menülerinde yasaklı bişey göremedim canım . Lor peynirinide yiyebilirsin bezelyeli enginar yiyebilirsin canım bir sakıncası yok
harika bezelyeyi yasaklı sanıyordum buna çok sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menülerinde yasaklı bişey göremedim canım . Lor peynirinide yiyebilirsin bezelyeli enginar yiyebilirsin canım bir sakıncası yok
harika bezelyeyi yasaklı sanıyordum buna çok sevindim![]()
Ben bugün yiyeceklerimide yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak yumurtalı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
spor olarakta 45 dk koşubandıda yürüyüş 1 saat plates
menün ve spor harika bence bende cmt 1,5 saate yakın hızlı yürüdüm evden çıkana kadar biraz üşendim ama herşey başlayana kadar oluyor dışarıya adım attım mı bitiyor herşey ve parkuru tamamlayıp eve geldiğimde kuş gibi hissediyorum kendimi sıcacık bir banyo ve tüm kaslarım rahatlıyor bu akşamda eve gider gitmez yürüyüş yapıcam yağmur olmaz ise şu anda günlük güneşlik bir hava var yine bir saat tempolu yürümeyi düşünüyorum üşenmeyeceğim yürüyeceğim :) kendime gaz verince daha kolay oluyor o yüzden :86: Haydi kızlar yürüyün sizdeee kaldırın popolarınızı![]()
sevgili kaptanım nazlım haddime düşmez ama senin menüler evet iyi çok güzel ama meyva yok hiç neden meyva yemiyorsun hem vitamin hem şeker için ?? Dikkatimi çekti![]()
BUGÜNKÜ ARAYI YAZMAYI UNUTMUŞUM 1 ADET PORTAKAL YİYECEĞİM menülerimde meyve var canım her gün ististasız 1 adet portakal yiyiyorum bol bol c vitaminide var portakalda ben sadece 1 kere ara yapıyorum onda da portakal yiyiyorum
ok o zaman vitaminsiz kalmasın kaptanımız :)![]()
geçmiş olsun turuncu ...Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok açıkcası.Haftasonu ziyareti bana 1.5 kg olarak geri döndü.Ne yedim ne içtim anlamadım doğrusu.Dikkat etmek için elimden geleni yaptım fakat hayretlerdeyim.Zaten son aylarda adet düzenim iyice bozuldu.Adetin 3.günü hormon testlerim yapılacak.Artık tek şüphelendiğim şey trioitlerimin çalışmaması.Çünkü 4 sene kadar önce yine diyet tecrübem olmuştu ve ben rahatlıkla 10 kg vermiştim.Ama şu günlerde bin bir zahmetle verdiğim gramları anında kilo olarak geri alıyorum.
Bütün bunlarda yetmezmiş gibi cuma günü astım teşhisi koyuldu bana.Nefesim o kadar daralıyor ki bir an ölecekmişim gibi hissediyorum.Meğer astım atağı geçiriyormuşumda haberim yokmuş.
Doktorum bir müddet kendimi hiç yormamam gerektiğini söyledi.Anlayacağınız koşu bandında yapacağım yürüyüşler bir müddet için hayal oldu .Şimdide evde kös kös yatıyorum![]()
[ı]günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok açıkcası.haftasonu ziyareti bana 1.5 kg olarak geri döndü.ne yedim ne içtim anlamadım doğrusu.dikkat etmek için elimden geleni yaptım fakat hayretlerdeyim.zaten son aylarda adet düzenim iyice bozuldu.adetin 3.günü hormon testlerim yapılacak.artık tek şüphelendiğim şey trioitlerimin çalışmaması.çünkü 4 sene kadar önce yine diyet tecrübem olmuştu ve ben rahatlıkla 10 kg vermiştim.ama şu günlerde bin bir zahmetle verdiğim gramları anında kilo olarak geri alıyorum.
Bütün bunlarda yetmezmiş gibi cuma günü astım teşhisi koyuldu bana.nefesim o kadar daralıyor ki bir an ölecekmişim gibi hissediyorum.meğer astım atağı geçiriyormuşumda haberim yokmuş.
Doktorum bir müddet kendimi hiç yormamam gerektiğini söyledi.anlayacağınız koşu bandında yapacağım yürüyüşler bir müddet için hayal oldu .şimdide evde kös kös yatıyorum[/ı]
Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok açıkcası.Haftasonu ziyareti bana 1.5 kg olarak geri döndü.Ne yedim ne içtim anlamadım doğrusu.Dikkat etmek için elimden geleni yaptım fakat hayretlerdeyim.Zaten son aylarda adet düzenim iyice bozuldu.Adetin 3.günü hormon testlerim yapılacak.Artık tek şüphelendiğim şey trioitlerimin çalışmaması.Çünkü 4 sene kadar önce yine diyet tecrübem olmuştu ve ben rahatlıkla 10 kg vermiştim.Ama şu günlerde bin bir zahmetle verdiğim gramları anında kilo olarak geri alıyorum.
Bütün bunlarda yetmezmiş gibi cuma günü astım teşhisi koyuldu bana.Nefesim o kadar daralıyor ki bir an ölecekmişim gibi hissediyorum.Meğer astım atağı geçiriyormuşumda haberim yokmuş.
Doktorum bir müddet kendimi hiç yormamam gerektiğini söyledi.Anlayacağınız koşu bandında yapacağım yürüyüşler bir müddet için hayal oldu .Şimdide evde kös kös yatıyorum![]()
bugün kü menüm
sabah
1 greyfurt suyu(kahvaltıdan 1 saat önce)
1 k.k light peynir
2 dilim t.b ekmeği
yeşillik,6 zeytin,5 badem
öğle
kuru fasulye yemeği
2-3 kaşık yarım yağlı yoğurt
maydanoz salatası
cin biberi 3-4 adet turşu
ara
1 elma
akşam
enginarlı,bezelyeli yemek
1 bardak ayran
ara
1 portakal (acıkırsam)
45 dakika ya da bir saat hızlı tempo yürüyüş
menün güzel ama öğlenle akşamın yerini değiştirme imkanın var mı ?karbonhidratlı menüleri mümkün olduğunca arka arkaya yememek gerekiyor . Sabah ekmekli kahvaltı yapılmış karbonhidrat alınmış öğlende kuru fasülye ondada karbonhidrat var . Bakliyat tarzı şeyleri akşam tüketmek daha iyi .
geçmiş olsun turuncu ...![]()
çok geçmiş olsun canım . Sıkma canını sıkma belki vucudun su tutmuştur canım ondan fazla çıkmış olabilirsin ...
geçmiş olsun kendine dikkat et![]()
evet anladım ama malesef iş yerinde çıkan yemek bu olduğu için mecburen yiyeceğim ama bunu dikkate alarak bundan sonra şöyle yapabilirim burda her pzt mutlaka bakliyat olur (hafta başında gaz veriyorlar çok çalışalım diye herhal) bende pzt günleri sabah yumurtalı kahvaltı yaparım olur mu?