Simdi ekside canim gittiğim hafta arti olurum diyor ama isterse olmaz bakalim ne olacsk:))Artilarla almazsin sanirim
Eksin cok guzel canim tebrikler
Suanda eksi canim gordumde direk verdigini alirsa diye düsundumSimdi ekside canim gittiğim hafta arti olurum diyor ama isterse olmaz bakalim ne olacsk:))
Sagol canimEksin cok guzel canim tebrikler
Külkedisi tebrikler canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Ben bu hafta 65 i buyutup bakinca fark ettim inanamadimBen yeni fark ediyor bunu geçen haftalar da ters yazmışım
Bayramdan sonraNe zaman tatile gideceksin canim tatil donusu mu alsak acaba
Haha tatlım tatile de çok var bilemedim ama kaptana bıraktım artıkCanim listeye girersen tatilde huzursuz olursun. Dönünce gir lütfen...
O zaman bugun listeye alıyorum tatilde de yine dikkat edersin cok bozmazsin alerjiden dolayiHaha tatlım tatile de çok var bilemedim ama kaptana bıraktım artık
Aynen ben de ona güveniyorum biraz da alerji kısıtlıyor beni. Hadi bismillahO zaman bugun listeye alıyorum tatilde de yine dikkat edersin cok bozmazsin alerjiden dolayi
Eksin guzel tebrikler canimDaha fazla eksi olduğuna eminim ama ispatlayamam 2gündür wc yok
Eki Görüntüle 2877492
-0.600
Zipzip-
Sagol canimEksin çok güzel tebrik ederim canım
Gunaydin herkese ❤
Gecen hafta 58.1
Bu hafta 57.4
Fark -700
Dunku bakliyat bombasina ragmen eksi cikmak cok sevindirdi, telefona yansimayan adimlar sayesinde sanirimEki Görüntüle 2877398
Günaydın gençler.
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.6
Fark:1
Günaydın canlarbol eksili bir cuma olsun inşallah
Gecen cuma 79.9
Bugun 78.7
Fark 1.2
Yuzde 1.50
Eki Görüntüle 2877440
Günaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark 700 gr
Eki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.3
Fark - 500 gr.
Öğrencilerle mezuniyet kutlaması , öğretmenlerle veda yemeği derken bu hafta zorlu geçti benim için yine de az da olsa eksiyi yakaladım aslında hedefim bu hafta sabit gelmekti. Ama kendimden çok rakibim @Lili 38 in eksi gelişine çok sevindim canım lilim
Zipzip- E Elif_Eylul
Edit yaptım
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Eksin guzel canim
Tebrikler canim
Sagol canimHepinizi tebrik ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?