kaptan bu hafta bende çıkıcam eğer iznin olursa başka takıma geçecem burada 2-3 kişi anca yazıyor birlik yok malesef eğer kurallarda ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben geçmek istiyorum en azından sürekli iletişim halinde olacağımız kişiler bize yardımcı olur
merhaba kizlar,
ben kardes takiminizin kaptaniyim..vardiyeli calistigim icin yarin 2de topikte
olacagim..listeyi o saatte gelince kontrol edebilirim...insallah bu sizin icin bir sorun olmaz..
daha erken olsun derseniz, bizim takimdaki kizlara bildiririm
sende gidersen kac kişi kalıcaz burada. herkes geri cekiliyor galiba
hoşgeldın canımm
Dikkat et dışarda olunca insanın daha çok canı yemek yemek istiyor
ben geldiiim.
diyetisyenciğim tarttı ve bugün itibariyle 93 kiloyum. küsüratsız. neysem.
3 haftada 3 kilo vermiş oldum. gidenleri söyliyim. 200gr kas(her 1 kiloda 100gr kas gidermiş. benim sadece 200gr gitmiş.) 800gr su gitmiş. 2kilo200gr da yağ gitmiş. bu hafta için 2 günlük sebze kürü verdi. istediğin gün uygula dedi. bende salı ve çarşamba uygulamaya karar verdim. üstümü değişip yürüyüşe gitcceeem öpüldünüz...
yazılanları okuyamadım. sadece habersiz bırakmak istemedim. bugün çok bi paylaşımda bulunamuycam. yarın inş. daha çok yazabilirim. görüşürüz bayanlar
arkadaşlar yarın saat kaça kadar kilo bildirimi yapılacak gerçi ben başlayalı 2 gün oldu kilo verememişimdir garanti sporda 30 dakika benimpc de ki modem çok yavaş pek giremiyorum topiğe ama nedeyim elimden gelen bu kadar
günaydın şekerler..
ALLAH'IN SELAMI, RAHMETİ VE BEREKETİ BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZİN, BÜTÜN EVLİYALARIN, ALİMLERİN, BAŞTA SON GÜNLERDE ŞEHİT OLAN YİĞİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN VE BÜTÜN SAMİMİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.
CENAB-I ALLAH BUGÜN VE HERGÜN BİZLERE SADECE KENDİ RIZASI İÇİN ÇALIŞMAYI VE YAŞAMAYI NASİB ETSİN.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?