Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun kusummmmm bayrama çok dikkat etmek lazımm yanarız yoksaa

canım bugünlerde nedense hiç bir şey yemek istemiyor yediğim içtiğim doğru düzgün birşey yok yaa

sabah
1 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir

Önceden yemek deyince açlıktan ölcem diye düşünürdüm dün akşam ki sofradan ben sadece çorbayla kalkabildiysem valla helal bana :))))))))

o kadar şey yedikten sonra hala birşeyler canım istermi bilmiyorum. midem hala çok kötü. kendimle ne derdim vardıki kendime böyle işkence yaptım bilmiyorum. acayip bir aç gözlülük oldu. eşimede söyledim. resmen ses tonu değişti. biraz kızgın neden yedin dedi.
nedeni olmuyor işte. bugüne kadar yerken bir sebebi bir nedeni varmıydı. yoktu yok işte. geriye kalan sadece pişmanlık.

boşver canım pişmanlık duyma, olmuş birkere, olmasa daha iyiymiş ama , canım sağolsun napiim de;geç.
sen bundan sonrasına bak, belki bugün diğer öğünlerine daha fazla dikkat ederek ya da biraz spora ağırlık vererek sabahki kaçamağını tolere edebilirsin

ben bugünkü menümü de yazayım size;

sabah
1 krep light labne+ 1adet hindi füme
yağsız sütle kahve

öğle
tavuk göğüs ızgara
yoğurt

akşam
kabak dolması
yoğurt
cola zero

Muzlu sütle 3 tane yulaflı büskivi yedimm

Canım çok sıkılıyor yaa eşimi aradım onunda migreni tutmuşş telefonda konuşacak şey bulamadım yaa bu nee böylee ölü gibiydik aynı

sabahki felaketten sonra 2-3 parça ceviz, yarım su bardağı kfleks ve süt, yarım yeşil elma ve 1 parça peynir yedim.
yine mens oldum off yaa
akşam içinde çobam var. yanınada salata ve yoğurt eklersem bu günü dengeleyeceğimi düşünüyorum siz ne dersiniz?

evet canım akşam için hafif bir yemek olur

ben akşama ne yemek yapsam acaba ??? hem diyete uygun hem kocişime uygun olanından DD

valla sağolsun kocişte benle diyete girdi. ama ben 1 tabak yiyom o 2-3 tabak :))
neyse adam zayıf 3 de yer 5 de

merhaba.
aşırı yoğunluğumdan dolayı internete giremiyorum. dolayısıyla takımdan ayrılıyorum.
sevgiyle kalın.

HAFTA SONU GİREMİYORUM BEN YA NASILSINIZ...
SABAH RUTİN KAHVALTI
ÖĞLEN BULGUR PİLAVI YEDİM 8 KAŞIK
YOĞURT
AKŞAM
ÇORBA
KAPUSKA
sALATA YEDİM

merhaba.
aşırı yoğunluğumdan dolayı internete giremiyorum. dolayısıyla takımdan ayrılıyorum.
sevgiyle kalın.
canım hayırdır??
HAFTA SONU GİREMİYORUM BEN YA NASILSINIZ...
SABAH RUTİN KAHVALTI
ÖĞLEN BULGUR PİLAVI YEDİM 8 KAŞIK
YOĞURT
AKŞAM
ÇORBA
KAPUSKA
sALATA YEDİM

afiyet olsun canım. hafta sonları sorun değil biliyorsunuz

Kızlaar, bugün ablam geldi, anca girebildim o yüzden. Yarın da akşama girebilirim anca. Hemen bugün yediklerimi yazıyor ve kaçıyorum. :112:
Sabah; yarım kk peynir, 1 dilim kepek ekmek, domates, çay.
Öğle; Daha doğrusu ikindi; kumpir. Başka da yok. Hmm bi de akşam 1 kupa süt var.
Bugünü diyette değil gibi geçirecektim güya, niyetim oydu. Hem vücuduma şok olsun hem de gün içerisinde dışarda olacağımdan istediğim gibi takılayım diye. Ama diyet potasına girmişim bi kere. Ne diyetsiz geçirebildim ne de diyette gibi. Neyse, önümüzdeki günlere bakacağız artık. :112: Sonra görüşürüz, bye bye.

selam boş topik. haftasonu vurgunusun bakıyorumda :))
neyse yediklerimi yazayımda bende yemek yapayım öğlen için. kociş gelmeden.
sabah 2yk k fleks, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1kk peynir, 3 zeytin
öğlen ve akşam büyük ihtimal ıspanaklı bişey olcak.

iyi pazarlar arkadaşlar

nerde eski pazar kahvaltılarııııı

2 krep + light peynir + hindi jambon ile kahvaltımı yaptım..

günün gerisinde ne yerim henüz bilmiyorum.

akşama yediklerimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…