Onu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işteCanım bir kağıda
nehir6161
02 temmuz 2021
yazıp tartınin üstüne koyuyorsun.
Tartınin resmini çekiyorsun.
Canim nick senin buradaki kullandigin isim. Yani senin nickin : nehir6161 benim nickim: mavibirlimanTeşekkür ederim canım . Bu kadar hızlı kilo vermem korkutuyor beni açıkçası sonra kilo veremem diye endişeleniyorum.
Heyecanlanman normal canım, tatile gidiyorsun.
Şimdi anladım galiba . Ben buraya yazdım kilomu aslında diğer tarafa yazmam gerekiyordu. Nick galiba o . Yemek yazdığımız yere
Aa oyle mi kotu olmus canim asini da insallah en kisa surede yaptirirsinBaktirdim ama asmde vitaminlere falan bakmiyormuş ki boşuna gitmiş oldum resmen. Birde zaten cocuklari aileme bırakıp gitmek zor. Artik tekrar köye gitmeden eşim evdeyken giderim ne yapayim. Aşı olmadan önce baktirayim demiştim. Aşida olcam daha
Hayatta korkmam artıkKorkma abla arkanda ben varim
Yaa olur mu öyle sey canim pazartesi icin zaten resme gerek yokOnu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işte
Eksin cok guzel pazartesi icin tebrikler canim
AblaaaaHayatta korkmam artık
Ahirette korkarım ama
Sıkı bir işemeye bakarGünaydın,
+200 de benden geliyor
Teşekkür ederimAa oyle mi kotu olmus canim asini da insallah en kisa surede yaptirirsin
Tey Tey Tey ben aldım halayı Ankara dan çıktım yola Bursa' ya doğru E Elif_Eylul 'nın yanına gidiyorumTut elimden halay başı
Insallah kaptanimCumaya kadar eksiler gelir canim
Bende oyle dusunuyorumYediklerinden kaynaklıdır hafta sonu
Cicek kaptan haftasonusu sey yaptim azicik, kutlama Restorant ondandir.Niye böyle oldu çiçeğim.
Bende cok severim halayiooo halayı duyunca koştumda geldim
Estagfurullah deme boyle seylerOnu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işte
Gel bekliyorumTey Tey Tey ben aldım halayı Ankara dan çıktım yola Bursa' ya doğru E Elif_Eylul 'nın yanına gidiyorum
Halay başını sana devredicem artık kafa nereye biz orayaGel bekliyorum
Benim kafa nereye gider bilemedimHalay başını sana devredicem artık kafa nereye biz oraya
Ablani unutursan küserimTey Tey Tey ben aldım halayı Ankara dan çıktım yola Bursa' ya doğru E Elif_Eylul 'nın yanına gidiyorum
Erisin yaglar bos oturmak yok halay cekelim kizlarTey Tey Tey ben aldım halayı Ankara dan çıktım yola Bursa' ya doğru E Elif_Eylul 'nın yanına gidiyorum
Sen bizi falakaya yatırırsın çaktırmadan kesinBenim kafa nereye gider bilemedim
Ah hiç unutur muyuum? Sen filizleri biliyodun sanırım gel orda buluşalım ben Bursa'nın yabancısıyım a dostlaaarAblani unutursan küserim
Ciddimi geliyosunSen bizi falakaya yatırırsın çaktırmadan kesin
Ah hiç unutur muyuum? Sen filizleri biliyodun sanırım gel orda buluşalım ben Bursa'nın yabancısıyım a dostlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?