Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ellerine sağlık tatlım bu hafta iyimiz sankiii

İyiyiz aslında tatlım da kendimi hatırlatmakta geç kaldığım için verilen listeye ben dahil olamadım. Verilen liste aşağıdaki gibi. :112:

Şeyy, Sn. Kaptancığım ve papatya, Ben bi şey yaptım. Yani size ulaşamadığım için ve sonradan aklıma geldiği için tek başıma yapmak zorunda kaldım. Sonuç listesini yeniledim. 7. takım yenilenebileceğini söyledi, ben de yeniledim.
Çok kızdınız mı?? :18:

Kızlaar, tebrik ediyorumm. 1. olmuşuzz.
şekerkızzz seni de tebrik ediyorum, bireysel derecelerde 2. olmuşunn.

Yalnız sanırım bu hafta benim unutulma haftam. Bireysel derecelerde benim de 3. olmam gerekiyordu ama bu seferde orda gözden kaçmışım anlaşılan.

ahhahahaahah çoook sevindimmm teşekkür ederimm oleyyyyyyyy

takım olarak hepinizi tebrık ederimm arkadaslarım benımmm kaptanımız olsaydı buna çok sevinirdi eminimmmm

süper süper süperiiiiiiz
çok sevindim kızlaaaarr
yav bende dereceye girmek istiyom amaaaaa ((

kızlar tebrık ederımm.ayrıca seketkız harıkasın.inşallah herkes için devamı gelsın bol bol kılolarınız verırısınız..
ayrıca yenı uye cegırabılırsınız eger zamanınız olursa dıyet grubuna katılmak ıstayenlerı cagırabılırsınız canlarım.hem kalabalık omak daha guzel motıve olmanız saglar.
benım işler hala bıtmedı.dogal gaz doşemesı oluyo daıreya off cok zor ve kırı pısı baş olmuyo.daha anca haftaya bıter dıyorlar ev bı toplanıyo bı dagılıyo epey yoruldum..kaptan gelene kadar buralarda olacagım.o gelınce ayrılırım artık.hadı herkese ıyı akşamlarr

ah canım benım boyum pek uzun degıl 1.63 boyum.e halıyle anca 52 kıloyla beden kıtle ındexı bu kıloda gozukuyo.senın boyun uzun demekkı maşallah 58 kıloyla anca benım beden olculerıme gelıyorsun maşallah..

iyi akşamlar arkadaşlar

hemen koşup geldim takımın yeni üyesi olarak

supersınn yaaa...hoşgeldınn..
cancagızım kaptanımızın pc sı bozulmuş.bı kac gune kadar gelecek.hoşgeldınn...sık paylaşım bol kılolar verırsınız ınşallah...

cancagızım kaptanımızın pc sı bozulmuş.bı kac gune kadar gelecek.hoşgeldınn...sık paylaşım bol kılolar verırsınız ınşallah...

hoşbuldum canım..
kaptanla da diğer takım arkadaşlarımla da kısa sürede tanışıp kaynaşırız
ben bol paylaşımda bulunurum, sürekli pc başındayım genelde

bu arada çıktın sanırım ama yine de iyi akşamlar diyim ben.

iyi akşamlar arkadaşlar

Hoşgeldinn. Ben de daha 1 haftadır gruptayım. (Niyeyse söyleme ihtiyacı hissettim. )

Boyum çok anormal değil aslında, 1.72 O yüzden kiloya değil direkt beden kitle endeksine bakıyorum. :112: Fitlik göstergesi o bence.

Ben bu temenniyi çokk sevdim ya. Sık paylaşım bol kilolar veririz inş.

Hoşgeldinn. Ben de daha 1 haftadır gruptayım. (Niyeyse söyleme ihtiyacı hissettim. )

hoşbuldum canım, sen burda eskimişsin yaaa ben daha çok çömezim

bu arada benim de boyum 1.67 ve diyete başlamadan (88 kg iken) BMI bez, acil diyet uyarısı veriyordu
çok şükür şimdi ideal kilonuzun üstünde diyor.
tez zamanda normal kiloda demesini temenni ediyorum :116:

Öyle oldu birazcık.
Ne güzel, 8 i gitmiş bile. :112: Darısı diğer kilolarının başına. :112: Ve tabii ki bizimkilerin de.

canım ellerine sağlık. ayrıca kolay gelsin
iyi akşamlar arkadaşlar

hoşeldiiin. takıma yeni birileri lazımdı zaten iyi oldu. sohbetede açıksan süpersin.
kaptanımızın bir kaç kuralı vardır hemen söliyim
hafta sonu hariç hergün en az 5 paylaşım yapmak
kilo alanların saçını çekmek
ilk başta 10 puanla başlarsın sonra kilo vermene ve paylaşımlarına göre puan düşer yada artar
tekrardan hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…