Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben asla pirinç lapası falan kullanmam bi ara mama vardı 2 gün boyunca onu yedim ödem için falan artık o tür yöntemler kullanmıyorum tuzu azaltınca zaten oluyor birde ben beyazlahana salatasını yiyorum hemde severek tavsiye ederim

beyaz lahana turşusunu çok seviyorum bende ama o da iyi deil salatasını nasıl yapıon onun normal marul faln gibi mi doğruyon

beyaz lahana turşusunu çok seviyorum bende ama o da iyi deil salatasını nasıl yapıon onun normal marul faln gibi mi doğruyon
lahanayı ince ince doğruyorsun havucu rendele birde maydanoz tabii limon zeytinyağı süper oluyor zaten lahananın birtek saltasını seviyorum ben

Bugün canım hiçbir şey istemedi sevinçten midir nedirr 3 lt su içtim akşam ne yesem ki yaa ne yapsam ayy bu her akşam yemek yapma derdi yok mu kocam da herşeyı yemez salçalı bol yağlı yemeklere bayılır..Anasına göndercem onu orda doyursun karnını artıkk napamm

Tşk cnm. :)

Ödem için bu sabah doktorlar tuzu kullanmayın çok azla yetinin diyolardı canım

Ben zaten tuz kullanmam ki. Ekstra tuzu bi tek -o da baazen- çorbaya filan atıyorum. Onun haricinde tuz hiç almam (Salataya falan da atmam). Hatta beyaz peyniri filan da milyon kere sudan geçirdikten sonra yiyebiliyorum ancak tuzundan dolayı. O zaman da çok yumuşadığı için beyaz peynirle de münasebeti kesmiş durumdayım. :112:

denicem saol canım

ben de havucu,turpu rendeleyip limonlayıp yemeğe bayılıyorum
kış salatasını birtek balığın yanında severim. onun dışında sevmem
adam üşenmemiş gitmiş takım almış döşemiş. hanım hala yemek yapmaya üşenip anasına gönderiyo. sabah süpriz yapıyodun noldu??
zaten kadınların ömrü bi süslenmekle bide yemek düşünmekle geçiyor. yemeğin adı konduktan sonra yapılıyoda ah o ad bi konsa.

kaptancığım bugün görünürlerde yoksun. bak sonra sohbet muhabbet yok deme. yoksam senin bal mumundan çocuklar eridi de onlarlamı uğraşıyon :))

ay bu hafat gezmekle başladım halada öyle devam ediyo yarında yokum
bursanın nersindesin cnm
allah belalarını versin çok üzgünüm çok
110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz

selam kızlar
büyük oğlumla kac gündür ilgilenmek zorundaydım buraya hic giremedim,rahatsızlandı (kusma, ishal) bugün daha iyiydi ve okula gönderdim.
geçmiş olsun canım benim

ben bu haftaa 3 kg verecemmm bayramda beni görenler aaaa desinler yaa farketsinler
inşallah canım
kaptancığım bugün görünürlerde yoksun. bak sonra sohbet muhabbet yok deme. yoksam senin bal mumundan çocuklar eridi de onlarlamı uğraşıyon :))

sabah aynı rutin kahvaltı

arada 1 mandalin
öğlen yemedim komşuda 2 küçük pohça yedim
akşamda
6 kaşık taze faasulye yeyip günü kapattım.

bir aksilik olmasın yaa merak ettim vallaa

bende bugun merak ettım hıc ugramadı kaptancımm sensız tat tuz yok nerelerdesınn

canım süprız yapacaktım ama bu saat oldu adam hala kahveden gelmedı yok ona süprız falan sınırlerımı zorlamaya basladı koltukları da mahsustan almıstır o sesımı cıkarmıyım dıye bu akşam kesın kavga ederız

neyse canlarım akşam yemegı yemedım sınırden cnm bısey ıstemıyor

Teşekkürleer.
Bu arada leslie yi indirmeyi de bitirdim. Tüm versiyonlarını indirdim. Artık vaktim hangisine yeterse onu yapıcam inş. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…