Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar 2 gün önce gruba girmek istediğimi sizlere söylemiştim bu sabah kilo bildiriminde bulundum ama ismim listede yok gruba kabul edilmedim mi yoksa?????????????????????????:18::18::18::18::18:

teşekkür ederim canım, ciddi ciddi baya taktım kafaya bu işi, çünkü aslında ben zayıflayıp bir an önce bebek istiyorum, bütün hırsım ondan..

sen spora başla, üstelik biraz da ağıelık ver, o cıvıklığın ne ezeli kalır ne ebediyeti
bir de spor öncesi l-carnitine almaya karar verdim, çok fenayım çokkk

iyi akşamlar kızlar 2 gün önce gruba girmek istediğimi sizlere söylemiştim bu sabah kilo bildiriminde bulundum ama ismim listede yok gruba kabul edilmedim mi yoksa?????????????????????????:18::18::18::18::18:

iyi akşamlar
ben gruba bugün katıldımi o yüzden pek bilgim yok:26:

Ops!

Ama foto çekmek de ii fikirmiş. Hemen gidip bi kaç foto çekicem, bi de verdikten sonra çekilirim. :112: Böylece vermeye devam etmek için bir sebebim olmuş olur. :)

evet canım, insan kendini en iyi fotoğraflarda farkediyor, her 3-5 kg da çekicem artık

Tatlım kaptanımızın pc si bozukmuş. O yüzden listeyi yardımcısı yaptı. O da bu yakınlarda gitmeyi düşündüğünden yeni üyelerin kim olduğunu tam kestirememiş galiba. :112: Benim de ismim yoktu aslında ama ben sonradan zorla kendim dahil ettim. Üstelik de bireysel olarak 3. oldum.
Yani demem o ki bugünkü listeye dahil olmamış olman takımda olmadığın anlamına gelmiyor. :112:

Hayırlısıyla olur inş. :112: Ben de Tonalin cla alıyorum 2 gündür. 2sini birlikte tavsiye ediyorlarmış daha çok. l-carnitine de alsam mı diye düşünmekteyim açıkçası. :112: Ama diğer aklım da diyor ki şimdi böyle devam et, kilo vermen yavaşladığında onu da katarsın işin içine. :112:

evet canım, insan kendini en iyi fotoğraflarda farkediyor, her 3-5 kg da çekicem artık

Ama sonradan aklıma geldi, ev ark ım bu gece yok. Ve evde tek başıma çekebileceğim genişlikte ayna da yok. bi kaç gün sonraya artık.

Son düzenleme:

anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin için bende baya üzülmüştüm 6 grubu sevdim

hmm ozaman ev arkadaşın gelene kadar kilo verme sen dermişim

canım bana müsaade bu gecelik, azıcık da eşimle ilgileneyim, kıskandı

iyi geceler..

Papatya pardon ya. Ben sabah görmemişim senin bu mesajını. Nasıl olmuş bilmiyorum ama araya kaynamış sanırsam. Bitmedi nin durumunu ararken okudum. Sabah okusaydım listeyi değiştirmezdim.
Ama kaptanımızın aşağıdaki mesajından sonra kendimi üye olarak gördüğümden olsa gerek listeye dahil olmak istedim. Bi de ilk hafta ilk heves falan. Tekrar kusura bakma.

oh oh maşallah koymuşunuz sohbeti. aferin size :))
maşallah canım darısı başımıza inş.

merak etme canım bu haftayı böyle geçirin haftaya daha düzenlenmiş oluruz inş.
arkadaşlar kaptan bu hafta olmayacağı için belki cumaya problem olabilir. sadece bu haftalık perşembeden bildirim yapalımki cumaya listemiz hazır olsun. olurmu. sorun olmaz hepimiz için değilmi?

İyi gecelerrr tatlışlarımmmmm bu akşam misafirlerım vardı giremedım ohhh bol bol sohbet edılmıs yenı arkadasımız hoş geldınnn

bu akşam sadece tarhana çorbası içtm çünkü yemekler hiç bana uygun deildi

hepinize Allah rahatlık versın sabah görüsürzzz byybybyyy öpüyomm kocamannn tombik yanacıklarınızdann muckkk

Tabii ki, hatta ben bu hafta öyle yapmadığıma pişman bile olmuştum sabah işim çıkınca. Çünkü işin aslı perş tartıldığım kiloyla cuma tartıdaki kilom aynıydı.

hepinize Allah rahatlık versın sabah görüsürzzz byybybyyy öpüyomm kocamannn tombik yanacıklarınızdann muckkk

Gerçekten tombik yanacıklarım ya.

Kalbiniz DUAYLA olsun,Gönlünüz HUZURLU olsun,Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,Gününüz AYDIN sabahınız HAYIR NUR olsun

Bacılarımmmmmmm nasılsınızz bakalımmm

[QUOTE

Gerçekten tombik yanacıklarım ya. [/QUOTE]

Canımm o tombik yanaklarını hem öper hem ısırırımm kız ne güzel işte ben kilo verince yüzüm çok zayıflıyo o zaamnda çirkin oluyorum

oh oh maşallah koymuşunuz sohbeti. aferin size :))

maşallah canım darısı başımıza inş.

teşekkür ederim canım

hoşbuldum arkadaşım

Kalbiniz DUAYLA olsun,Gönlünüz HUZURLU olsun,Yüreğiniz SEVGİYLE dolsun,Gününüz AYDIN sabahınız HAYIR NUR olsun

Bacılarımmmmmmm nasılsınızz bakalımmm

günaydıın

cemaat nerdesiniz. bugün börekler ve tatlıların uçuştuğu bir kahvaltı yaptım. midem bulanıyor ve kötü koktuğumu hissediyorum. kendime çok kızdım.
ev işi ve spora yüklenmem gerek.
yaa evdeki 2-3 parça tatlıyla böyleysem bayramda tepsi tepsi tatlılarla ne yapcam ben yaaa 5:

eeee yenen yenmiş artık, afiyet olsun yaramasın inşallah

benim kahvaltı herzamanki gibi kocaman bir krep üzerine light labne ve 1 adet hindi füme ile dürüm, yanına da sırf yağsız sütten kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…