Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kesin kararlıyım kaptan sen bana taktın aşk olsun vallahi çok kırıldımm şimdiye kadar kırılmıyodum amam artık kırıldım küstüm

oyy oyy oyy ama fatoşcum sen de beni anla.. gündüz muhabbet ediyoruz sen yoksun içim burkuluyo özlüyorum seni...
neyse gel hadi öpüşek de barışak...

günaydın arkadaşlar

ben bu haftayı -100 gr la kapatırım sanırım, çünkü regl oldum
hayır o değil de, bu halde şu çikolataları neden gözümüze sokuyolarrrrrrrrr

yok canım niye yasak olsun burda sadece diyetle ilgili değil, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi sorunlarımızı herşeyimizi konuşalım ki birbirimize destek olalım...
ama bu konuda bişey söyleyemicem sorun sadece konuşmaması değildir sanırım...

dukan diyeti protein ağırlıklı bi diyet...ayrıntılı açıklayan link vardı bulursam vereyim incele...
ben kolestrol vb sorunu olmayan herkese tavsiye ediyorum...

oyyy kim gelmiş hoşgeldin canım benim...
burda herkes kendi diyetini yapıyor... biz birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz...
herkes günlük yediğini yazıyor cıss bi yiyecek varsa saçını çekiyoruz... bak böyle
sonra 12 takım var bu 12 takım birbiriyle yarışıyor her cuma tartılıp takım olarak listelerimizi veriyoruz hangi takım birinci olursa artık...
mesela bu hafta biz birinci olduk...
maksat sohbet muhabbet tatlı rekabetler eşliğinde kilocuklarımızdan kurtulmak...
sen de gel nolurrrrrrr

günaydın arkadaşlar

ben bu haftayı -100 gr la kapatırım sanırım, çünkü regl oldum
hayır o değil de, bu halde şu çikolataları neden gözümüze sokuyolarrrrrrrrr

soksunlar boşver sen hiç yüz verme onlara...
çok iyi gidiyosun sen arada duraklama olabilir... ama göreceksin reglden sonra bi anda gidecekler yeter ki sen koyverme kendini...

kızlar dün gece çok tuhaf bi rüya gördüm... rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
bi kızım oluyo ama kimsenin haberi olmadan gidip doğuruyorum tek başıma.. sonra eşimi arıyorum şaşırıyo... kimsenin hamileliğimden bile haberi yok...
neyse eve gidiyoruz bakıyoruz yeni doğmuş bebek aynı benim kızım...
dişleri bile var... şaşırıyoruz... sonra 3 gün geçiyo bebek oturmaya emeklemeye falan başlıyo...
iyice şaşırıyoruz... sonra bi bakıyorum inci gibi dişleri simsiyah olmuş... dişine dokunuyorum diş elimde kalıyor öndeki bütün dişleri dökülüyor... çok korkuyoruz falan...
sonra bakıyorum kalkıp yürüyo gidiyo bebek...
sanırım kızımda göremediklerim içime öyle oturmuş ki rüyalarımda görmeye başladım...
rabbim hayırlara çıkarsın inşallah... dişleri hala aklımda...

canım hayırlara çıksın inşallah rüyan

tekrardan günaydınnn....
dün hastanede uğraştım bütün gün giremedim.dünkü yediklerimi yazayim..
sabah kahvaltı yok (kan verdim ac gitmem gereiyordu)
öğle: 1 sandvic( azcık peynir, domates, kıvırcık,salatalık)
akşamada ıspanak ve yoğurt

hayirlara gitsin cnm
tugbacım bana sorduysan 1.67

evet cnm sana sormustum grupta manken gibi uzun boylar bide su kilokari kaybettik süper olucaz ins

Son düzenleme:

evet insan etkileniyor ondan ola bilir. rabbim hayırlara cıkarsın....

canım geçmiş olsun...önemli bişey yoktur inşallah...nasıl sonuçlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…