kesin kararlıyım kaptan sen bana taktın aşk olsun vallahi çok kırıldımm şimdiye kadar kırılmıyodum amam artık kırıldım küstüm
İyi geceler bacılarımmmm napıyosunuzzz
ben hic biyere gidemedım görümcemle konuştum moralım çok bozukk eşiyle sorunları varmış bu hafta sonu bursaya gelıcekmiş bugüne kadar hep sabret dedım ama kız çok bunalmış bende gel kafanı topla dedım bu erkekler niye böyle buzdolabı gibi yaaaaa offfff
akşam çay yaptım yanında sadece bi kaç tane kepekli büskivi yedım
kızlar bişey sorcam kocanız sizinle konuşmasa sorularınıza cvp vermese siz konuşurken sizi yokmuş gibi tv seyretse naparsınız bu kıza diyecek biseylerım olması lazım eşimede söylıcem artık konuşsun eniştesiyle
kaptancım burda bu konuları konuşmak yasakmıydı ben bılmıyorum ama eger öyleyse kusuruma bakma ne olur
boşver tatlım yaaa öyle diyet yapmaktansa yedıklerıne dikkat et daha iyi bence
şu dukan diyetini bende merak edıyorum aslında ama kafam basmıyo ona orda verdıgı lıstelerı aynen yapmamız mı lazım nasıl oluyo o öyle
ya ben tek başıma yemek zorunda kalıyorum gündüzlerı kalkıpta bisey yapasımda gelmıyo annem saolsun çogu zaman o hazırlıyo aman ne zor şu zayıflamak yemesek metobolzma durur yesek kilo alırız
şu yiyip yiyip kilo alamayanlara sinir oluyorum eltımın 2 tane çocugu var genç kız gibi fizigi offfffff
sabırr sabırr lazım bizee spora başlayalım kaptancım yaa mecburi olunca en azından yaparız böyle sadece yemeden veremicezzz
selam canım bu takımlarınız nasıl oluyor anlatabilirmisin,bir diyet listenizmi var ,yoksa herkes kendi diyetinimi yapıyor:26:.
ben 3 haftadı karatay diyeti yapıyorum...4 kilo verdim..ve ona devam edeceğim...teşekkürler...
günaydın arkadaşlar
ben bu haftayı -100 gr la kapatırım sanırım, çünkü regl oldum
hayır o değil de, bu halde şu çikolataları neden gözümüze sokuyolarrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
ben bu haftayı -100 gr la kapatırım sanırım, çünkü regl oldum
hayır o değil de, bu halde şu çikolataları neden gözümüze sokuyolarrrrrrrrr
ay cnm ya bende simdi farkettim biz hedefimize odaklanalim........
herkeze kocaman sevgi dolu bi gunaydin
bu çikolataları kim koydu yavv
evet ya bende benim bilgisayar kafayı yedi sandım ama herkesdeymiş...
kızlar dün gece çok tuhaf bi rüya gördüm... rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
bi kızım oluyo ama kimsenin haberi olmadan gidip doğuruyorum tek başıma.. sonra eşimi arıyorum şaşırıyo... kimsenin hamileliğimden bile haberi yok...
neyse eve gidiyoruz bakıyoruz yeni doğmuş bebek aynı benim kızım...
dişleri bile var... şaşırıyoruz... sonra 3 gün geçiyo bebek oturmaya emeklemeye falan başlıyo...
iyice şaşırıyoruz... sonra bi bakıyorum inci gibi dişleri simsiyah olmuş... dişine dokunuyorum diş elimde kalıyor öndeki bütün dişleri dökülüyor... çok korkuyoruz falan...
sonra bakıyorum kalkıp yürüyo gidiyo bebek...
sanırım kızımda göremediklerim içime öyle oturmuş ki rüyalarımda görmeye başladım...
rabbim hayırlara çıkarsın inşallah... dişleri hala aklımda...
kızlar dün gece çok tuhaf bi rüya gördüm... rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
bi kızım oluyo ama kimsenin haberi olmadan gidip doğuruyorum tek başıma.. sonra eşimi arıyorum şaşırıyo... kimsenin hamileliğimden bile haberi yok...
dişleri bile var... şaşırıyoruz... sonra 3 gün geçiyo bebek oturmaya emeklemeye falan başlıyo...
iyice şaşırıyoruz... sonra bi bakıyorum inci gibi dişleri simsiyah olmuş... dişine dokunuyorum diş elimde kalıyor öndeki bütün dişleri dökülüyor... çok korkuyoruz falan...
sanırım kızımda göremediklerim içime öyle oturmuş ki rüyalarımda görmeye başladım...
tugbacım bana sorduysan 1.67
tekrardan günaydınnn....
dün hastanede uğraştım bütün gün giremedim.dünkü yediklerimi yazayim..
sabah kahvaltı yok (kan verdim ac gitmem gereiyordu)
öğle: 1 sandvic( azcık peynir, domates, kıvırcık,salatalık)
akşamada ıspanak ve yoğurt
tekrardan günaydınnn....
dün hastanede uğraştım bütün gün giremedim.dünkü yediklerimi yazayim..
sabah kahvaltı yok (kan verdim ac gitmem gereiyordu)
öğle: 1 sandvic( azcık peynir, domates, kıvırcık,salatalık)
akşamada ıspanak ve yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?