sabah kahvaltıda
2 dilime kmek
peynir
salatalık
domates
arada
1 armut
öğlen
2 küçük dolma bibwer
1 kepçe çorba
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
salta
yedim şimdi
anaaaamm yine kaçırdımmm
yst kalk çabuk aç leslie yi... kaldır potişini bakim...
ben stepperda 100 adım yaptım toplam 600 oldu bu gün akşama kadar 1000 adıma tamamlıcam...
tuğbanın dediği gibi bi spor listesi yapacam...
herkes hergün yaptığı sporu yazacak....
30 dk ve üstü yürüyüş 10 puan
20 dk ve üstü olates 10 puan
leslie 3 mil ve üstü 10 puan
var mısınız...
ayrıca kuralları yeniliyim diyorum ne dersiniz...
Birazdan çıkcam kızlar ben eve gidip üstümü değiştircem ordanda eşimin dükkanına gitcem bakalım napıyomuşşş
Tadilat vardı bitmişmi kontrol edemm sağı soluu hihihiihihihihi
demir_can gel seni tuğbayla eşliyim ister misin...
fatoş gezmelerden fırsat bulacak da gelecek de seni motive edecek...
gittiği yerlerde pastaları da götürüyodur zaten o...
yst kalk çabuk aç leslie yi... kaldır potişini bakim...
ben stepperda 100 adım yaptım toplam 600 oldu bu gün akşama kadar 1000 adıma tamamlıcam...
tuğbanın dediği gibi bi spor listesi yapacam...
herkes hergün yaptığı sporu yazacak....
30 dk ve üstü yürüyüş 10 puan
20 dk ve üstü olates 10 puan
leslie 3 mil ve üstü 10 puan
var mısınız...
ayrıca kuralları yeniliyim diyorum ne dersiniz...
sabah kahvaltıda
2 dilime kmek
peynir
salatalık
domates
arada
1 armut
öğlen
2 küçük dolma bibwer
1 kepçe çorba
ara
1 elma
akşam
1 kepçe çorba
salta
yedim şimdi
Bu arada 5 günde 5 kilo diyetini bıraktım kızlar ben. Aslında liste sınırsız ama liste dışındakileri yemeyeyim diye aç kalıyorum resmen. Mesela bugün sebze günümdü ama aç karnına sebze vs yiyemem ki ben. Başka bi şey de yemeyeyim diye bekledim de bekledim. Baktım olmuyo, bıraktım ben bu diyeti.Geçen hafta daha iyiydim ben. Yine yediklerime dikkat ederek bi süre daha geçiricem, bu arada da dukanın kitabını incelicem. Aklıma yatarsa ona başlarım, yoksa böyle devam.
cnm aslinda bu takimlara girenlerin gercekten kilo vermeyi istemeleri gerekir bence sporsuz olmaz diye düdünüyorum sen bilirsin zor olmaz diye düdünüyosan bi yarismalara takilma alanindan arkadas davet ediliyomus bizim takimada yeni arkadaslar hem motivasyon hemde hareket getirmezmi yeni kisiler davet niye etmiyoruz
Bu arada 5 günde 5 kilo diyetini bıraktım kızlar ben. Aslında liste sınırsız ama liste dışındakileri yemeyeyim diye aç kalıyorum resmen. Mesela bugün sebze günümdü ama aç karnına sebze vs yiyemem ki ben. Başka bi şey de yemeyeyim diye bekledim de bekledim. Baktım olmuyo, bıraktım ben bu diyeti.Geçen hafta daha iyiydim ben. Yine yediklerime dikkat ederek bi süre daha geçiricem, bu arada da dukanın kitabını incelicem. Aklıma yatarsa ona başlarım, yoksa böyle devam.
canım cuma takımlarına katılmak isteyenler diye başlık var...
orda katılmak isteyen belirtiyo boş yeri olan da çağırıyo...
ama diğer topiklerde tanıdığın varsa çağırabilirsin...
4 kişi eksik bizim takımda...
canım durupdururkenmi bir konuşmamazlık tartışma sonrası yada arada geçmiş bir olay sonrası bişeymi. evlilikten eşindenmi sıkılmış başka birimi var insanın aklına onlarca soru gelir bu durumda. ayrıca bence sen çok araya girme. gelinsin sonuçta. iyi dersin ufacık bişey olur arada sen kalır kötü olursun. seninde huzurun bozulur. bırak kardeşler konuşsun. ayrıca senin çağırmanda uygun olmamış yarın adam kalkıpta gelin aramızı bozuyor karımı benden uzaklaştırıyor bana karşı dolduruyo derse ne yapcan. sen eşine destek çık. eşinle aranızda konuşun fikrini söyle çekil. benim fikrim şu ama siz daha iyisini bilirsiniz de. insan oğlu çiğ süt emmiş. iki gün sonra olan senin evliliğine olur. yanlış anlama tamamen sahipsiz bırak demiyorum. ama gördüğün duyduğun vardır illaki.İyi geceler bacılarımmmm napıyosunuzzz
ben hic biyere gidemedım görümcemle konuştum moralım çok bozukk eşiyle sorunları varmış bu hafta sonu bursaya gelıcekmiş bugüne kadar hep sabret dedım ama kız çok bunalmış bende gel kafanı topla dedım bu erkekler niye böyle buzdolabı gibi yaaaaa offfff
akşam çay yaptım yanında sadece bi kaç tane kepekli büskivi yedım
kızlar bişey sorcam kocanız sizinle konuşmasa sorularınıza cvp vermese siz konuşurken sizi yokmuş gibi tv seyretse naparsınız bu kıza diyecek biseylerım olması lazım eşimede söylıcem artık konuşsun eniştesiyle
kaptancım burda bu konuları konuşmak yasakmıydı ben bılmıyorum ama eger öyleyse kusuruma bakma ne olur
selam canım bu takımlarınız nasıl oluyor anlatabilirmisin,bir diyet listenizmi var ,yoksa herkes kendi diyetinimi yapıyor:26:.
ben 3 haftadı karatay diyeti yapıyorum...4 kilo verdim..ve ona devam edeceğim...teşekkürler...
geçmiş olsun canım
şaka bir yana aslında ben böyle şok diyetlere karşıyım
üni.deyken birkere bu yüzden hastanelik olmuştum
boşver tatlım yaaa öyle diyet yapmaktansa yedıklerıne dikkat et daha iyi bence
şu dukan diyetini bende merak edıyorum aslında ama kafam basmıyo ona orda verdıgı lıstelerı aynen yapmamız mı lazım nasıl oluyo o öyle
ya ben tek başıma yemek zorunda kalıyorum gündüzlerı kalkıpta bisey yapasımda gelmıyo annem saolsun çogu zaman o hazırlıyo aman ne zor şu zayıflamak yemesek metobolzma durur yesek kilo alırız
şu yiyip yiyip kilo alamayanlara sinir oluyorum eltımın 2 tane çocugu var genç kız gibi fizigi offfffff
sabırr sabırr lazım bizee spora başlayalım kaptancım yaa mecburi olunca en azından yaparız böyle sadece yemeden veremicezzz
bu çikolataları kim koydu yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?