- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yok kiz daha insanogluna motor icat edilmemisKaptanım motor mu var sende . Maşaallahın var aman nazar alma.
Teşekkür ederim canım sanada yapcam aklimdaCok güzel olmus eline saglik canim
3set yaptım 450 oldu ama aynen kollar pert özellikle sağ yerinden çıkıp gitcekJj cok olmus ya ama neyseki diger gunler cok artmıyor
Geçen 200 tane yaptim kollarimi hissetmedim 2 gun
Ayy cok zorlama canim 1 kere yap yeter3set yaptım 450 oldu ama aynen kollar pert özellikle sağ yerinden çıkıp gitcek
Jj 1kere yapcam bundan sonra
Ben iyiyim 13.200 adımDaha 1980 adımdayım
Kendimi zorlamaktan ziyade çok da stres yapıyorum ses yapcam diye alta minder koyuyomAyy cok zorlama canim 1 kere yap yeter
Ellerine sağlık canım6. Takım 732. Etap kilo verme Challenge
Üye Adı RENK ORAN @TekrarDene yeşil 1,502@saskınanne yeşil -1,155Kazanann @TekrarDene Tebrikler canım @Cedarice beyaz 0,798sardunya1038 beyaz 1,937Kazanann sardunya1038 Tebrikler canım Cordelia lacivert 1,218@madamhd lacivert 1,08Kazanann Cordelia Tebrikler kendim @Leyl-i-fer Lila 0,357@I-cell_84 Lila 0Kazanann @Leyl-i-fer Tebrikler canım sleepy angel mavi 0,87@MaviBirLiman mavi 0,879Kazanann @MaviBirLiman Tebrikler Canım @Elisa83 pembe 0,826North River pembe 1,252Kazanann North River Tebrikler Canım @Ytmz sarı 0@s i d e l y a sarı 1,668Kazanann @s i d e l y a Tebrikler Canım @Lili 38 turkuaz 0,682@Elhan turkuaz 0,754Kazanann @Elhan Tebrikler Canım @Less-is-More turuncu 1,205@sandriyon turuncu 1,538Kazanann @sandriyon Tebrikler Canım Nehir6161 Zümrüt Yeşili 2,591@Brzhuzur Zümrüt Yeşili 0,716Kazanann Nehir6161 Tebrikler Canım
Ooo açlık savaşları başlamış@s i d e l y a
sardunya1038
@Cedarice
@MaviBirLiman
@Ytmz
@SaskinAnne
@Lili 38
@Leyl-i-fer
North River
@Elhan
Kizlar bu haftaleri yenmeye hazirmiyiz
Ozaman herkes elindeki pogcayi,boregi,sarmayi,dolmayi,tatliyi yere biraksin lütfen buhafta hicbir kacamak istemiyorum
Kacamak halinde sporunuza ek 5000adım unutmayin
Haydi oyun baslasin
Bak ya Seytan diyor 5 kılo verrakıbrm sız sımdıden cuma gunu cıceklere tebrik çiceklerını hazırlayın serum
Yarın ayağa kalkamayacaksın . Birazda yarına kalsın.Ben iyiyim 13.200 adım
Sen bana bunu yazmışsın. Ama ne hikmetse gözümden kaçmış ya . Benim başlangıç kilom 84.9 idi .Günaydın canım senin başlangıç kilonmu bu hayirli olsun cuma günü kactin
Güzel olmuş ellerine sağlık . Şimdi bu ne, masanın üzeri için mi , duvar süsü mü ?Nasil olmuş bittiEki Görüntüle 2878579
Oturuyorum artık karnım ağrıyo zatenYarın ayağa kalkamayacaksın . Birazda yarına kalsın.
Afiyet olsun canım27.06.2021
17.00
Eki Görüntüle 2878581
Kabak kefir
Sporu sonra bildiricem
Su 2lt
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Sagol canim masa uzeri runnerGüzel olmuş ellerine sağlık . Şimdi bu ne, masanın üzeri için mi , duvar süsü mü ?
6548 adım. 60 dk Eva yaptim. Akşam 60 dk. daha yaparım.Ben iyiyim 13.200 adım
Eline sağlık canım.Güzel olmuş ellerine sağlık . Şimdi bu ne, masanın üzeri için mi , duvar süsü mü ?
Deneme yaptim da nasil olur diye 4 gunluk :)))
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Squat Jumping Jack Plank ip atlama Köprü Squat Jumping Jack Plank ip atlama Köprü Squat Jumping Jack Plank ip atlama Köprü Squat Jumping jack plank ip atlama Köprü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?