allah razi olsun canim insa cok tesekkur ederimmmmAy tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤
Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤
Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤
Muhteşem
Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülme
Bekleme sen devam et.
Çok teşekkür ederim tatlım
herkesi hapur hupur yiyecen sen heeNeden 3 totem mi yaptınbu hafta ptesiden cumaya kadar benimsin :)
Sonuncu oldun söylemedilermi sanaEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep
Çok utandim, çok üzüldüm ugrayamadim diye. Takima girince biraZ daha farklı oluyor sorumluluk olmasi lazim. Hic boyle olacagini dusunmemistim maalesef
Şakacı en az 3. Lüğü bekliyorum benSonuncu oldun söylemedilermi sana
soyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeeeEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep
Beni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim sporE Elif_Eylul seni geçemem de o kesin bu saatten sonra miranın da bugğn işleri var. Belkş 2. sıraya transfer olurum belki
İşte beklenen atak geldi muhteşemsoyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeee
bende varimm
Sen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsınBeni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim spor
Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayimSen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsın
Tebrikler
Canım sağolVayy masallah
Tebrik ederimPztsi başlangıç kilom 65.6
Bu cuma 65.3
Fark 300gr
Zipzip- E Elif_Eylul
(Tartı resmiyle birlikte bismillah deyip sıkı bir diyete başlıyorum
Kaptanım hedefim 60 5kilo vermek istiyorum)
Helal olsun bu kilolarda takılmadan verebilmekGeçen cuma 61,85 kg.
Bu cuma 60,85 kg.
Fark 1 kg. Eksi
Oran 1 617
Eksi eksidir tebriklerBugun 68.5
-300
Bu hafta istedigim gibi fazla kilo veremedim
Degisrirdim canimZipzip-
Eki Görüntüle 2897394
Bravo güzel eksiGeçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
Çok teşekkür ederimmasallah coook guzel eksi tebrik ederimmm
Sen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?