• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay tatliş , sende aynısın . Maşaallah sende güzel ilerliyorsun. Harikasın ❤

Üzülme canım , çok yoğundun ve hastaydın. Kendine fazla zaman ayıramadın. Olur arada böyle sıkma canını. Haftaya da var ona konsantre ol . Sen yaparsın başarırsın benim sana sonsuz güvenim var . ❤başaracaksın ❤

Yine harika , köyde olupta yine eksidesin. Harikasın ❤

Muhteşem 😍

Ayrılma zaten, 55 i görmeden seni göndermeyelim . Sen başarabilirsin. Sadece bu hafta senin için iyi hafta olmadı. Haftaya halledersin. Üzülme

Bekleme sen devam et. 🤭🤭🤭
allah razi olsun canim insa cok tesekkur ederimmmm :KK68: :KK68: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

cok sukur su an daha iyiyim 🤗🤸🏻‍♀️

Evet bu hafta ne yapıyoruz benim acilen moda girmem lazım. Bu haftadaki yarış ne olacak kaptanlarım.
sporu da merak ediyorum kaçıncı olurum acepo_O
Sonuncu oldun söylemedilermi sana🤔

Gecen hafta 65.25
Bu hafta 64.6
650 gr
%0.996Eki Görüntüle 2897378
Tebrikler 👋👋👋🌹
Canım sağol 💜
Pztsi başlangıç kilom 65.6
Bu cuma 65.3
Fark 300gr
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
(Tartı resmiyle birlikte bismillah deyip sıkı bir diyete başlıyorum
Kaptanım hedefim 60 5kilo vermek istiyorum)
Tebrik ederim 🌺
Geçen cuma 61,85 kg.
Bu cuma 60,85 kg.
Fark 1 kg. Eksi
Oran 1 617
Helal olsun bu kilolarda takılmadan verebilmek 👍 tebrik ederim bravo 🌺🌺🌺
Öyleyse haftaya seni 50 lerde bekliyorum 😍

Bugun 68.5
-300
Bu hafta istedigim gibi fazla kilo veremedim 😕
Degisrirdim canim Zipzip- Zipzip- 😘
Eki Görüntüle 2897394
Eksi eksidir tebrikler 💜💜💜
Geçen cuma 76
bugün 75.3
Fark -700
yüzde 0,921
Bu kadar oldu olmadı fazla
Bravo güzel eksi 🌺❤️🍀
masallah coook guzel eksi tebrik ederimmm 👏👏👏👏👏👏👏
Çok teşekkür ederim 🥰

Kiz ben spor yapmıyorum yapsam 1.ci siradayim🤪
Sen her zaman 1. Sıradasın. Kilo veremiyorum dedin ya , aklıma şey geldi. Bir arkadaşım vardı oda diyet yapıyordu veremiyordu. Sonra dr a değil özel bir yere gitti 200 €verdi 3 saat boyunca tahlilleri baktırdı. Belirli şeyler yiyince o onun kilo vermesini engelliyormus . Mesela pırasa diyelim onu yiyince kilo veremiyor. Türkiye de de vardır böyle yerler . Tahlilin de çıkıyor. Alerji vs. Benimde kilo durumum durduğu zaman bende gidip baktırmak istiyorum. Çok faydasını görmüş o yiyecekleri yemiyor ve kilo vermeye devam ediyor.

Back
X