Acaba ben neden börek yapmadim kiBörek bitti gitti 1.temmuzda yeni seyler yicez
Ben sana dedim dime yap ananlar yokkenAcaba ben neden börek yapmadim ki
Evde müsaitti
Üzgün atin kızgin atın bana sadece banaÜzgün atacaktım
Tava boregi felan yapabiliridm kimse yapmadi daha önce yapmıştım :))Ben sana dedim dime yap ananlar yokken
Sen gittinmi koye
Yapsaydin keske canim yoktu bak sigara boregi bile oy aldiTava boregi felan yapabiliridm kimse yapmadi daha önce yapmıştım :))
Yok canim babamlar konyaya gitti simdi dönüş yolundalar 4 gibi felan gidecegiz sanirim
Neyse artik eylulde gelince katilirim canimYapsaydin keske canim yoktu bak sigara boregi bile oy aldi
Ortalamayi 8 e boleriz giden gitsin sorun olmaz canimYildizlar 8kisi kaldi varmi daha giden soylesin
Şu an mezarlıktayim neyse benim kabahatimÜzgün atin kızgin atın bana sadece bana
Daha oylama bitmedi canim 30 haziran da belli olurBörek sonuçları açıklandı mı kim kazandı.
Sağol ablacım. Teşekkür ederimCanım sen yine de kendin için mücadeleyi bırakma tabağına dolu dolu sağlıklı şeyler koy...eşimi anca böyle ikna edebiliyorum az bir öksürsem diyete bağlıyor...cumaya kadar sabredersin sonra izne ayrilirsin. Suyu ihmal etme. Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut o kadar üzülme..işlerin yolunda gideceğine inan ki her şey yolunda gitsin.
Paçanga kazancak aldi basini gittiBörek sonuçları açıklandı mı kim kazandı.
Yok canım bende pcos varStres mı etkiliyordu acaba reglını
B12,D,demir bunlara bakıyor asm ler, folik asit vs ler hastanelerde ama devlet hast. bakıyomu onu bende bilmiyorumBaktirdim ama asmde vitaminlere falan bakmiyormuş ki boşuna gitmiş oldum resmen. Birde zaten cocuklari aileme bırakıp gitmek zor. Artik tekrar köye gitmeden eşim evdeyken giderim ne yapayim. Aşı olmadan önce baktirayim demiştim. Aşida olcam daha
Geçmiş olsun .Yok canım bende pcos var
Önceden yoktu ama işte 1.5 yıl oldu o ara rahatsızlandim öğrendim
Geşmiş olsun. Nasıl geçti sınavlarınız? Neden korkuyorsunuz?benim sabah sınavım vardı kilo bildirimimi yapamadım -400 çok şükür .bundan sonrası için korkuyorum ama
Guzel eksiyle baslamissin tebrik ederim canımbenim sabah sınavım vardı kilo bildirimimi yapamadım -400 çok şükür .bundan sonrası için korkuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?