Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dünden hazırım kaptanım
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun
Hoş geldiniz

PazarPazartesiSaliCarsamba
SquatJumping JackPlankip atlamaKöprüSquatJumping JackPlankip atlama KöprüSquatJumping JackPlankip atlamaKöprüSquatJumping jackplankip atlamaKöprü
Kaptanım ben
Jj
Ipsiz atlama
Köprü yapacağım...
Bildirim yaparken puanlarını da hesaplayıp öyle mi bildirim yapacağız?

Eğer öyleyse ipsiz atlama 4 tanesi 1 puan yazıyor ilk sayfada diğerlerine kaç puan dersiniz???

Puanlari hesaplayip menu sayfasinda bildirim yap canim

Jj ve kopru tanesi 1 puan

PazarPazartesiSaliCarsamba
SquatJumping JackPlankip atlamaKöprüSquatJumping JackPlankip atlama KöprüSquatJumping JackPlankip atlamaKöprüSquatJumping jackplankip atlamaKöprü
Köprü ve plank yapmaya çalışıcam

Sonuncusunu ve ikincisini yaptım. 1. Yi daha önce yaptım. Çok çok iyi bunlar ama yorucu gelebilir sana. İnşallah yaoabilirsin. Çok faydası olacak.
Başlangı seviyesi gibi kolay olanı var mı

Ben süresi kısa olandan başlayayım diyorum harakete alıştıkça rahat yaparım

Yapmam lazım bu kadar yıprattığım vücudumun toplanması lazım

Ellerine sağlık canım tekrar tebrikler

Selam kızlar, ne güzel challengeler kapışmalar düzenlenmiş Bol bol eksi olsun inşallah bu kapışmalar.

Bende 30 günlük programı yapayım diye niyetlendim bakalım kaç gün devam edicem dünden mi başladık bugün mü başladık bu hareketlere peki? eğerdün başladıysanız ben hem dün hem bugünü yapayım 2günlük peşin

Başlangı seviyesi gibi kolay olanı var mı

Ben süresi kısa olandan başlayayım diyorum harakete alıştıkça rahat yaparım

Yapmam lazım bu kadar yıprattığım vücudumun toplanması lazım
Aynen kısa olan videoları yap. Hafta hafta süreyi artır.

Ben şuan bunlara başlayamam kaptanim. Ama günlük yapabildigim kadariyla yürüyüş ya da leslie yapcam
Tamam canim spor yapman yeterli zaten
Selam canım bugun basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…