Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:) bende aynı durumdayım işte bir defadan birşey olmaz diye başlıyorum o bir defa bir kaç defa oluyor ( bende şöyle söyleyeyim sabahları 1 kase tahıllı gevrek yiyorum şu zayıflama için olanlardan (reklam olmasın diye yazmadım) öğlen genelde kaçırıyorum 3-4 gibi yiyorum akşam yemeği de yok su içmemde sıkıntı yok en kötü 2 litre bitiriyorum ama tek vazgeçemediğim şey çikolata hergün yemezsem bir bahane bulup saldırıyorum ertesi gün... spora da 2 gündür devamlı gidiyorum ama hal kalmadı tabi hergün aerobik mahvediyo insanı.... inşallah aranıza katılırım bende çünkü ancak bu şekilde zayıflayabilirim bende...

Ama ben sana bi şey söyliyim mi. Bu iş aslında öyle inşaallah la maşaallah la olacak cinsten değil. Bi kere kafanda bitireceksin olayı. Canın ne kadar isterse istesin, yemezsen ölmüyorsun ya. Artık kaçamak yok diyip bitir tüm kaçamakları. :112: bi gün yemezsem ertesi gün yiyorum dersen sen zaten diyeti bırakmanın ucunu açık bırakmış oluyorsun. O diyet bozulmaya mahkum olarak başlıyo zaten. Biz burda birbirimizi motive ediyoruz gaza getiriyoruz, doğrudur ama nihayetinde tüm iş sende bitiyor. Kimsenin gelip de elini kolunu bağladığı yok yani.

Bendeee geldımm conconlarımmmmmmm

nasılsınız bakemmm

bu arada bozulan pc mı kocişkom gelmeden ben kurcalaya kurcalaya düzelttım
canım eşim ve kaptancım istediginiz kadar saçımı çekebilirsiniz

çünkü bugün hiç bişey yemedım sadece 2 bardak şekersiz çay, 1 fincan nescafe ve 1 paket sigara içtim
inanın yaptıgım hiç dogru deil ama kaptancım sanki migdem yapışmış canım hiç bir şey istemıyor
doktora gitsem mi ki acaba sanki yemeklerden sogudum agzıma lokma atasım gelmıyooo

Ecz.imis canımmm eşim nasılsınnn çok haklısın söyledıklerınde hersey kafada bıtıyo valla yemek yiyince alıyoz kıloları yemeyınce metobolızmamız duruyo yerınde ben anlamadım ama benım bagırsaklarım ıyı calısıyo çok su içtigimden sanırım
kuru kayısı, kuru incir falan çok iyi canlarım günde aç karnına 2,3 tane yenılırse tabi

Ben iyiyim de cnm benm, sen niye iyi değilsin? Nedir bu dert tasa? :S

Hiihhh! Ben bunda sadece diyet açısından çekmem ki saçını. 1 paket sigara da nedir! Hele de aç karnına! Ben senin ne kadar saçını çeksem az be arkadaşım. Hiç mi acımıyorsun kendine, vücuduna. Hani yemen gerektiği için de olsa yiyecektin?! Lütfen ya, hiç değil 2-3 lokma almaya çalış. Ve ya hiç mi yiyemiyorsun yemekte, al tabağını, koy yanına, de ki ben gün boyunca bunu bitiricem. Ara ara saatte 1 lokma da olsa al, hiç yoktan iyidir. :112:

nasılsınız bakım
kahavlatımı yaptım rutin
domates
Salatalık
2 dilim ekmek
peynir
çay

erken açtım bu gün pc yi...
bu gün evdeyim inşallah

günaydın kızlar. bugün dışarda olcam. malum diyetisyen günü güzel haberlerle dönmek üzere öpüyorum sizi

Olaya bak ya. 'Yeme' dememiz gereken diyet grubunda 'ye' diye yalvarıyoruz resmen.

ayy canım benımm derdim tasam yok be gülümm hayat mücadelesi işte ne biliyimm

Yemek konusuna gelince miğdem almıyor sanki ama inan bugünden itibaren düzene giriyorummm tatlımmm

birazdan kahvaltımı edicemmm yazarımm

2 dilim kepek ekmeği, 3 halka sucuk, 3 zeytin, çay, 1 haşlanmış yumurta

günaydın...
kahvaltımı yaptım azcık peynir, 2 dilim ekmek, domats ve salatalık
öğleye 1 biber dolması ve yoğurt yiyecem
akşamada k-flakes
bu arada 15 dakika egzersiz yaptım.10 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…