yediğin kek-ler
demek benim var öyle bir problemim
Maşş cnm benm.Çokk işe yaramış. Daha da yarar inş. :112:
[Dip not: Beden/kütle endeksim seninkinden düşük olmasına rağmen kessinlikle benden çok daha ince duruyosun.]
[Dip Notun Dip notu: Ama ben hep cıvık etli olmuşumdur zaten.]
[Onun da dip notu: Şimdi o ezelden gelen cıvıklığı sıkılaştıracağım işte inş.]
iyi akşamlar kızlar 2 gün önce gruba girmek istediğimi sizlere söylemiştim bu sabah kilo bildiriminde bulundum ama ismim listede yok gruba kabul edilmedim mi yoksa?????????????????????????:18::18::18::18::18:
Ops!
Ama foto çekmek de ii fikirmiş. Hemen gidip bi kaç foto çekicem, bi de verdikten sonra çekilirim. :112: Böylece vermeye devam etmek için bir sebebim olmuş olur. :)
iyi akşamlar kızlar 2 gün önce gruba girmek istediğimi sizlere söylemiştim bu sabah kilo bildiriminde bulundum ama ismim listede yok gruba kabul edilmedim mi yoksa?????????????????????????:18::18::18::18::18:
teşekkür ederim canım, ciddi ciddi baya taktım kafaya bu işi, çünkü aslında ben zayıflayıp bir an önce bebek istiyorum, bütün hırsım ondan..
sen spora başla, üstelik biraz da ağıelık ver, o cıvıklığın ne ezeli kalır ne ebediyeti
bir de spor öncesi l-carnitine almaya karar verdim, çok fenayım çokkk
evet canım, insan kendini en iyi fotoğraflarda farkediyor, her 3-5 kg da çekicem artık
Tatlım kaptanımızın pc si bozukmuş. O yüzden listeyi yardımcısı yaptı. O da bu yakınlarda gitmeyi düşündüğünden yeni üyelerin kim olduğunu tam kestirememiş galiba. :112: Benim de ismim yoktu aslında ama ben sonradan zorla kendim dahil ettim.Üstelik de bireysel olarak 3. oldum.
Yani demem o ki bugünkü listeye dahil olmamış olman takımda olmadığın anlamına gelmiyor. :112:
Hayırlısıyla olur inş. :112: Ben de Tonalin cla alıyorum 2 gündür. 2sini birlikte tavsiye ediyorlarmış daha çok. l-carnitine de alsam mı diye düşünmekteyim açıkçası. :112: Ama diğer aklım da diyor ki şimdi böyle devam et, kilo vermen yavaşladığında onu da katarsın işin içine. :112:
Ama sonradan aklıma geldi, ev ark ım bu gece yok. Ve evde tek başıma çekebileceğim genişlikte ayna da yok.bi kaç gün sonraya artık.
kızlar ben bu hafta hız gırmedıgım için bılmıyorum.kım uye olarak dahıl ocak yada kım denemede bılmıyorum.bu hafta boyle gecsın kaptan kontorum bıtmek uzere dedı cıktı.yenı uye kımı alcam demeyı unuttum.bu hafta kusura bakmayım bu lısteyle vereyım.kendısı haftaya kımı uygun gouruse ekler.
papatya mezun
fatoş
dineva mezun
sumifer ayrılıyor
yst
lazgülü
ölü gelin haber yok
şeker kız
ecz.imis yeni üye
bu haftanın sonunda 5 kişi kalıyoruz arkadaşlar...
ölü gelin gelir geçerli bi sebep sunarsa 6 oluruz...
sağolsun beni baya zor durumda bıraktı...
böyle yapacağını bilseydim almazdım listeye..
ecz. imis sen bu hafta listeye giriyosun ama sonra sen de kaybolmazsın değil mi...
kızlar yeni üyelerin başvurduğu sayfaya göz atın sık sık ben burda yokken siz görürseniz çağırın takıma...
ya da yst senin 90 topiğinde arkadaşların falan gelirse çağır takıma
diğerlerinin takıldığı başka topiklerde gelmek isteyenleri çağırın takıma...
bol paylaşım yapacak çenesine yetişemeyeceğim arkadaşlar arıyorum...
5 kişi lazım şimdilik...
herkes kaçtı
hmm ozaman ev arkadaşın gelene kadar kilo verme sen dermişim
canım bana müsaadebu gecelik, azıcık da eşimle ilgileneyim, kıskandı
iyi geceler..
maşallah canım darısı başımıza inş.
merak etme canım bu haftayı böyle geçirin haftaya daha düzenlenmiş oluruz inş.
arkadaşlar kaptan bu hafta olmayacağı için belki cumaya problem olabilir. sadece bu haftalık perşembeden bildirim yapalımki cumaya listemiz hazır olsun. olurmu. sorun olmaz hepimiz için değilmi?
hepinize Allah rahatlık versın sabah görüsürzzz byybybyyy öpüyomm kocamannn tombik yanacıklarınızdann muckkk
oh oh maşallah koymuşunuz sohbeti. aferin size :))
maşallah canım darısı başımıza inş.
İyi gecelerrr tatlışlarımmmmm bu akşam misafirlerım vardı giremedım ohhh bol bol sohbet edılmıs yenı arkadasımız hoş geldınnn
bu akşam sadece tarhana çorbası içtm çünkü yemekler hiç bana uygun deildi
hepinize Allah rahatlık versın sabah görüsürzzz byybybyyy öpüyomm kocamannn tombik yanacıklarınızdann muckkk
Kalbiniz DUAYLA olsun,Gönlünüz HUZURLU olsun,Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,Gününüz AYDIN sabahınız HAYIR NUR olsun
Bacılarımmmmmmm nasılsınızz bakalımmm
cemaat nerdesiniz. bugün börekler ve tatlıların uçuştuğu bir kahvaltı yaptım. midem bulanıyor ve kötü koktuğumu hissediyorum. kendime çok kızdım.
ev işi ve spora yüklenmem gerek.
yaa evdeki 2-3 parça tatlıyla böyleysem bayramda tepsi tepsi tatlılarla ne yapcam ben yaaa5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?