- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petünyam amcam bildigin üzere fıransız o yüzden kaçamakları bile şarapla degelendirmiş ..tamam canım sağol o zaman aebeni bekleyelim :44:
çok güzel kilo vermişsin turuncu . bu hafta listeye yansımayacak ama inşallah önümüzdeki haftalarda daha güzel kilolar verirsin
petünyam amcam bildigin üzere fıransız o yüzden kaçamakları bile şarapla degelendirmiş ..
1.aşamada yok .. ve bu konuyla fazla alakam olmadıgından ne deneyiyimim var nede bilgim canım .
kızlar karbonhidrat diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz ?
var mı bilen ?
kızlar nasılsınız keyifler nasılsınnn bi bakayım dedim canlarım neler yapıyorrr
petunyaaa bayıldım nickine![]()
turuncu ben de bildirim yaptım ama boşuna yapmışız gibi:)) neyse haftaya artık.. bir de şu montiyi öğrenebilir miyim?? heerkes ona göre mi gidiyor?? ben de buradayııııııııııııııımmmmmmmmmmm.
aynen katılıyorum saglık kaybetmekden başka birde ardından tekrar kilo artışı olur bunu deneyen arkadaşlarda çok gördüm ... önemli olna saglıklı ve kalıcı zayıflamakdır baskülde düşüş deyildir ....çok sağlıksız bir diyet kaslarını kaybedersin verdiğini katıyla geri alırsın bildiklerim bunlar çok önceden denemiştim
çok sağlıksız bir diyet kaslarını kaybedersin verdiğini katıyla geri alırsın bildiklerim bunlar çok önceden denemiştim
aaaa ben bu hafta benide eklersiniz listeye diye düşünmüştüm![]()
aynen katılıyorum saglık kaybetmekden başka birde ardından tekrar kilo artışı olur bunu deneyen arkadaşlarda çok gördüm ... önemli olna saglıklı ve kalıcı zayıflamakdır baskülde düşüş deyildir ....
turuncu ben de bildirim yaptım ama boşuna yapmışız gibi:)) neyse haftaya artık.. bir de şu montiyi öğrenebilir miyim?? heerkes ona göre mi gidiyor?? ben de buradayııııııııııııııımmmmmmmmmmm.
cimekam olurmu bu sizin takıma almanız için önemli bir kural .. bir bilsen nekadar çok üye oluyor 3 gün yazıyorlar ondan sonra kayboluyorlar ....turuncu ben de bildirim yaptım ama boşuna yapmışız gibi:)) neyse haftaya artık.. bir de şu montiyi öğrenebilir miyim?? heerkes ona göre mi gidiyor?? ben de buradayııııııııııııııımmmmmmmmmmm.
listeye ekliycem canım sadece - de olduğun için etkilemeyecek dedim
bak nazlım buhaftadan yazmış şevkiniz kırılmasın diye ..cemikacığım senide yazıyorum canım listeye boşuna bildirim yapmadın yani