Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben sporumu yaptım yemeğimi yedim bıcı bıcı yaptım şimdi kahve içiyorum sonra da kızı fiziğe götürücem akşam göüşürüz

Kaptancımmmmmmmmmmmm

yaa bilgisayarıma bişeyler oldu açılmıyor telefondan girdim offf yaa bi bununla can sıkıntımı gideriyodum o da gitti elimdenn

valla elımden geldıkçe yazmaya çalışcam telden pc düzelene kadarrr

Ben neden bu kadar şansızımm
Akşam eşim gelsın baksın olmazsa tamire yollıcam bıktım valla hep görümcemin çocukları yüzünden ders yapcaz diye oturuyolar oyun oynuyolar insan bişeyde diyemiyor

kızlar facesi olan varmı aranızda eklıyelım ordanda birbirimizi

Tabii seninkiler -cuk ama kendi adıma benimkiler baya baya büyük kilolar kaptancm.
Dukan diyetine bakmıştım ben biraz, google a dukan yazdığımızda birsürü şey çıkıyor zaten. :112: Kitabı kitapyurdu. com da 12 tl, orda piyasada 19 olduğu yazıyor ama bilmiyorum. Ya sonunda ömürboyu bağımlı olmak kafamı karıştırdı benim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?? :44: Bi de ben atak döneminde 3-4 veriliyor diye başlayacaktım işin aslı ama kendi resmi sitesinde atak dönemime 2 gün biçti ve sadece 1 kilo verebileceğim yazdı o dönemde. Sonrasında da ne kadar uğraştıysam seyirdönemi verilecek kiloyu 58 e indiremedim. Benim ideal kilom 63 gözüküyor çünkü. :/

herkeze kocaman sevgi dolu bi gunaydin

Ne güzel ya. Ben +-7 kiloda aynı pantolonları giydiğim için hiç öyle bir zevkim olamadı. Hoş böyle olmasaydı da bunu yapmak beim için zevk olmayacaktı çünkü hep daha büyük bedenleri kullanıma koymam gerekecekti.

evet kısa sürecek herhalde. dediğin gibi patolojiye gönderilecek, inşallah iyi cıkar sonucları. dua edin kızlar bana..

Çokk geçmiş olsun cnmm.

Liste kalorisepetine girilmiş, ordan da direkt kopyala yapıştır yapılmış. Bu arada ben orayı da çok sevdim cnm.[Her ne kadar benim moralimi bozmuş olsa da] İnsanın kendine kontrolünü artırıyor.
Kızlar size de öneririm. Günlük yediklerinizi girdiğinizde o gün ne kadar kalori almışsınız, istediğiniz kiloya belirlediğiniz tarihte ulaşabilmeniz için o gün kaç kalori hakkınız kalmış filan hesaplıyor site. :112: Ne kadar doğru tartışılır. Yani o siteye kalsa benim geçen hafta 2,5 kilo vermem imkansız ama yine de kotrolümü artırdı diyebilirim ben. :112:

kızlar spor puanlamasına bu gün başlıcam...
ben şimdi spora gidiyorum akşam herkes yaptığı sporu yazsın mutlaka...

Tmm kaptancığım. :112: Demek ki ilk eksimi bugün gireceksin bana.

tamam canım çok hoşmuş,bende senin takımdayım..bildirimi nezaman nasıl yapmam lazım sen onu söyle bana kaptanım....

Hoşgeldiiinn.

anladım cnm belki 100 mesaj olunca çıkacaktır onlar...
yukarda renkli yazı yapmak için A harfi var o da mı yok peki...
bi de o A harfinin yanında sarı kafa var bunların hiç biri yok mu...

Cık, sanmıyorum. Gruba başladığımda benim mesaj sayım da 100 den azdı(Hatta 13 falandı yanlış hatırlamıyorsam ) ama ben kullanabiliyordum. Bi de internet tarayıcının sürümünü bi kontrol et cnm istersen. Yani firefox mu google chrome mu yoksa internet explorer mı kullanıyorsun bilmiyorum ama özellikle explorer ın eski bir sürümüyse gözükmüyordur belki smile lar. :112:

Geçmiş olsun cnm. Olsun, tel de yeter şimdilik. Ya ondan da giremeseydin. :103: Napardım ben cnmm eşimmsiz.

Son düzenleme:
eşime bak sen niye çekiyon kzı saçımı
ben erken geldim
öğlen
çorba salata yedim
akşama
2 köfte
4 lkaşık pilav yiycem

selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza?? ben yemek yemeden duramayanlardanım bundan 4 sene önce 48 kilo iken şimdi 68 kiloyum ve bunların hepsi stres sonucunda yemekle oldu.... şimdi de veremiyorum kilolarımı ve çok yakın bir zamanda (4-6 ay sonra) düğünüm olacak ama ben kilo veremiyorum ( aranıza katılırsam belki bende verebilirim çünkü çok istiyorum 55e düşsem benim için çok iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…