Afiyet olsun kaptanımAnnemler geldi kahvaltidan sonra gelirim kizlar
Daha fazla eksi olduğuna eminim ama ispatlayamam 2gündür wc yok
Eki Görüntüle 2877492
-0.600
Zipzip-
tebrik ederim kızlarr
afiyet olsn canımmAnnemler geldi kahvaltidan sonra gelirim kizlar
Afiyet olssun canimAnnemler geldi kahvaltidan sonra gelirim kizlar
Tamam canimOlur canim abartmadan yiyebilirsin
Nerde yiyecegine bagli corbayla baslarsan ara sıcak anayemek gibi giderseTamam canim
Esimle evlilik yildonumumuz icin disarda yicez
Ne tur seyler yiyebilirim sizin fikrinizide alirim :)
Eksin cok guzel canim tebrikler
Teşekkürler, hafta içi 84.3ü de görmüştüm ama koruyamadımEksin cok guzel canim tebrikler
Tebrikleer canim Eksin cok guzelGunaydin herkese ❤
Gecen hafta 58.1
Bu hafta 57.4
Fark -700
Dunku bakliyat bombasina ragmen eksi cikmak cok sevindirdi, telefona yansimayan adimlar sayesinde sanirimEki Görüntüle 2877398
Tesekkur ederim :)tebrik ederim canımm
Tesekkur ederim cnmKülkedisi tebrikler canım
Kiz ben 2yila yakin regl olamiyorum hamilelikti dogumdu emzirmeydi, icimde firtinalar kopuyo hahahSabah bi kalktım regl olmuşum olacak iş miii
Corba et takilirim bide tatli olabilir cok acilmak istemiyorum yaa haftaya 63 rakamini gorsem ne iyi olurNerde yiyecegine bagli corbayla baslarsan ara sıcak anayemek gibi giderse
Corba et balik salata zeytinyagli tatli olur heralde
Kendin soylemistin sanirim berbat menüm diye olsun eksidesin canim neysekiİ
Teşekkürler, hafta içi 84.3ü de görmüştüm ama koruyamadım
Eksin guzel tebrikler
Aklım hala 84de kalmış, 74.3 görmüştüm. 1 dilim ekmek yedim, meyve yedim yokken listemde, hamburger ısırdım, küçğk küçüknşeyler birleşince artı oluyor işte.Kendin soylemistin sanirim berbat menüm diye olsun eksidesin canim neyseki
Günaydın
İlk tartı da benden olsun Eki Görüntüle 2877374
Geçen hafta :80,3
Bugun 79,0
Fark :1,300
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham @Elhan
Gunaydin herkese ❤
Gecen hafta 58.1
Bu hafta 57.4
Fark -700
Dunku bakliyat bombasina ragmen eksi cikmak cok sevindirdi, telefona yansimayan adimlar sayesinde sanirimEki Görüntüle 2877398
Günaydın gençler.
Geçen hafta:74.6
Bu hafta:73.6
Fark:1
Günaydın canlarbol eksili bir cuma olsun inşallah
Gecen cuma 79.9
Bugun 78.7
Fark 1.2
Yuzde 1.50
Eki Görüntüle 2877440
Günaydın. Bekledigim kadar eksi goremedim. Biraz bozuldum ama devam
Gecen hafta 79.6
Bu hafta: 78.9
Fark 700 gr
Eki Görüntüle 2877460
Geçen cuma 66.3
Fark - 500 gr.
Öğrencilerle mezuniyet kutlaması , öğretmenlerle veda yemeği derken bu hafta zorlu geçti benim için yine de az da olsa eksiyi yakaladım aslında hedefim bu hafta sabit gelmekti. Ama kendimden çok rakibimLili 38 in eksi gelişine çok sevindim canım lilim
Zipzip- E Elif_Eylul
Edit yaptım
Daha fazla eksi olduğuna eminim ama ispatlayamam 2gündür wc yok
Eki Görüntüle 2877492
-0.600
Zipzip-
Eksiler harika kızlar
Hep diyorum ya canim yaptigimiz şey bu aman bundan bisey olmaz bir lokma yedim yaa şunun tadina baksam yesem bisey olmaz onlarin toplasak aslinda günluk yedigimiz yemeklere artı oluyo isteAklım hala 84de kalmış, 74.3 görmüştüm. 1 dilim ekmek yedim, meyve yedim yokken listemde, hamburger ısırdım, küçğk küçüknşeyler birleşince artı oluyor işte.
tebrik ederim kızlaar
Aynen öyle oluyor, bu aralar yine motivasyonumu kaybettim, hükümsüzdür, her şeyden yiyesim geliyor, neyse az kaldı, son 2 hafta, dişimi sıkıp 72 olup, mezun olup eylüle kadar free takılırım, diye planlat yapıyorumHep diyorum ya canim yaptigimiz şey bu aman bundan bisey olmaz bir lokma yedim yaa şunun tadina baksam yesem bisey olmaz onlarin toplasak aslinda günluk yedigimiz yemeklere artı oluyo iste
Insallah hedefledigin kiloya gelip mezun olursun busfer canimAynen öyle oluyor, bu aralar yine motivasyonumu kaybettim, hükümsüzdür, her şeyden yiyesim geliyor, neyse az kaldı, son 2 hafta, dişimi sıkıp 72 olup, mezun olup eylüle kadar free takılırım, diye planlat yapıyorumşimdi bayram tatil düğün derken dengeler şaşacak.
Dün eşim dedi ki yeter artık verme çirkin olacaksın, dedim başladığım güne kadar devam, 1 yılı tamamlıcam, 30 aralıkta bitiririrm, baktın çirkin oldum o zaman düşünürüz dedim, ha yemesi kolay diyorsun dedi, konu kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?