Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sleepy angel 27.06.2021

Kilo 68.4
Bel 96cm
Kalça 101cm
Kol 32cm
Bacak 62cm
Göğüs 95cm
Omuz 105cm

1ay sonra görüşürüz kızlar bakalım ne olcak sonuç squat 31gün ama 30daki dinlenmeyi yapmam 30 günün sonunda görüşürüz

Jumping jacks
Squat
Köprü
Plank
İp atlama

Bunlar haricinde adım leslie falan da yapabilirim yani sonuçları görcez ölçüleri aldım bakalım

Bu mesaji favorilerine ekle 1 ay sonra karsilastirma yapariz canim

Bunlar tek basina yetmez zaten leslie ve yürüyüş ile desteklersen daha guzel olur

Gunde 1 defa yapiyorum canim
1 er defa yeterli olur ama 2 defada yapılabilir

Bu arada mekik eklemeyi unutmusum onuda ekleyelim mi
Mekik çekemiyorum kaptanım ama göğüs yayı alcam yakında onla mekik çeker gibi iyi oluyo plastik var ama o kadar sünüyo ki dolayarak yapıyorum

Ben mek
Gunde 1 defa yapiyorum canim
1 er defa yeterli olur ama 2 defada yapılabilir

Bu arada mekik eklemeyi unutmusum onuda ekleyelim
Ben mekik tarzı şeyler yapamıyorum. Yerden o şekilde kafamı kaldırdığım zaman başımı dönüyor. Diğer arkadaşlar tabi yapabilir Ben sadece bilgi vermek istedim.

Bende hic sevmiyorum mekik cekmeyi

Ben mek

Ben mekik tarzı şeyler yapamıyorum. Yerden o şekilde kafamı kaldırdığım zaman başımı dönüyor. Diğer arkadaşlar tabi yapabilir Ben sadece bilgi vermek istedim.

Mekikte sezeryen dikişlerim patlıcak gibş hissediyorum yada tam yapamadıpımdan olabilir ama göğüs yayıyla kollar bacaklar kalça hepsi çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…