Günaydın bayanlarr
78.8 den 76.9 olmuşummm :))))
günaydın.bu haftaki kilom 94,3
sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates ve salatalık yedim
öğleye ıspanak yapacam yoğurt la beraber ondan yiyecem
akşamada k-flakes
ben geldiiim.
diyetisyenciğim tarttı ve bugün itibariyle 93 kiloyum. küsüratsız. neysem.
3 haftada 3 kilo vermiş oldum. gidenleri söyliyim. 200gr kas(her 1 kiloda 100gr kas gidermiş. benim sadece 200gr gitmiş.) 800gr su gitmiş. 2kilo200gr da yağ gitmiş. bu hafta için 2 günlük sebze kürü verdi. istediğin gün uygula dedi. bende salı ve çarşamba uygulamaya karar verdim. üstümü değişip yürüyüşe gitcceeem öpüldünüz...
yazılanları okuyamadım. sadece habersiz bırakmak istemedim. bugün çok bi paylaşımda bulunamuycam. yarın inş. daha çok yazabilirim. görüşürüz bayanlar
tebrikler canım cok güzel vermişsin kilonu.
afıyet olsun balımmm 300 gr gitmişş
teşekkürler canım grip falan olunca doğru düzgün bişey yiyemiyodum ondan gitmiştir
evet 300 gr. gitti ama yavaş yavaş gidiyor yaaa.....
şöyle bi mucize olsada bi kerede 10 kilo vere bilsek aaahhhhh nerdee....
gittiya sen ona bak, tartıyı görünce insan daha da bi seviniyor hastalık falan unutuluyor.
Keşkeeeeee tatlım ama nerdeeeeeeeee öyle bir mücizee napalım bizde en azından almayalımda yavaş yavaş gitsin
aaahhh ahhhh nasıl vermiştim ben o kadar kiloyu. 95 küsürdüm 77 ye kadar vermiştim ne güzeldi ya...
aynen bu sabah koşa koşa eczaneye gittim ordaki kız abla zayıflamışsın dedi bende görecez tartıda dedim vermişim eteğim bol geliyo azıcık ama olsunn
18 kilo vermişsinn süpermişş nasıl verdin kii işte verdikten sonra kendimizi salıyoruz bende öyleydim püffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?