Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol, cuma günü alacağım sonucları. elimde kücük bi beze var ameliyatla alınacak. bu arada kaptancığım salı günü amel. girecem bir kac gün giremeye bilirim beni idare edermisin?

geçmiş olsun canım... izin veririm tabi aşk olsun ama öyle ameliyat falan büyütme gözünde benim eşim de aldırdı 15 dk lık bişi...
sonra patolojiye gönderiyolar inşallah sonuçların temiz çıkar canım.. tekrar geçmiş olsun...üzme kendini ...

hayirlara gitsin cnm

evet cnm sana sormustum grupta manken gibi uzun boylar bide su kilokari kaybettik süper olucaz ins

ayy inşallah canımm
dün gardrobumu düzenliyim dedim pantolonları deneye deneye,
44-46 bedeblerin hepsini kaldırdım, içlerine 2 tane naz girer
bütün 40-42 leri tekrar dizdim giydiklerime, hepsine girebiliyorum artık, ne kadar sevindimmm

lazgülü, geçmiş olsun arkadaşım, önemli bişey değildir umarım

evet kısa sürecek herhalde. dediğin gibi patolojiye gönderilecek, inşallah iyi cıkar sonucları. dua edin kızlar bana..

teşekkür ederim canım..

cok sevindim ins hepimiz indiririz öle olmayan kiyafatlerimiz

sana bi sorum olacak eşinden alındıktan sonramı patalojiye gönderildi?
ben 2 hastaneye gittim, birisi önce biops yapılacak dedi
dünkü gittiğimde alınacak sonra patolojiye verilecek dedi acaba hangi yöntem daha iyidir? kafam karıştı..

evet eşimden alındıktan sonra direk patolojiye gitti... biopsi falan demediler hiç...
sen direk üniversite hastanelerine git bence... onlar en ince ayrıntısına kadar araştırıyolar...

bugünkü kahvaltım 1 yumurta domates salatalık azcık peynir 2 dilim ekmek ve cay
1 büyük bardak stilltee
öğleye karnıbahar yemeği yiyecem yanınada salata
akşamada k-flakes

evet eşimden alındıktan sonra direk patolojiye gitti... biopsi falan demediler hiç...
sen direk üniversite hastanelerine git bence... onlar en ince ayrıntısına kadar araştırıyolar...

benim gittiğim eğitim ve araştırma hastanesi. artık hayırlısı inşallah salı günü gidecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…