bugünkü kahvaltım 1 yumurta domates salatalık azcık peynir 2 dilim ekmek ve cay
1 büyük bardak stilltee
öğleye karnıbahar yemeği yiyecem yanınada salata
akşamada k-flakes
oğlumu uyuttum. neyse kızlar ben kacıyorum biarz iş yapayım of havada yağmurla camaşırları nereye asacam...iceridede kurumuyorki bi doğru.
evet ya bende benim bilgisayar kafayı yedi sandım ama herkesdeymiş...
tekrardan günaydınnn....
dün hastanede uğraştım bütün gün giremedim.dünkü yediklerimi yazayim..
sabah kahvaltı yok (kan verdim ac gitmem gereiyordu)
öğle: 1 sandvic( azcık peynir, domates, kıvırcık,salatalık)
akşamada ıspanak ve yoğurt
sağol, cuma günü alacağım sonucları. elimde kücük bi beze var ameliyatla alınacak. bu arada kaptancığım salı günü amel. girecem bir kac gün giremeye bilirim beni idare edermisin?
sevgili eşim çok geçmiş olsun canım. yağ bezesimi yoksa ağrılı bir kitlemi. ağrılı kitleyse biyopsi daha iyi. cinsini öğrenmek adına. ama yağ bezesiyse sorun olmaz alıp patolojiye göndermekte. hayırlısıyla atlatırsın inş. şimdiden geçmiş olsun.sana bi sorum olacak eşinden alındıktan sonramı patalojiye gönderildi?
ben 2 hastaneye gittim, birisi önce biops yapılacak dedi
dünkü gittiğimde alınacak sonra patolojiye verilecek dedi acaba hangi yöntem daha iyidir? kafam karıştı..
canım 44-46 boşuna kalabalık yamasın dolapta benim dolabımda onlar için boş yer var. gönderde bida masraf yapmıyım 3 gün sonra zayıflayınca onlarda olmaz zaten :))ayy inşallah canımm
dün gardrobumu düzenliyim dedim pantolonları deneye deneye,
44-46 bedeblerin hepsini kaldırdım, içlerine 2 tane naz girer
bütün 40-42 leri tekrar dizdim giydiklerime, hepsine girebiliyorum artık, ne kadar sevindimmm
lazgülü, geçmiş olsun arkadaşım, önemli bişey değildir umarım
kızlar dün gece çok tuhaf bi rüya gördüm... rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
bi kızım oluyo ama kimsenin haberi olmadan gidip doğuruyorum tek başıma.. sonra eşimi arıyorum şaşırıyo... kimsenin hamileliğimden bile haberi yok...
neyse eve gidiyoruz bakıyoruz yeni doğmuş bebek aynı benim kızım...
dişleri bile var... şaşırıyoruz... sonra 3 gün geçiyo bebek oturmaya emeklemeye falan başlıyo...
iyice şaşırıyoruz... sonra bi bakıyorum inci gibi dişleri simsiyah olmuş... dişine dokunuyorum diş elimde kalıyor öndeki bütün dişleri dökülüyor... çok korkuyoruz falan...
sonra bakıyorum kalkıp yürüyo gidiyo bebek...
sanırım kızımda göremediklerim içime öyle oturmuş ki rüyalarımda görmeye başladım...
rabbim hayırlara çıkarsın inşallah... dişleri hala aklımda...
canım 44-46 boşuna kalabalık yamasın dolapta benim dolabımda onlar için boş yer var. gönderde bida masraf yapmıyım 3 gün sonra zayıflayınca onlarda olmaz zaten :))
canım durupdururkenmi bir konuşmamazlık tartışma sonrası yada arada geçmiş bir olay sonrası bişeymi. evlilikten eşindenmi sıkılmış başka birimi var insanın aklına onlarca soru gelir bu durumda. ayrıca bence sen çok araya girme. gelinsin sonuçta. iyi dersin ufacık bişey olur arada sen kalır kötü olursun. seninde huzurun bozulur. bırak kardeşler konuşsun. ayrıca senin çağırmanda uygun olmamış yarın adam kalkıpta gelin aramızı bozuyor karımı benden uzaklaştırıyor bana karşı dolduruyo derse ne yapcan. sen eşine destek çık. eşinle aranızda konuşun fikrini söyle çekil. benim fikrim şu ama siz daha iyisini bilirsiniz de. insan oğlu çiğ süt emmiş. iki gün sonra olan senin evliliğine olur. yanlış anlama tamamen sahipsiz bırak demiyorum. ama gördüğün duyduğun vardır illaki.
