Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yanlis beslenme yapiyosun kardesim M MissHayaLet te emzirerek çok guzel kilo verdi burda aktif ve menuleriyle birlikte sen cok az yiyosun canim
elimde değil yeme konusunda bizim bebelerden bana fırsat kalmıyor bak kahvaltıdaatıştırayım bir iki dedim mesela biri hasta nazlanıyor benim yedirmemi istiyor yediriyorum aynı anda küçük bebeğim kucağımda öbürü başka birşeye ağlıyor, oturup ben de ağlayacaktım resmen.

Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
Geçmiş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al.
Ayyy çok zor valla helal olsun. Ben hastalık harici aynı evde tahammül edemem. Artık aynı şehre bile tayin edemiyordum ki eşimi sürmüşler
Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.
O da apayrı konu cnm. Eşim o kadarını yapamaz cesaret edemez. Basıp giderim biliyor. Ben sadece ailesine tahammül edemiyorum. Artık zaten karar aldık herkes ailesiyle görüşüyor. Benim ailemin bir suçu yok ama etkilendiler işte onun ailesi yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…