Tabi halay çeke çeke kaç güne gelirim senceCiddimi geliyosun
Bir telefona mesaja bakar canımSen bizi falakaya yatırırsın çaktırmadan kesin
Ah hiç unutur muyuum? Sen filizleri biliyodun sanırım gel orda buluşalım ben Bursa'nın yabancısıyım a dostlaaar
Sende ver elini o zamanBende cok severim halayi
Halay çeke çeke gezeriz o zamanBir telefona mesaja bakar canım
Filizin köyünü biliyorum da görmek nasip olmadı henüz ama
Yıldızlar tam tekmil savaşa hazır kuzum ..Yildizgiller neredesiniz, detokslar çaylar hazır mı
Doktordan dönüşte alışverişimi yaptim.
3 gün Merve Bilge Atalayin detoksunu yapicam
Şimdi kayısı çayımı demledim, bugünlük suyumuda hazırladım
E Elif_Eylul
3 gunde konaklayarak gidebilirsin galiba Aklimda deli sorularTabi halay çeke çeke kaç güne gelirim sence
Afiyet olsun canımYildizgiller neredesiniz, detokslar çaylar hazır mı
E Elif_Eylul
Ben cidden geliyosun belkide isleriniz vardir dedimTabi halay çeke çeke kaç güne gelirim sence
Cok üzgünüm cidden keske buhafta izine ayrilsaydinHayırlı günler kızlar.
Çok üzülerek söylüyorum ki bugün ki artım epey fazla.eşim hastalığımdan ötürü diyet yapmama izin vermiyor. Regl dönemim yaklaştı onun da ödemi olabilir ama tamemen de ona bağlayamam. Su içemiyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Halim yok kendim için özel birşeyler hazırlayamıyorum. Biliyorum listedeyim zaten onun mahcubiyetini yaşıyorum ama malaesef bu hafta hedefim sabit gelebilmek grup içi yarıştan da beni çıkarırsanız iyi olur etkilemek istemem asıl listeyi etkileyeceğim zaten. Çok üzgünüm gerçekten özür dilerim herkesten.
Ben de öyle sandım iyi miAfiyet olsun canım
Ben cidden geliyosun belkide isleriniz vardir dedim
Yildizlar halay ceke ceke hazır yufka borekleri yemeye filizin evine gidiyorYildizgiller neredesiniz, detokslar çaylar hazır mı
E Elif_Eylul
Keşke canım. Böyle olacağını bilemedim hiç böyle düşünmemiştim.Cok üzgünüm cidden keske buhafta izine ayrilsaydin
Ne demek canım.Onu yapmadım çünkü pazartesi resimli değildi ya bir daha onunla uğraşmak istemedim . Ama cuma günü biliyorum onu yapacağım inşaallah. Teşekkür ederim. Benim gibi cahille yoruluyorsunuz işte
Sen iyi olda canim sorun olmaz liste ama suyuna dikkat et su icmedikce halsizligin devam ederHayırlı günler kızlar.
Çok üzülerek söylüyorum ki bugün ki artım epey fazla.eşim hastalığımdan ötürü diyet yapmama izin vermiyor. Regl dönemim yaklaştı onun da ödemi olabilir ama tamemen de ona bağlayamam. Su içemiyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Halim yok kendim için özel birşeyler hazırlayamıyorum. Biliyorum listedeyim zaten onun mahcubiyetini yaşıyorum ama malaesef bu hafta hedefim sabit gelebilmek grup içi yarıştan da beni çıkarırsanız iyi olur etkilemek istemem asıl listeyi etkileyeceğim zaten. Çok üzgünüm gerçekten özür dilerim herkesten.
Börek bitti gitti 1.temmuzda yeni seyler yicezYildizlar halay ceke ceke hazır yufka borekleri yemeye filizin evine gidiyor
Sağol canım. Su için kendimi zorlayacağım bugünden itibaren.Sen iyi olda canim sorun olmaz liste ama suyuna dikkat et su icmedikce halsizligin devam eder
Canım sen yine de kendin için mücadeleyi bırakma tabağına dolu dolu sağlıklı şeyler koy...eşimi anca böyle ikna edebiliyorum az bir öksürsem diyete bağlıyor...cumaya kadar sabredersin sonra izne ayrilirsin. Suyu ihmal etme. Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut o kadar üzülme..işlerin yolunda gideceğine inan ki her şey yolunda gitsin.Hayırlı günler kızlar.
Biliyorum çiçeğim.Insallah kaptanim
Bende oyle dusunuyorum
Cicek kaptan haftasonusu sey yaptim azicik, kutlama Restorant ondandir.
Benim onceden kalma yildizim var profilde onu cicege cevirim ben Hemen
Bende cok severim halayi
Estagfurullah deme boyle seyler
Üzgün atacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?