Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oğlumu uyuttum. neyse kızlar ben kacıyorum biarz iş yapayım of havada yağmurla camaşırları nereye asacam...iceridede kurumuyorki bi doğru.

bugünkü kahvaltım 1 yumurta domates salatalık azcık peynir 2 dilim ekmek ve cay
1 büyük bardak stilltee
öğleye karnıbahar yemeği yiyecem yanınada salata
akşamada k-flakes

oohh afiyet olsun cnm

oğlumu uyuttum. neyse kızlar ben kacıyorum biarz iş yapayım of havada yağmurla camaşırları nereye asacam...iceridede kurumuyorki bi doğru.

hadi kolay gelsin
görüşürüz

evet ya bende benim bilgisayar kafayı yedi sandım ama herkesdeymiş...

sağol, cuma günü alacağım sonucları. elimde kücük bi beze var ameliyatla alınacak. bu arada kaptancığım salı günü amel. girecem bir kac gün giremeye bilirim beni idare edermisin?

sevgili eşim çok geçmiş olsun canım. yağ bezesimi yoksa ağrılı bir kitlemi. ağrılı kitleyse biyopsi daha iyi. cinsini öğrenmek adına. ama yağ bezesiyse sorun olmaz alıp patolojiye göndermekte. hayırlısıyla atlatırsın inş. şimdiden geçmiş olsun.
canım 44-46 boşuna kalabalık yamasın dolapta benim dolabımda onlar için boş yer var. gönderde bida masraf yapmıyım 3 gün sonra zayıflayınca onlarda olmaz zaten :))

allah hayırlısını nasip etsin canım. dün bişeye üzüldüysen ondan olmuş olabilir.

canım 44-46 boşuna kalabalık yamasın dolapta benim dolabımda onlar için boş yer var. gönderde bida masraf yapmıyım 3 gün sonra zayıflayınca onlarda olmaz zaten :))

hemen gönderiyorum tatlım ama hamile kalınca geri isterim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah yediklerimi yazayımda gidip sporumu yapayım
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Mandalina 1 ADET 50
[3] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Kaymak 30 GRAM 62.4
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 410.4 k

Canım görümcem benım 7 yıllık arkadasım 3 yıldır evli 1 oğlu var evlendiği günden beri böyle biz hep sabret iş sıkıntıları vardır üstüne gitme o konuşmuyorsa sen konuş ama güzel güzel dedik sadece ben değil bütün aile biliyor bunu.Eşinin hayatında birinin olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle gizlisi saklısı yok eve gelince telefonu hep görümcemde.Kaynanası yüzünden bu hale geldiler ama bilmiyorum ben gel demedim o zaten bayram için gelecekti ablası var burda o da doğum yapacak ona demiş ben gelicem diye dün akşam da beni aradı gelecem dedi ben hep bizim de öyle böyle diyerek onu teselli ettim ama sonuçta kendi hayatı orda ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz gel kafanı toparlarsın dedim
Eşim bundan 5 ay önce onu almaya gitti üzgün olduğu için ama kız gelmedi çok seviyor kocasını ama işte adam bildiğiniz mal çok afedersiniz sadece yatağa sıra gelince konuşuyormuş falan filan

Haklarında hayırlısı olsun

Tatlım Allah hayra yorsun inşallahhh Güzel kızın inşallah yürür

Günaydınnnnn Bacılarımmm nasılsınız bakalımmmm

Sabah aç karnına ılıksuya elma sirkesi katarak içtim

Kahvaltı henüz etmedim

kızlar spor puanlamasına bu gün başlıcam...
ben şimdi spora gidiyorum akşam herkes yaptığı sporu yazsın mutlaka...

BİRAZ GEÇ OLSADA ÖĞRENDİM..!! Hiç adil olmasada,hayatı affetmeyi öğrendim.Kırıldığımda her ne kadar karşımdakini kırmaya değse de "önemli değil" demeyi öğrendim.. Birini ne kadar düşünürsem düşüneyim, ne kadar seversem seveyim, yine arkasına bakmadan gidebileceğini öğrendim.. Kandırmasam da kandırılmayı, unutmasamda unutulmayı öğrendim. Değer sanmıştım birçok şeyi değmezmiş öğrendim..

Günaydın

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….

kıs şeker daha yaşın küçük neler ögreneceksin .

hayırlı sabahlar olsun hepinize. 6.takımın çıtır adayları ..

tamam canım çok hoşmuş,bende senin takımdayım..bildirimi nezaman nasıl yapmam lazım sen onu söyle bana kaptanım....

tamam canım çok hoşmuş,bende senin takımdayım..bildirimi nezaman nasıl yapmam lazım sen onu söyle bana kaptanım....

canım kilo bildirimini cuma günü sabah tartılıp saat 10 a kadar buraya yazıyoruz...
ama onun dışında fırsat buldukça sohbetlere gel sohbet edek...
hoşgeldin aramıza...

bugünkü kahvaltım 1 yumurta domates salatalık azcık peynir 2 dilim ekmek ve cay
1 büyük bardak stilltee
öğleye karnıbahar yemeği yiyecem yanınada salata
akşamada k-flakes
kahvaltin cok güzel cnm stilltee icmissin sen neredensin ?
kızlar spor puanlamasına bu gün başlıcam...
ben şimdi spora gidiyorum akşam herkes yaptığı sporu yazsın mutlaka...
tmm kaptanim, partnerim...........

günaydın............

günaydin cnm hosgeldin...........

kizlaaaaaaaaar benim smillerim ve renkli yazim alanim gelmedi hala bende smil kullanmak renkli yazmak istiyorum bilgisi olan varmi acaba niye herkezde varda bende yokk........

allah allah olması lazım aslında..yönetimden birine mesaj at istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…