Bu arada bugünkü menüm;
Kahvaltı, 2 dilim kepek ekmek, 1,5 kk peynir, domates, salatalık, yeşillik
Akşama doğru da ton balığı, 1 dilim kepek ekmek, yeşillik.
Ve şu anda cnm dehşett derece şekerli bi şeyler istiyo.:18:
slm kizlar 45 dk leslie yaptim geldim dusumuda aldim simdi yesil cay iciyorum elmanin yerine
avatar yapamadınmı......uğraşıyordunda.......:26:
yok cnm avatar olmuyo ifadeler olmuyo renkli yaziyorum nedendir anlamadim
:) bende aynı durumdayım işte bir defadan birşey olmaz diye başlıyorum o bir defa bir kaç defa oluyor( bende şöyle söyleyeyim sabahları 1 kase tahıllı gevrek yiyorum şu zayıflama için olanlardan (reklam olmasın diye yazmadım) öğlen genelde kaçırıyorum 3-4 gibi yiyorum akşam yemeği de yok su içmemde sıkıntı yok en kötü 2 litre bitiriyorum ama tek vazgeçemediğim şey çikolata hergün yemezsem bir bahane bulup saldırıyorum ertesi gün... spora da 2 gündür devamlı gidiyorum ama hal kalmadı tabi hergün aerobik mahvediyo insanı.... inşallah aranıza katılırım bende çünkü ancak bu şekilde zayıflayabilirim bende...
Bendeee geldımm conconlarımmmmmmm
nasılsınız bakemmm
bu arada bozulan pc mı kocişkom gelmeden ben kurcalaya kurcalaya düzelttım
canım eşim ve kaptancım istediginiz kadar saçımı çekebilirsiniz
çünkü bugün hiç bişey yemedım sadece 2 bardak şekersiz çay, 1 fincan nescafe ve 1 paket sigara içtim
inanın yaptıgım hiç dogru deil ama kaptancım sanki migdem yapışmış canım hiç bir şey istemıyor
doktora gitsem mi ki acaba sanki yemeklerden sogudum agzıma lokma atasım gelmıyooo
Ben iyiyim de cnm benm, sen niye iyi değilsin? Nedir bu dert tasa? :S
Hiihhh! Ben bunda sadece diyet açısından çekmem ki saçını. 1 paket sigara da nedir! Hele de aç karnına! Ben senin ne kadar saçını çeksem az be arkadaşım.Hiç mi acımıyorsun kendine, vücuduna. Hani yemen gerektiği için de olsa yiyecektin?! Lütfen ya, hiç değil 2-3 lokma almaya çalış. Ve ya hiç mi yiyemiyorsun yemekte, al tabağını, koy yanına, de ki ben gün boyunca bunu bitiricem. Ara ara saatte 1 lokma da olsa al, hiç yoktan iyidir. :112:
Olaya bak ya. 'Yeme' dememiz gereken diyet grubunda 'ye' diye yalvarıyoruz resmen.
kahvaltin cok güzel cnm stilltee icmissin sen neredensin ?
ben istanbuldayım canım ya sen?
2 dilim kepek ekmeği, 3 halka sucuk, 3 zeytin, çay, 1 haşlanmış yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?