hoşgeldin canım. sabah kaptanımız mai sana güzel güzel anlatır. herkes kendi diyetini yapıyor. bizde listeleri takip edip motivasyona yardımcı oluyoruz.
kızlar dün gece çok tuhaf bi rüya gördüm... rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
bi kızım oluyo ama kimsenin haberi olmadan gidip doğuruyorum tek başıma.. sonra eşimi arıyorum şaşırıyo... kimsenin hamileliğimden bile haberi yok...
neyse eve gidiyoruz bakıyoruz yeni doğmuş bebek aynı benim kızım...
dişleri bile var... şaşırıyoruz... sonra 3 gün geçiyo bebek oturmaya emeklemeye falan başlıyo...
iyice şaşırıyoruz... sonra bi bakıyorum inci gibi dişleri simsiyah olmuş... dişine dokunuyorum diş elimde kalıyor öndeki bütün dişleri dökülüyor... çok korkuyoruz falan...
sonra bakıyorum kalkıp yürüyo gidiyo bebek...
sanırım kızımda göremediklerim içime öyle oturmuş ki rüyalarımda görmeye başladım...
rabbim hayırlara çıkarsın inşallah... dişleri hala aklımda...
BİRAZ GEÇ OLSADA ÖĞRENDİM..!! Hiç adil olmasada,hayatı affetmeyi öğrendim.Kırıldığımda her ne kadar karşımdakini kırmaya değse de "önemli değil" demeyi öğrendim.. Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim, ne kadar seversem seveyim, yine arkasına bakmadan gidebileceğini öğrendim.. Kandırmasam da kandırılmayı, unutmasamda unutulmayı öğrendim. Değer sanmıştım birçok şeyi değmezmiş öğrendim..
oyyy kim gelmiş hoşgeldin canım benim...
burda herkes kendi diyetini yapıyor... biz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz...
herkes günlük yediğini yazıyor cıss bi yiyecek varsa saçını çekiyoruz... bak böyle
sonra 12 takım var bu 12 takım birbiriyle yarışıyor her cuma tartılıp takım olarak listelerimizi veriyoruz hangi takım birinci olursa artık...
mesela bu hafta biz birinci olduk...
maksat sohbet muhabbet tatlı rekabetler eşliğinde kilocuklarımızdan kurtulmak...
sen de gel nolurrrrrrr
kıs şeker daha yaşın küçük neler ögreneceksin .
hayırlı sabahlar olsun hepinize. 6.takımın çıtır adayları ..
günaydın............
tamam canım çok hoşmuş,bende senin takımdayım..bildirimi nezaman nasıl yapmam lazım sen onu söyle bana kaptanım....
kahvaltin cok güzel cnm stilltee icmissin sen neredensin ?bugünkü kahvaltım 1 yumurta domates salatalık azcık peynir 2 dilim ekmek ve cay
1 büyük bardak stilltee
öğleye karnıbahar yemeği yiyecem yanınada salata
akşamada k-flakes
tmm kaptanim, partnerim...........kızlar spor puanlamasına bu gün başlıcam...
ben şimdi spora gidiyorum akşam herkes yaptığı sporu yazsın mutlaka...
BİRAZ GEÇ OLSADA ÖĞRENDİM..!! Hiç adil olmasada,hayatı affetmeyi öğrendim.Kırıldığımda her ne kadar karşımdakini kırmaya değse de "önemli değil" demeyi öğrendim.. Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim, ne kadar seversem seveyim, yine arkasına bakmadan gidebileceğini öğrendim.. Kandırmasam da kandırılmayı, unutmasamda unutulmayı öğrendim. Değer sanmıştım birçok şeyi değmezmiş öğrendim..
Günaydın
G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….
günaydın............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?