ellerine sağlık tatlım bu hafta iyimiz sankiii
***6.TAKIM 228.ETAP ***
07papatya ( 52.3 )gerı donmek uzere ayrıldı
fatos0808 (129/128.5/0.50/%0.39 )
dineva (60,1)gerı donmek uzere ayrıldı
yst38 (93,5/93/0.50/%0.53 )
sumifer (61)gerı donmek uzere ayrıldı
lazgulu (94,6/94.3/0.30/%0.32 )
maibeyaz (53,7/53.5/0.20/%0.37 )
olu_gelin(65,7/65.7/0.0/%0.0)kılo bıldırımde bulunmadı
sekerkizz2009(78,8/ 76.9/1.90/%2.41 )
6.TAKIM TOPLAM YUZDE %0.67
çizelgemi düzeltmem lazım ama nasıl etcem unuttum onu yine yaaa
O zaman linki yeniden veriyorum tatlım. :112: Ben sık kullanılanlara kaydedince kolay oluyo.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
sağol canım düzelttim sık kullanılanlara da kaydettım
Kızlaar, tebrik ediyorumm. 1. olmuşuzz.
şekerkızzz seni de tebrik ediyorum, bireysel derecelerde 2. olmuşunn.
Yalnız sanırım bu hafta benim unutulma haftam.Bireysel derecelerde benim de 3. olmam gerekiyordu ama bu seferde orda gözden kaçmışım anlaşılan.
Hadi ya. Bu hafta düzeltilemez diyosun yani. :S Peki o zaman. :) [Aslında sen giremiyorsan bana şeklini söylesen, ben düzeltiverirdim de, tmm, uzatmicam daha fazla.]
Seni de tebrik ediyorum bu arada, darısı başımıza artıkın. :)) Senin şimdi ki beden/Kütle endeksin Benim hedef beden/kütle endeksim zaten.
iyi akşamlar arkadaşlar
hemen koşup geldim takımın yeni üyesi olarak
supersınn yaaa...hoşgeldınn..
cancagızım kaptanımızın pc sı bozulmuş.bı kac gune kadar gelecek.hoşgeldınn...sık paylaşım bol kılolar verırsınız ınşallah...
iyi akşamlar arkadaşlar
ah canım benım boyum pek uzun degıl 1.63 boyum.e halıyle anca 52 kıloyla beden kıtle ındexı bu kıloda gozukuyo.senın boyun uzun demekkı maşallah 58 kıloyla anca benım beden olculerıme gelıyorsun maşallah..
supersınn yaaa...hoşgeldınn..
cancagızım kaptanımızın pc sı bozulmuş.bı kac gune kadar gelecek.hoşgeldınn...sık paylaşım bol kılolar verırsınız ınşallah...
Hoşgeldinn.Ben de daha 1 haftadır gruptayım. (Niyeyse söyleme ihtiyacı hissettim. )
hoşbuldum canım, sen burda eskimişsin yaaa ben daha çok çömezim
bu arada benim de boyum 1.67 ve diyete başlamadan (88 kg iken) BMIbez, acil diyet uyarısı veriyordu
çok şükür şimdi ideal kilonuzun üstünde diyor.
tez zamanda normal kiloda demesini temenni ediyorum :116:
canım ellerine sağlık. ayrıca kolay gelsinkızlar tebrık ederımm.ayrıca seketkız harıkasın.inşallah herkes için devamı gelsın bol bol kılolarınız verırısınız..
ayrıca yenı uye cegırabılırsınız eger zamanınız olursa dıyet grubuna katılmak ıstayenlerı cagırabılırsınız canlarım.hem kalabalık omak daha guzel motıve olmanız saglar.
benım işler hala bıtmedı.dogal gaz doşemesı oluyo daıreya off cok zor ve kırı pısı baş olmuyo.daha anca haftaya bıter dıyorlar ev bı toplanıyo bı dagılıyo epey yoruldum..kaptan gelene kadar buralarda olacagım.o gelınce ayrılırım artık.hadı herkese ıyı akşamlarr
hoşeldiiin. takıma yeni birileri lazımdı zaten iyi oldu. sohbetede açıksan süpersin.iyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?