Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bir kağıda

nehir6161
02 temmuz 2021

yazıp tartınin üstüne koyuyorsun.

Tartınin resmini çekiyorsun.
Onu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işte

Canim nick senin buradaki kullandigin isim. Yani senin nickin : nehir6161 benim nickim: mavibirliman

Bu nick ve günün tarihini kagida yazip tartinin uzerine koy ve resim çek. Cuma günü birşey yemeden resmi buraya at yanlış olursa duzeltme şansın olur. Çünkü bu şekilde olmazsa listeye girsende tartin kabul edilmez kural böyle

Aa oyle mi kotu olmus canim asini da insallah en kisa surede yaptirirsin

Onu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işte
Yaa olur mu öyle sey canim pazartesi icin zaten resme gerek yok

Cumaya kadar eksiler gelir canim
Insallah kaptanim

Yediklerinden kaynaklıdır hafta sonu
Bende oyle dusunuyorum
Niye böyle oldu çiçeğim.
Cicek kaptan haftasonusu sey yaptim azicik, kutlama Restorant ondandir.
Benim onceden kalma yildizim var profilde onu cicege cevirim ben Hemen
ooo halayı duyunca koştumda geldim
Bende cok severim halayi
Estagfurullah deme boyle seyler

Hayırlı günler kızlar.
Çok üzülerek söylüyorum ki bugün ki artım epey fazla. eşim hastalığımdan ötürü diyet yapmama izin vermiyor. Regl dönemim yaklaştı onun da ödemi olabilir ama tamemen de ona bağlayamam. Su içemiyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Halim yok kendim için özel birşeyler hazırlayamıyorum. Biliyorum listedeyim zaten onun mahcubiyetini yaşıyorum ama malaesef bu hafta hedefim sabit gelebilmek grup içi yarıştan da beni çıkarırsanız iyi olur etkilemek istemem asıl listeyi etkileyeceğim zaten. Çok üzgünüm gerçekten özür dilerim herkesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…