- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Canım çok teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ediyorumThinkerwoman oncelikle ailen ve sevdiklerinle sağlıklı herseyin başı sağlık sonrada mutlu huzurluyıllar dilerim canım
Teşekkür ediyorum ablacığımFiliz' in pastasina ortak olayım iki katlı zaten bol bol yeter.
Margicim doğum günün kutlu olsun.
Yeni yaşın mujdelerle , mutlu sürprizlerle gelsin. Sağlıklı bir ömrün olsun canım
Thinkerwoman
Çok teşekkür ediyorum canım
Çok sağol ya , spor ve menü paylaşacağız her akşam .Hadi öyle olsun 1 günlük avans vermiş oluyum sana
Kiz otelde degilimkiKahvalti acik bufe degil mi canim
Burdaki kahvalti veren resterontlar sinirsiz acik bufe hoteldeki acik bufe gibi Tabagina istegini alabiliyorsun kisir patates kizartma sosis corba borek simit normal kahvalti secenekleri var 7.50 €
Ben o yuzden kahvaltiya gitmeye korkuyom
Çok şükür . Artık yavaşlaması normal kaç kilo verdin . Artık gram gram da olsa sağlıklı ve spor yaptığın sürece yine de gidecek inşaAllahCanım metobolizmam yavas. Diyetle daha da yavaşladı. yaştan dolayı da olabilir. Ama istikrarlı ve kararlıyım.Sonuçta 17 kasimdi galiba 93 şimdi 63
7-8 ay bile olsa 30 kilo gitti. Şükür.
Yenilmek nasil bir his bilmiyorum canim bilen biri varsa anlatsin da karar vereyimYenilmeyi sever misin?
Canim oteldesin demedim zatenKiz otelde degilimki
Vayy bu hafta tanıştırırım anlatmaya gerek yokYenilmek nasil bir his bilmiyorum canim bilen biri varsa anlatsin da karar vereyim
Bende şeyimden anladim sanirimCanim oteldesin demedim zaten
Burdaki resterontlar acik bufe kahvalti veriyor oteldeki gibi dedim
Basiniz sagolsun canimeşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Bebeğim gittiniz mi kahvaltıya...beğendin mi? Tamam dersen bayramda eşimin kızı geliyor onu götürmeyi düşünüyorum. Şimdiden rezervasyon yapalım yer sıkıntısı olmasın...Kiz otelde degilimki
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımeşimin dedesi vefat etti adanaya geldik.Çok aktif olamayacağım
Abla mekan süper kahvaltiyi begenmedim cok degisik geldi bana 4kisilik az az kızdim bende bune diye bukadar paraya sonra arti getirdi ben fsm de yedim dedim enfes kahvalti degerdi dedim sonradan cifter cifter yolladilar yaaa cok yogundular yetisemiyolar dogum gunu varmis bide orda toplu,birde burspor futbolculari gelcekti nebilim valla sen bakBebeğim gittiniz mi kahvaltıya...beğendin mi? Tamam dersen bayramda eşimin kızı geliyor onu götürmeyi düşünüyorum. Şimdiden rezervasyon yapalım yer sıkıntısı olmasın...
Ben olsam bi daha gitmezdim acik bufe kahvaltiya git canim tika basa doyuyor insanBende şeyimden anladim sanirim
Yokyaaaa vallaaa serpme varmis acik bufeyi kaldirmislar
Mekan güzelse hep böyle yapıyorlar. Menü içerikleri çok güzel yazıyor...Bir de Uludağ yolunda çınar var. Oranın kahvaltısı da güzel...gerçi Suriyeli' den geçilmiyor orası ama ...biraz daha araştırayım ..Tophane' de Sümbüllü Bahçe var bak orası da güzel.Abla mekan süper kahvaltiyi begenmedim cok degisik geldi bana 4kisilik az az kızdim bende bune diye bukadar paraya sonra arti getirdi ben fsm de yedim dedim enfes kahvalti degerdi dedim sonradan cifter cifter yolladilar yaaa cok yogundular yetisemiyolar dogum gunu varmis bide orda toplu,birde burspor futbolculari gelcekti nebilim valla sen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?