- 24 Haziran 2016
- 7.540
- 26.572
- 548
Kolları acipmi atlicaz netten bakım
Canım jumpink ne oluyo 1. Olan
Resim ekledim kaptanım o akşam yemeğimYok oyuzden demedim canim proteinle proteini almamis olurdun sebze ekleseydin neyse afiyet olsun
Aksam yemegin yokmu
Afiyet olsun kizlar
Kaptanım bu atlamliymis ben bunu yaparsam göbeğim düşer şimdi sguat köprü plank yaptım gün içinde yine yapicam akşama yazarim toplu hald. Birazdan da dünkü menümü yazayım dün yigunluktan yazamadım.
Ben gormedim sanirimResim ekledim kaptanım o akşam yemeğim
Tamam canim zorlama o zaman yapabildigini yaparsinKaptanım bu atlamliymis ben bunu yaparsam göbeğim düşer şimdi sguat köprü plank yaptım gün içinde yine yapicam akşama yazarim toplu hald. Birazdan da dünkü menümü yazayım dün yigunluktan yazamadım.
Ben bir bakayım ekledim diye hatırlıyorumBen gormedim sanirim
Bu mesaji favorilerine ekle 1 ay sonra karsilastirma yapariz canimSleepy angel 27.06.2021
Kilo 68.4
Bel 96cm
Kalça 101cm
Kol 32cm
Bacak 62cm
Göğüs 95cm
Omuz 105cm
1ay sonra görüşürüz kızlar bakalım ne olcak sonuç squat 31gün ama 30daki dinlenmeyi yapmam 30 günün sonunda görüşürüz
Jumping jacks
Squat
Köprü
Plank
İp atlama
Bunlar haricinde adım leslie falan da yapabilirim yani sonuçları görcez ölçüleri aldım bakalım
Varmis ama ben aksam gormedim heraldeBen bir bakayım ekledim diye hatırlıyorum
Gunde 1 defa yapiyorum canimZipzip- kaptanım bunları tek set mi yapcaz günde 3yada 5mi sen plankı nasıl yapıyosun
Mekik çekemiyorum kaptanım ama göğüs yayı alcam yakında onla mekik çeker gibi iyi oluyo plastik var ama o kadar sünüyo ki dolayarak yapıyorumGunde 1 defa yapiyorum canim
1 er defa yeterli olur ama 2 defada yapılabilir
Bu arada mekik eklemeyi unutmusum onuda ekleyelim mi
Görmemeniz normal saatin altına eklemedim . Hepsini Yazıp bitirdikten sonra ekledim.Varmis ama ben aksam gormedim heralde
Bende hic sevmiyorum mekik cekmeyiMekik çekemiyorum kaptanım ama göğüs yayı alcam yakında onla mekik çeker gibi iyi oluyo plastik var ama o kadar sünüyo ki dolayarak yapıyorum
Ben mekik tarzı şeyler yapamıyorum. Yerden o şekilde kafamı kaldırdığım zaman başımı dönüyor. Diğer arkadaşlar tabi yapabilir Ben sadece bilgi vermek istedim.Gunde 1 defa yapiyorum canim
1 er defa yeterli olur ama 2 defada yapılabilir
Bu arada mekik eklemeyi unutmusum onuda ekleyelim
4000bin adımdayım ama spor yok daha
Bende hic sevmiyorum mekik cekmeyi
Ben mek
Ben mekik tarzı şeyler yapamıyorum. Yerden o şekilde kafamı kaldırdığım zaman başımı dönüyor. Diğer arkadaşlar tabi yapabilir Ben sadece bilgi vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?