Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de yumurtasız kahvaltı da doymuyor ekmekte olmayınca
Bugunku koşturma sonucu yarın kesin eksisin

Benim idealim 52 aslında ama yaşım 38 artık yaşıma göre 65 idealim o tarafa kadar gelirsem insaallah
Yas değil boy kriterin olsun bence .kendi adıma ben 1.68 boydayim 65 kiloda göbek oluyordu zayıf sayilmazdim .
Mesala ben Suanki surecimdi 65le mezun olup zamana yayarak ideal kiloma düşmek istiyorum

Ya canım ben formu bulamadım sayfayı tam çözemedim zaten nasıl bulucam bana yardımcı olabilir misin
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Canım doldurdum çok teşekkürler

Hoşbulduk canım benim
her gün liste mi paylaşılıyor canım nasıl işliyor sistem inşallah sizlerle birlikte motive olurum da bende veririm canım
Yukarda menu ve spor sayfasinda hergun sabah ogle aksam ne yiyosak orda paylasiyoruz,
Pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tartı nick+tarihli fotografli tarti fotosu atiyoruz,burda muhabbete gel dahil ol menulere yorum yap bildiklerini sende paylas emin ol kilonu hemen verirsin

Hayırlı geceler kızlar. Yarın görüşmek üzere inşaAllah. Bugün motivasyon sıfırdı. Yürüyüşten sonra çocuklarla ilgilenmekten spor yapamadım. Malum onlara da zaman ayırmam lazım. Şu 4 hafta herhalde doğru düzgün spor yapamam . Havalar gğzel olunca onları lunaparklara hayvanat bahçesine falan götüreyim diyorum . Ama diyete son gaz devam inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…