- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
PuhahaAdımsayar ücretli yapan buraya mı takip ediyor
İlk çıkan bir iki taneyi denedim olmadı. Biraz kurcalayım ben en iyisiAaa nerden indiyorsun ki canim vardir ucretsiz olanlari
Bende samsung health yuklu onu kullaniyorum uzun zamandir
Mayis sonunda sirti kapanmayan elbiseme 3 hafta da girdim. Baktigimda kg kaybi cok yok ama incelme var olcumlerimde. Sen kgdan ziyade spora yogunlaşElbisenin kolu olmuyo hala şifonda esneme olmadığı için 65in altını görmem lazım kına için ayrı bakayım bari bunuda sünnetin gündüz yemeğinde giyerim
O zaman sana müsait zamanda bir kaç video bakalım.Ama leslie uzun zamandir yapiyorum. Leslie 3 e gecerim artık o zaman
İnşallah canım.Elbisenin kolu olmuyo hala şifonda esneme olmadığı için 65in altını görmem lazım kına için ayrı bakayım bari bunuda sünnetin gündüz yemeğinde giyerim
Kol sırt için ne yapabilirim bakayım fazlaca yumuşağimMayis sonunda sirti kapanmayan elbiseme 3 hafta da girdim. Baktigimda kg kaybi cok yok ama incelme var olcumlerimde. Sen kgdan ziyade spora yogunlaş
Canım adım adımdır.ben hiç az denedim kimseye. Ana 3-4.000 adımdan sonra faydalı. Tek set 5.000 yapsan yeter.Adim o kadar az ki sizden utandim cok agrim var hâlâ
Benim göğüs ölçüm 98 di bu hafta başı 95 di. 93 oldu. Bence yürüyüş ile sırtım inceldi. Çok şaşırdım. Yada sırada orada ki yağlar vardı.Kol sırt için ne yapabilirim bakayım fazlaca yumuşağim
Çok iyi ay inşallah şişmişimdir inerBenim göğüs ölçüm 98 di bu hafta başı 95 di. 93 oldu. Bence yürüyüş ile sırtım inceldi. Çok şaşırdım. Yada sırada orada ki yağlar vardı.
Ay kol dedin de ben çok zayıflamadım hepi topu 3 kilo civarı ama bugün yandan baktım kolum incelmiş.Elbisenin kolu olmuyo hala şifonda esneme olmadığı için 65in altını görmem lazım kına için ayrı bakayım bari bunuda sünnetin gündüz yemeğinde giyerim
Cnm sen nick mi değiştirdinBenim göğüs ölçüm 98 di bu hafta başı 95 di. 93 oldu. Bence yürüyüş ile sırtım inceldi. Çok şaşırdım. Yada sırada orada ki yağlar vardı.
1 km kaç adım ediyor ortalama? Dün 4,5 km yürüdüm ama adımı bilemedimCanım adım adımdır.ben hiç az denedim kimseye. Ana 3-4.000 adımdan sonra faydalı. Tek set 5.000 yapsan yeter.Sağlığın iyi olduğunda tabi.
Eline sağlık canım kızlar hepinizi cokkk tebrik ederim takım olarak harikayizSelammmm Şampiyonlar
Dondurma ısmarlayacağım demiştim.
Yürüyüş Yarışmasını kazanmamız nedeniyle Tüm takım 2 şer top dondurma yiyebilir. 300 kalorilik cuma günü ödülüne ek olarak.
Bu sıcak günlerde azcık serinleyelim.
Not: Takım içi sporları ve renk kazananlarını bugün açıklayacağım. Kilo kazananları için biraz daha zaman rica ediyorum.
Tamma canım eline saglikCardio dk - 10 puan
Eva dk - 10 puan
Başlangıç cardio dk 6 puan
Eliptik dk- 7 Puan
Koşu dk- 10 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -8 Puan
Jillan2 dk-10 Puan
Zumba dk -4 Puan
Dans dk -3 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -5 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 100 Puan
Leslie dk- 5 Puan
leslie boosted dk -8 Puan
Pilates dk - 8 Puan
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 1 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama - 4 tane 1 Puan
Twist 15 tane- 1 Puan
ev temizligi dk -1 Puan
Bölgesel hareketler dk - 10 Puan
Bölgesel hareketler 1 tane -1 Puan
Plank 1sn -1 Puan
Yeni spor puanlarimiz ilk sayfada da guncelleme yapacagim
Spor yaptıktan sonra puanlarinizi hesaplayarakCordelia i etiketlemeyi unutmayın
E Elif_Eylul
Cordelia
Chedarice
Kmsl Hnd
@Brzhuzur
selensu82
asysss
Wilma11
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
@Tostombalakanne
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
C Chikolata_gozlum
sandriyon
SaskinAnne
madamhd
Lili 38
Tesnim1903
F Frozen01
Less-is-More
sleepy angel
Hepfitim
Amine Busra
Elhan
sonundaoldu
Nehir6161
Fitt_anne
1 km 1300 adım. Eder.1 km kaç adım ediyor ortalama? Dün 4,5 km yürüdüm ama adımı bilemedim
Aaa kotu olmus yaa ilk sayfaya linkini ekleyim o zamanEeee bizim menü ve spor sayfasi yok olmus
Nede gitti acabaAaa kotu olmus yaa ilk sayfaya linkini ekleyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?