ben asla pirinç lapası falan kullanmam bi ara mama vardı 2 gün boyunca onu yedim ödem için falan artık o tür yöntemler kullanmıyorum tuzu azaltınca zaten oluyor birde ben beyazlahana salatasını yiyorum hemde severek tavsiye ederim
lahanayı ince ince doğruyorsun havucu rendele birde maydanoz tabii limon zeytinyağı süper oluyor zaten lahananın birtek saltasını seviyorum benbeyaz lahana turşusunu çok seviyorum bende ama o da iyi deil salatasını nasıl yapıon onun normal marul faln gibi mi doğruyon
lahanayı ince ince doğruyorsun havucu rendele birde maydanoz tabii limon zeytinyağı süper oluyor zaten lahananın birtek saltasını seviyorum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
burdan inceleyebilirsin canım. sabah öğlen akşam 1 çay bardağı pirinci haşlayıp yoğurt ve salatayla tüketiyolar. aslında hayvansal gıda kullanmamak gerekiyormuşta yoğurtlada güzel oluyordur. ayrıca su tutulumunu en aza indirmek için tuz kullanmayacaksın ve bol su
Ödem için bu sabah doktorlar tuzu kullanmayın çok azla yetinin diyolardı canım
ben asla pirinç lapası falan kullanmam bi ara mama vardı 2 gün boyunca onu yedim ödem için falan artık o tür yöntemler kullanmıyorum tuzu azaltınca zaten oluyor birde ben beyazlahana salatasını yiyorum hemde severek tavsiye ederim
ben de havucu,turpu rendeleyip limonlayıp yemeğe bayılıyorum
kış salatasını birtek balığın yanında severim. onun dışında sevmemdenicem saol canım
ben de havucu,turpu rendeleyip limonlayıp yemeğe bayılıyorum
adam üşenmemiş gitmiş takım almış döşemiş. hanım hala yemek yapmaya üşenip anasına gönderiyo. sabah süpriz yapıyodun noldu??Bugün canım hiçbir şey istemedi sevinçten midir nedirr 3 lt su içtim akşam ne yesem ki yaa ne yapsam ayy bu her akşam yemek yapma derdi yok mu kocam da herşeyı yemez salçalı bol yağlı yemeklere bayılır..Anasına göndercem onu orda doyursun karnını artıkk napamm
ay bu hafat gezmekle başladım halada öyle devam ediyo yarında yokumgötür beni gittiğin yereeee. bende atta gitmek istiyom yaaaa.
cuma günü üst komşu cuma oturmasına alcakmış. bebiş ve kociş müsade ederse gitmek istiyorum. ben o kadar taşındım doğurdum kimse gelmedi ben gidincede canım sıkılıyor ama napıyım. köprüyü geçene kadar onlara muhtacım. hele bi işe başlıyım. zaten çok akadaşa ihtiyacım olmuycak. boş vakitlerimi mağazalarda geçircem :))
bursanın nersindesin cnmGünaydınnnnnnnnnnnnn Dünyanın 8. harikalarıııı,,,,,,,
Yaa patates kızartması istedi eşim bende dayanamadım ama çok yemedim ki azıcık yemiştim
eee nasılsınız bakalımmm ben çoook iyiyim Bursada Güneşşşşş varrrrrr
Kahvaltımı daha yapmadım yapınca yazıcam
allah belalarını versin çok üzgünüm çokYüksekova ve Çukurcada 24 şehidimiz var. Allah belalarını versin. Bunlara yardım eden kim varsa taş atanlarda dahil artık tek tek öldürsünler. Bunlar kardeş filan değil. Bizim vatandaşlarımız kimler gayet belli oldu.
110 kilo ile başladığım savaşımda sizlerle birlikte devam etmek istiyorum .savaşı kazanıncaya kadar devam etmek istiyorum 90+ ve 6 takımla birlikte olmak istiyorum tabi kabul ederseniz
geçmiş olsun canım benimselam kızlar
büyük oğlumla kac gündür ilgilenmek zorundaydım buraya hic giremedim,rahatsızlandı (kusma, ishal) bugün daha iyiydi ve okula gönderdim.
canım kusura bakmayın benım kocişimmm bana süpriz yaptı bugün heyecandan eve gittim koşa koşaa kaç aydır misafir odamdakı koltuklarımı değiştirmek istiyordum.Kocam sağolsun eve git beğencen mi dedi perdelerime halıma uygun koltuk takımı almışşş seviyom bu adamı yaa
inşallah canımben bu haftaa 3 kg verecemmm bayramda beni görenler aaaa desinler yaa farketsinler
kaptancığım bugün görünürlerde yoksun. bak sonra sohbet muhabbet yok deme. yoksam senin bal mumundan çocuklar eridi de onlarlamı uğraşıyon :))
bir aksilik olmasın yaa merak ettim vallaa
bir aksilik olmasın yaa merak ettim vallaa
Kızlar ıyı akşamlar hepinize görüşürüz yarın sabah hepınızı öpüyorum byybybyybby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?