Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eva yaparken atmadım tempolu yürüyüş yaparken e vde yürürken iş yaparken attım .
olmuyor mu ?

Benim bildiğim 2 side taze ise birşey olmaz . Ama bayatsa zehirliyor , diye biliyorum
Canım örneğin 1 saat yürüyüp 5.000 adım attım. Adım sayarda gözüküyor bu 500 puan.
Ama adım sayarım yoksa kaç adım.attigim belli olmadigi için 1 saat tempolu yürüyüş 300 puan oluyor.
Yani aynı aktiviteye iki kez puan hesaplamiyoruz. Adimsayari olmayan, veya sporu yaparken üstünde taşımayanlar için , o puanlar listede ayrıca belirtiliyor.

Diyelim Eva yaptım. 1 saat ve 8.000 adım oldu.
8000 adım 800 puan. 1 saat Eva 600 puan.
Ben ne yapacağım şimdi?
Tabi ki Eva puani hesaplamayıp adım puanını hesaplayacagim ve

1 saat Eva yaptım. 8000 adım oldu. Puan 800
Cordelia

Şeklinde bildireceksin.

Zipzip- canım çok karışık anlattım galiba. Ben iyi anlatamamış olabilirim sen tekrar bilgi verebilir misin?

İyi de adını vermeyeyim herkesin kapısının önünde bir yemek firması var. Herkes dışardan yiyor.
Doğru söylüyorsun bizim mahallede kuryeler korna çalan çalana..
Ben De bakıyorum şahsen kime gelmiş diye
Dün belki ben de yerdim ama sürekli dışarda yemek için bir bahanem oluyor evde yedim de gittim ben de... hem bu hafta dikkat ediyorum biraz

Takımların kaptanları belli oldu mu?
Kaçırmadim di mi? E Elif_Eylul bence sen geçen sefer de çiçeklerin kaptanıydin. Zaten biz kazanacağız. Ben olsam çiçekleri severdim.

Geçen çiçektik biz kazandık bu seferde yıldızlar olarak gene biz kazanacak o yüzden yıldızların kaptanı olacak
️Filiz kaptanım canım kaptanım

ne guzelmis yapmak isterdim ama hic danmiyorum ancak yuruyorum dag tepe yurudugumu burayada atsaymisim iyi olurmus 0 puan almisim

inanmam o kadar spor yaoiyorsun nasil yapamazsin mirayi yapana bunu havada karada yapar sen bi daha dene bak yapacaksin mira bunu yapiyor gibi dusun kesin yaparsin

Ooo hareketlenmis buralar

Ruyamda eve gitmisim evdeki tarti 88 diyor tamam koydeki tartiya cok guvenmiyordum ama nasil olur diyorum oturup agliyordum ki minik uyandirdi kalktim iki tartida da tartildim 71 cikti ikiside asagi yukari dogrudur dimi ya eve gidince 88 cikmam dimi : coo gercekciydi ama hala etkisindeyim

Olur pazartesi kontrol bildirim yaparım 2 temmuzda tatilde olacağım arada girip bakarım buraya

Eva yaparken atmadım tempolu yürüyüş yaparken e vde yürürken iş yaparken attım .
olmuyor mu ?

Benim bildiğim 2 side taze ise birşey olmaz . Ama bayatsa zehirliyor , diye biliyorum
Tazeydi ikiside
Suana kadar herhangi birsey yasamadim
Demekki zehirlenmedim :)

Canim balik yogurtla veya ayranla yenmez kulturu Bitek bizim turklerde varmis doktor bana bise olmaz dediginden beri yapiyorum bise olmadi
Neyse yarina saglam cikarim. Insaallah
Yok oyuzden demedim canim proteinle proteini almamis olurdun sebze ekleseydin neyse afiyet olsun
Bugün menüm ve sporum

2 litre su

Spor 324 puan 3244 adım

Aksam yemegin yokmu

Hayirli aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 avuc ici kadar yulafli krep zeytin peynir salatalik 1b kahve

Oglen 13.30
iki lokma ekmek sucuklu yumurta 1top dondurma

Aksam 17.30
3 izgara tavuk kanat salata 1d ekmek
3lt su
Afiyet olsun kizlar

Farketmez canim beni istemeyenler yazsin ilk önce
Seni yildizlar istiyor daha cok yıldızların kaptanı ol canim
Sen Bizim kaptanımız ol canım fazla kilo veririz seninle
Zipzip- sert değil onun takımı yenilir

Bence anlatmissin canim olmazsa tekrar anlatırim

Günaydın. Biz yine 5.30dan beri ayakta ayaklarim şişmiş balon gibi yarina kadar inse bari
Günaydın canım
Gunaydinnnnn herkese
Günaydın canım
Olur pazartesi kontrol bildirim yaparım 2 temmuzda tatilde olacağım arada girip bakarım buraya
Tamam o zaman seni siliyorum canim
Günaydın

Bu emoji tam beni anlatıyo şuan pörtlek gözlü
Günaydın canım
Günaydın musmutlu pazarlar
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…