Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende gidersen baya bi azlmış olacaz

merhaba kizlar,
ben kardes takiminizin kaptaniyim..vardiyeli calistigim icin yarin 2de topikte
olacagim..listeyi o saatte gelince kontrol edebilirim...insallah bu sizin icin bir sorun olmaz..
daha erken olsun derseniz, bizim takimdaki kizlara bildiririm

ben geldiiim.
diyetisyenciğim tarttı ve bugün itibariyle 93 kiloyum. küsüratsız. neysem.
3 haftada 3 kilo vermiş oldum. gidenleri söyliyim. 200gr kas(her 1 kiloda 100gr kas gidermiş. benim sadece 200gr gitmiş.) 800gr su gitmiş. 2kilo200gr da yağ gitmiş. bu hafta için 2 günlük sebze kürü verdi. istediğin gün uygula dedi. bende salı ve çarşamba uygulamaya karar verdim. üstümü değişip yürüyüşe gitcceeem öpüldünüz...
yazılanları okuyamadım. sadece habersiz bırakmak istemedim. bugün çok bi paylaşımda bulunamuycam. yarın inş. daha çok yazabilirim. görüşürüz bayanlar

Noldu ya kaptanım nerdesin canım

gezentii geldi

kahvaltı rutin aynı

öğlen çorba salata yedim
akşamada haşlanmış but yedim salatayla

Canım çok sıkılıyo dünden beri televizyon seyretmek istemiyorum şehitler analar yüreğim sızlıyor allah belalarını versin

canım sağolasın. bekleriz tabide. bizim kaptanımız nerde. hani haftaya gidecekti. ayrıldımı yoksa? sorun yok inş.??

sende gidersen kac kişi kalıcaz burada. herkes geri cekiliyor galiba

Canım ben çıkmak istemıyorum aslında 6. Takım benım öncekı takımım ama ben bütun gun pc basında bırı gelsede konussak dıye bakıyorum kımsede gelmıyor tabıı herkesın hayat kosulları farklı ama canım sıkııyor kaptanımızı da çok merak ettım inş bı aksılık yoktur o da kabul ederse takımdan ayrılcam

arkadaşlar yarın saat kaça kadar kilo bildirimi yapılacak gerçi ben başlayalı 2 gün oldu kilo verememişimdir garanti sporda 30 dakika benimpc de ki modem çok yavaş pek giremiyorum topiğe ama nedeyim elimden gelen bu kadar

hoşgeldın canımm

Dikkat et dışarda olunca insanın daha çok canı yemek yemek istiyor

Yok ya, dışarıyı hallettim. Sadece bi şeyler içerek kurtardım. :112: Ama eve gelince ne göreyim, ev ark ım yemek yapmış, hem de porsiyonları fazla fazla tutarak. Neyse, onu da salataya ağırlık vererek atlattım çok şükür. Gerçi mide fesadı geçirmek üzereyim, çokk yedim yine de ama en azından yediğim şeyin kalorisini indirgemiş oldum. :112:

Bak, moralini bozmana da çok gerek kalmamış. Verdiğin kilonun çoğu yağdan gitmiş. :112:

Kilo bildirimini saat 10 a kadar yapmamızı istiyor kaptancığımız. :112:

Bu arada akşam yemeğim; 3-4 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 tavuk budu ve aşırıı salata. :112:

Kaptancığıııııımm... Nerdesin yaaa???
Bi kayıp ilanı falan mı versek bayanlar??
Umarım kötü bi şey yoktur. :18:

Bu arada kaptancm, bu mesajı okuyacak olursan eğer; Benim sabahları kalkış saatim 9.30-10 civarı. Uyanır uyanmaz tartılıp kilomu girmeye çalışicam buraya ama üzülerek belirtmek zorundayım ki tam 10.00 a yetiştiremeyebilirim. :S Ama elimden geleni yapicam erken bildirmek için. :112: (Buna alarm kurmak da dahil tabii ki ama malesef kurduğum alarmların başarılı olma potansiyeli çok düşük. O yüzden bilgilendirme ihtiyacı hissettim. :112: )

gunaydın..ee kızlar hadın bakalım kılo bıldırımı gelsın.kaptanım nerdesın sen bakımm..

günaydın arkadaşlar benim kilom önceki 110 yeni 108 kilo olmuşum kayıt olalı 2 gün oldu ama ödemim söksün diye tuzsuz yemeye başladım ondan her hal spora dün başladım ve 30 dakika

***6.TAKIM 228.ETAP ***

07papatya ( 52.3 )gerı donmek uzere ayrıldı
fatos0808 (129/
dineva (60,1)gerı donmek uzere ayrıldı
yst38 (93,5
sumifer (61)gerı donmek uzere ayrıldı
lazgulu (94,6/
maibeyaz (53,7/
olu_gelin(65,7/
sekerkizz2009(78,8/

günaydın şekerler..

ALLAH'IN SELAMI, RAHMETİ VE BEREKETİ BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZİN, BÜTÜN EVLİYALARIN, ALİMLERİN, BAŞTA SON GÜNLERDE ŞEHİT OLAN YİĞİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN VE BÜTÜN SAMİMİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

CENAB-I ALLAH BUGÜN VE HERGÜN BİZLERE SADECE KENDİ RIZASI İÇİN ÇALIŞMAYI VE YAŞAMAYI NASİB ETSİN.

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

akrepcım canım sagol.amınnn..sanada gunaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…