Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun canim insa cok tesekkur ederimmmmAy tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤
Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤
Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤
Muhteşem
Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülme
Bekleme sen devam et.![]()
Çok teşekkür ederim tatlım
herkesi hapur hupur yiyecen sen heeNeden 3 totem mi yaptınbu hafta ptesiden cumaya kadar benimsin :)
Sonuncu oldun söylemedilermi sanaEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep![]()
Çok utandim, çok üzüldüm ugrayamadim diye. Takima girince biraZ daha farklı oluyor sorumluluk olmasi lazim. Hic boyle olacagini dusunmemistim maalesef
Şakacı en az 3. Lüğü bekliyorum benSonuncu oldun söylemedilermi sana![]()
soyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeeeEvet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acep![]()
Beni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim sporE Elif_Eylul seni geçemem de o kesin bu saatten sonra miranın da bugğn işleri var. Belkş 2. sıraya transfer olurum belki![]()
İşte beklenen atak geldi muhteşemsoyunmus hazır bekliyorrr ne spor yapilcak diyeee
bende varimm![]()
Sen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsınBeni geçmissindir canim ben buhafta yapmadim spor![]()
Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayimSen 1. Sırada idin yürüyüşlerin dehşet azalt dedim sana dr tavsiyesi de aldın şimdi hiç durmazsın![]()
Tebrikler
Canım sağolVayy masallah![]()
Tebrik ederimPztsi başlangıç kilom 65.6
Bu cuma 65.3
Fark 300gr
Zipzip- E Elif_Eylul
(Tartı resmiyle birlikte bismillah deyip sıkı bir diyete başlıyorum
Kaptanım hedefim 60 5kilo vermek istiyorum)
Helal olsun bu kilolarda takılmadan verebilmekGeçen cuma 61,85 kg.
Bu cuma 60,85 kg.
Fark 1 kg. Eksi
Oran 1 617
Eksi eksidir tebriklerBugun 68.5
-300
Bu hafta istedigim gibi fazla kilo veremedim
Degisrirdim canimZipzip-
Eki Görüntüle 2897394
Bravo güzel eksiGeçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
Çok teşekkür ederimmasallah coook guzel eksi tebrik ederimmm![]()
Sen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayim![]()