Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım pirinç pilavı maalesef çok kötü diyete ama hem erken yiyip hemde 2 - 3 kaşık kadarla durursan çok sorun olur mu bilemedim.

Ah işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorum

Canım pirinç pilavı maalesef çok kötü diyete ama hem erken yiyip hemde 2 - 3 kaşık kadarla durursan çok sorun olur mu bilemedim.
Bulgurda cok kilo almiyorum ama pirinc pilavi gercekten cok kalorili canim yemiyecem tadına bakarsam arkasi gelir bende cuma kendime yaparim olculu yerim
Ah işte bu yemek işleri benide mahvediyor onlar yiyiyor ben bakıyorum ben yemeğimi önceden yiyiyorum tok oluyorum o şekilde idare ediyorum
Bende ayni canim esime kalsa hergun borek tatli ister ama brn bugunlerde sebze yenwgi tercih ediyorum oda isteyince yapmak zorunda kaliyorum

Yememen daha iyi zaten canım, yeme o zaman hiç ne güzel olur :)
Selamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam
Selam canım, karbonhidratı bayağı bi sınırladı o zaman desene. Yağ yakımının hızlanması için keto diyeti iyiymiş ama umarım aksatmadan yapabilirsin, hadi motivasyonu topla devam et canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…