Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbulduk 160 boyunda. 70 kiloyum 75 idim 4 ayda 5 kilo verdim 62 yasinday im bu gün üye oldum telefondan az anlıyorum beraber zayifliyalim hedefim 63663 kilo kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ad im Dilek
Aramıza hoşgeldiniz ben bu yaşlara gelince diyetsiz ye iç moduna geçmeyi planlıyordum ama suan hayallerimi yiktiniz saka biryana ne güzel kadın her yaşta kendisi için yaşamalı sizin gibi
Vayyyyy çiçeklere satırlar dolusu metiyeler dizmis altına küçücük ,minicik size de yıldızlar demiş

Akrostiş yapmış bi de.

Günaydın harikasınız bu ne enerji sabah sabah

Hoşbulduk 160 boyunda. 70 kiloyum 75 idim 4 ayda 5 kilo verdim 62 yasinday im bu gün üye oldum telefondan az anlıyorum beraber zayifliyalim hedefim 63663 kilo kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ad im Dilek
Ablaaaaaaam canım ablam
Abla diyebileceğim birini bulmanın mutluluğu o kadar güzel ki
Hoş geldin. Ben de 160 boyundayım. 52 yaşındayım öğretmenim. İki çocuğum var yetişkin. Gaziantepliyim Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum bu yaz sonu Antalya'ya yerleşme planımız var. Tayin dönemini bekliyorum.
İstediğin kiloya inmende her zaman yanındayım. Kolay gelsin.

Günaydın canım evet nasıl isterseniz öyle yapalim

Ben daha gozumu acamadim bu ne hiz
Gunaydin cicekler ve yildizlar

Günaydın tartıldım ama bence ben yarın bildireyim. Bu saatte artı olmak normal. Olur mu?
Birazdan evden çıkacağım.
E Elif_Eylul Zipzip-
Miracim ben de tartıldım bildirim yaparsam moralim bozulacak motivasyon kaybına uğrayacağım. çicekleri sevindirmeyeyim havalara girerler. İki gündür saçma sapan şeyler yedim tabi sonuç şaşırtmadı derleyip toparlamam lazım. Bu hafta çok dikkatli olmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…