Bu arada bayanlar ben gece gece daha da depresyona girdim ve hedef kilomu 62 den 58 e değiştirdim.Bu sefer oldu oldu, yoksa daha da uğraşmam ben kilolarımla. Barışır, güzel güzel yaşar giderim kendileriyle. :82:
günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım ( standart kahvaltı)
öğleye sebze haşlayacağım 1 kase corba icecem
akşamada yine bir kase corbayla salata yiyecem
ufaklık uyandı doyurayım onu. bende cıkayım nasılsa kimse yok
kimse yok burada.
kaptanımız dün hic girmedi galiba bir sorunmu var acaba? ayşegülüde görmüyorum ayrıldımı?
azmin çok güzell ama kilolarla barışmak da nesiii kesinlikle biz böyle yaşamaya mahkum olmıcaz yağlarımızı saklayarak dolaşmıcaz alışverişe gittiğimizde istediğimizi alıp çıkıcaz artık bundan ötesi yokkkk
Bu arada sabah kahvaltım 1 kase sütle kahv. gevrek. Öğlene yemem büyük olasılıkla. Sonrasında kızlarla buluşucaz, umarım dozunu kaçırmam.
ufaklığı öp benım yerımee ayy çocukları çok sevıyorum yaaa
kaptan bu hafta bende çıkıcam eğer iznin olursa başka takıma geçecem burada 2-3 kişi anca yazıyor birlik yok malesef eğer kurallarda ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben geçmek istiyorum en azından sürekli iletişim halinde olacağımız kişiler bize yardımcı olur
kaptan bu hafta bende çıkıcam eğer iznin olursa başka takıma geçecem burada 2-3 kişi anca yazıyor birlik yok malesef eğer kurallarda ayrılıp başka takıma geçmek varsa ben geçmek istiyorum en azından sürekli iletişim halinde olacağımız kişiler bize yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?