- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Öyle oldu birazcık.
Ne güzel, 8 i gitmiş bile. :112: Darısı diğer kilolarının başına. :112: Ve tabii ki bizimkilerin de.
canım ellerine sağlık. ayrıca kolay gelsin
hoşeldiiin. takıma yeni birileri lazımdı zaten iyi oldu. sohbetede açıksan süpersin.
kaptanımızın bir kaç kuralı vardır hemen söliyim
hafta sonu hariç hergün en az 5 paylaşım yapmak
kilo alanların saçını çekmek
ilk başta 10 puanla başlarsın sonra kilo vermene ve paylaşımlarına göre puan düşer yada artar
tekrardan hoşgeldin
canım ellerine sağlık. ayrıca kolay gelsin
hoşeldiiin. takıma yeni birileri lazımdı zaten iyi oldu. sohbetede açıksan süpersin.
kaptanımızın bir kaç kuralı vardır hemen söliyim
hafta sonu hariç hergün en az 5 paylaşım yapmak
kilo alanların saçını çekmek
ilk başta 10 puanla başlarsın sonra kilo vermene ve paylaşımlarına göre puan düşer yada artar
tekrardan hoşgeldin
tekrardan hoşgeldin
evet yaa 8inden kurtuldum çok şükür,
ama azim ve sabırla olmayacak şey yok,
bir de destek tabii..
ben eylül 23 te dukan diyetine başladım, bütün kilolar gidene kadar ona devam edicem.
senin uyguladığın özel bir yöntem ya da diyet programı var mı?
baş koydum bu zayıflama yoluna, yetti gariii
O 10 puan nedir ya?? Bak ben bilmiyorum mesela onu.
Hayır, özel bir diyet uygulamıyorum ben. Dedim ya, zaten geçen hafta başladım. Sadece yediklerime dikkat ettim bu hafta. :112: Önümüzdeki pzt ise 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum. :112:
Tamamiyle katılıyorumm.
anladım canım, hadi inşallah 5 kg gider haftaya
İnş inş.Gerçi onun 2 si geri alınıyormuş çoğunlukla ama olsun, 3 e de razıyım.
eee 1-3-5 gidecek elbet
ben de ilk haftalar çok hızlı verdim ama son 2 haftadır anca haftada 1 kg gidiyor, gerçi sağlıklı ve kalıcı olması açısından normal olan bu zaten, yine de insan çok çok gitsin istiyor
Ee, önümüz bayram. Olsun o kadar acelecilik.
Pzt spora da başlıyorum inş bakalım, belki de fazlası gider.Umut fakirin ekmeği demişler.
Bir de şu yan tarafta carte d'or un volcanosununreklamı yapılmıyor olsa motivasyon daha da sağlam olacak ama neyse. Kendimi tebrik etmem için bi sebebim daha oluyo.
Hemen gidip bi sufle sipariş etmediğim için önce kendimi sonra da bu reklamı göre göre yine de diyet yapmaya çalışan tüm çikolata severleri tebrik ediyorum.
off yaa o spor yok muuu
ben de evde leslie yapıyorum, mekik falan da işte bişeyler yapmaya çalışıyorum
O da bi şeydir. :112: Ben geçtiğimiz hafta 2 kilo verdim ama kimmsecikler anlamadı.Çünkü hiçç hareket yoktu. Nerdeyse evden bile çıkmadım, sadece yediklerimi azalttım.
Gerçi o kimsecikler benim yazın aldığım 7 kiloyu da farketmemişlerdi.
Herneyse, bu hafta çok daha farklı bir hafta olacak inş. :112: Hem ilk kez bi şok diyet denemiş olucam hem de artık evden çıkmak için bir sebebim vaar, çıkma sebebimin spor olması da cabası.
canım senin diyetine ne kadar uyar bilmiyorum ama ben kendi diyetimi bozmadığı için sıksık yağsız sütle yaptığım light pudingi tüketiyorum, çikolatalı ya da vanilyalı, üstelik buna rağmen kilo veriyorum
Ohh, iyiymiş valla.Ben bu sabah bi gözatmıştım da dukan diyetine. Bana uygun gelmemişti. Bilseydim çikolatalı pudingin serbest olduğunu 40 yıl önce başlamıştım ben o diyete.
Ama benim için devam ettirmesi zor bir diyetti, hem de o kadar serbestliğe rağmen.Bi diğer diyetlerde şansımı deneyeyim, olmazsa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır nihayetinde.
evet ya spor olmadan verilen kg nun da bir anlamı olmuyor.
ben bugün başka bir topikte 87 kg luk ve bugün çektiğim fotoğraflarımı paylaştım, 9 kg fark olmasına rağmen arkadaşlar bayaa inceldiğimi söylediler, bu da spora bağlı işte
Aa, topiğin linkini verirsen biz de bakarız fotolara. :112: Tabii ki sporun etkisi yadsınamaz ama sen de 9 kilo vermişin be bacım, boru mu!
tabi her diyet her bünyeye uymuyor, bana cuk diye oturdu
ama arada sen de o pudinglerden yiyebilirsin bence,
en azından en zararsız yoldan nefsini körertmene yardımcı olur
Yok, nefsimle bi problemim olmuyo genellikle çok şükür. Baknz: Geçen hafta yediğim kekler.Yoksa nefsimi köreltmemle ilgili mi demeliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?