ayy siz arka plandaki çikolatalardan mı bahsediyosunuz...
ben de evden biri çikolata getirdi sandım...
allah sizi
canım hayırlara çıksın inşallah rüyan
hayirlara gitsin cnm
evet cnm sana sormustum grupta manken gibi uzun boylar bide su kilokari kaybettik süper olucaz ins
evet insan etkileniyor ondan ola bilir. rabbim hayırlara cıkarsın....
canım geçmiş olsun...önemli bişey yoktur inşallah...nasıl sonuçlar...
canım geçmiş olsun...önemli bişey yoktur inşallah...nasıl sonuçlar...[ benim düsündügüme bakarmisin.hep diyet hep yemekgecmis olsun cnm
ayy sen söyleyene kadar onların çikolata olduğunu bile farketmedim ben...evet canım, bula bula bu reklamımı buldular,zaten regl oldum olacam canım tatlıııı istiyooorrrr....
inşallah canlarım inşallah...
belki de kızımın yürümesine az kaldı... iyi düşünelim iyi olsun inşallah...
demircancim benim düsündügüme bakarmisin.hep diyet hep yemekgecmis olsun cnm
sağol, cuma günü alacağım sonucları. elimde kücük bi beze var ameliyatla alınacak. bu arada kaptancığım salı günü amel. girecem bir kac gün giremeye bilirim beni idare edermisin?
hayirlara gitsin cnm
evet cnm sana sormustum grupta manken gibi uzun boylar bide su kilokari kaybettik süper olucaz ins
geçmiş olsun canım... izin veririm tabi aşk olsun ama öyle ameliyat falan büyütme gözünde benim eşim de aldırdı 15 dk lık bişi...
sonra patolojiye gönderiyolar inşallah sonuçların temiz çıkar canım.. tekrar geçmiş olsun...üzme kendini ...
ayy inşallah canımm
dün gardrobumu düzenliyim dedim pantolonları deneye deneye,
44-46 bedeblerin hepsini kaldırdım, içlerine 2 tane naz girer
bütün 40-42 leri tekrar dizdim giydiklerime, hepsine girebiliyorum artık, ne kadar sevindimmm
lazgülü, geçmiş olsun arkadaşım, önemli bişey değildir umarım
ayy inşallah canımm
dün gardrobumu düzenliyim dedim pantolonları deneye deneye,
44-46 bedeblerin hepsini kaldırdım, içlerine 2 tane naz girer
bütün 40-42 leri tekrar dizdim giydiklerime, hepsine girebiliyorum artık, ne kadar sevindimmm
lazgülü, geçmiş olsun arkadaşım, önemli bişey değildir umarım
evet kısa sürecek herhalde. dediğin gibi patolojiye gönderilecek, inşallah iyi cıkar sonucları. dua edin kızlar bana..
geçmiş olsun canım... izin veririm tabi aşk olsun ama öyle ameliyat falan büyütme gözünde benim eşim de aldırdı 15 dk lık bişi...
sonra patolojiye gönderiyolar inşallah sonuçların temiz çıkar canım.. tekrar geçmiş olsun...üzme kendini ...
cok sevindim ins hepimiz indiririz öle olmayan kiyafatlerimiz
kizlar bana biraz müsade kocacim acikti kahvalti hazirliyim da yiyelim
sana bi sorum olacak eşinden alındıktan sonramı patalojiye gönderildi?
ben 2 hastaneye gittim, birisi önce biops yapılacak dedi
dünkü gittiğimde alınacak sonra patolojiye verilecek dedi acaba hangi yöntem daha iyidir? kafam karıştı..
evet eşimden alındıktan sonra direk patolojiye gitti... biopsi falan demediler hiç...
sen direk üniversite hastanelerine git bence... onlar en ince ayrıntısına kadar araştırıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?