunaydin canim
Keşke benim olsa
Çok teşekkür ederim Elifcim . Beni çok mutlu ettin.Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Tamam canim olur
Eski mesajlarindan da kontrol ettim
Ne zaman tatile gideceksin canim tatil donusu mu alsak acabaListeye girmek istiyorum ama bir hafta tatile gideceğim o hafta beni artılarımla kabul eder misiniz
Yaniii bahanelerle gelenler seni örnek alsinlar ablacimFiliziiiiiim bebeğimsin.com
Sizin için güzel bir örnek olmak istiyorum. Benim yaşıma gelen bir hatunun yaş sorununa takılmamasini hatırlatırım inşallah.
Meryem abla kilo veriyordu istersem ben de verebilirim düşünceniz olsun istiyorum.
tebrik ederim canımm
Artilarla almazsin sanirimNe zaman tatile gideceksin canim tatil donusu mu alsak acaba
Biri bana mı seslendi
Saol cnm
Listeye girmek istiyorum ama bir hafta tatile gideceğim o hafta beni artılarımla kabul eder misiniz
Keşke benim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?