Elimize alip sicakligini hissedip yerine koyuyoruzYıldız Kaptanım E Elif_Eylul herkes elindeki tatlıyı böreği bıraksın demiş, aaaa baktım bende yok bunlardan, hemen gittim yaptım;
Eki Görüntüle 2878561
Şimdi yıldız kaptanım, tam olarak kaç tane yedikten sonra bırakıyoruz, 3 mü 5 mi?
Ebeee kaptanim ben neetçem bunlari simdi nasil dizginlicem yarisi ortada yok zaten
Bak ya Seytan diyor 5 kılo verHazırız canım E Elif_Eylul kaptanım
Seninle çiçekleri gök yüzünden izleriz bu hafta
Cordelia dan başka çabalayan yok baksana
Eline bi sopa al yiyene dal benceEbeee kaptanim ben neetçem bunlari simdi nasil dizginlicem yarisi ortada yok zaten
Inanmak istemiyorum yemez benim kizlarimBak ya Seytan diyor 5 kılo verrakıbrm sız sımdıden cuma gunu cıceklere tebrik çiceklerını hazırlayın serum
Bunlara sopada hak getireEline bi sopa al yiyene dal bence
Hay Allah razı olsun sayende indirdim ve telefonuma entegreymiş herhalde bugünkü adımlarımı gösterdiEki Görüntüle 2878310
Tüm özellikleri ni kullanmıyorum ama bu ücretsiz bi bak istersen
Düğüne 8-10 gün kala proteinsiz beslen istersen kolu bilmem ama bel bölgende incelme olabilir
Jj cok olmus ya ama neyseki diger gunler cok artmıyorJj mı diğerlerinden az set yaptım onu da tamamlayayım da yemek hazırlıyayım apartmanı yıkcam bu gidişle zank zank
Aynen canim takimi ikiye böldükKaptanım okuyamadım hiç takım falan kurulmuş bakıcam inş minik farem uyuyunca
Yok kaptanım olmaz çok kararlıyım gidecek Allah'ın izni ile4 cok olmaz mi canim 20 gun var
Canım rakibim tebrik ederim6. Takım 732. Etap kilo verme Challenge
Üye Adı RENK ORAN Fitt_anne yeşil 1,502@saskınanne yeşil -1,155Kazanann Fitt_anne Tebrikler canım Chedarice beyaz 0,798@sardunya1038 beyaz 1,937Kazanann @sardunya1038 Tebrikler canım Cordelia lacivert 1,218@madamhd lacivert 1,08Kazanann Cordelia Tebrikler kendim @Leyl-i-fer Lila 0,357@I-cell_84 Lila 0Kazanann @Leyl-i-fer Tebrikler canım sleepy angel mavi 0,87Amine Busra mavi 0,879Kazanann Amine Busra Tebrikler Canım @Elisa83 pembe 0,826@T u t a s t e pembe 1,252Kazanann @T u t a s t e Tebrikler Canım @Ytmz sarı 0@s i d e l y a sarı 1,668Kazanann @s i d e l y a Tebrikler Canım @Lili 38 turkuaz 0,682@Elhan turkuaz 0,754Kazanann @Elhan Tebrikler Canım @Less-is-More turuncu 1,205@sandriyon turuncu 1,538Kazanann @sandriyon Tebrikler Canım Nehir6161 Zümrüt Yeşili 2,591@Brzhuzur Zümrüt Yeşili 0,716Kazanann Nehir6161 Tebrikler Canım
Kafanın doluluğundan oluyor, yalnız ciddi tehlike boyutuna gelirse doktora git mutlaka, bnm ablam demans, işten gelip çay suyu koyuyor sonra unutup uyuyor kaç kere yandı mutfak, hemşire aynı hastaya 1 kaç kere aynu iğne vurma teşebbüsünde bulunmuş durdurmuşlar. Çocukluğunu vs de hatırlamaz pek, öle küçük unutkanlıklar değil yani.merhaba bugünlerde demans olma şüpheyle yaşıyorum( değilim ) bi bakıyorum banyo işıgı açık bırakıyorum sürekli çeşmeyi çok defa açık birakmişlgiim varçocuğu 3 kere aynı şeye yedirdim aldığım yeri nereye koydugumu hiç bulamıyorum çok şey var unutkanlık son zamanlar ebey arttı adamdan firça yiyorum unuttuğum için ne olacak halim ya
Ben de bütün yaz planı yaptım, tatilin her hali heyecan vericiSelamlar 1 temmuzda hayırlısı inşallah tatile gideceğiz
Tatilde denizden hiç çıkmayacağım
7 senedir gidemediğim tatilin hırsını çıkarmak istiyorum
Sudan hiç çıkmayarak hemde
Bol bol yüzmeye planlıyorum o derece yani Bakalım ne olacak ben hazirlik yapacağım ama ne koysam ne etsem bilmiyorum
Hoşgeldinnnn, 4 kilo hemen gider. Yeterki istekli ol.Zipzip- ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.47
KİLONUZ:60.2
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUz evli
MESLEGINIZ:Öğrenci
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZoğum emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ Kan pıhtılaşması
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi güzel hissetmiyorum
Ay benim de sırasıyla yaş pasta kek kurabiye ve sütlü tatlılar. Börekmiş poğacaymış hiiç aramam.Elimize alip sicakligini hissedip yerine koyuyoruz
Benim en büyük zaafim tatlılar
Bende 11bin aksama yuruyuse cikcam4582 adım oldu.
Ayni canim siralama bile ayniKafanın doluluğundan oluyor, yalnız ciddi tehlike boyutuna gelirse doktora git mutlaka, bnm ablam demans, işten gelip çay suyu koyuyor sonra unutup uyuyor kaç kere yandı mutfak, hemşire aynı hastaya 1 kaç kere aynu iğne vurma teşebbüsünde bulunmuş durdurmuşlar. Çocukluğunu vs de hatırlamaz pek, öle küçük unutkanlıklar değil yani.
Ben de bütün yaz planı yaptım, tatilin her hali heyecan vericibol bol eğlen dinlen yüz.
Hoşgeldinnnn, 4 kilo hemen gider. Yeterki istekli ol.
Ay benim de sırasıyla yaş pasta kek kurabiye ve sütlü tatlılar. Börekmiş poğacaymış hiiç aramam.
Kaptanım motor mu var sende . Maşaallahın var aman nazar alma.Bende 11bin aksama yuruyuse cikcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?