Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm kaptanimiz su an yok ama sana gelince muhakkak cvp veerecektir dügününde hayirli olur ins

kızlarr bugün yediklerimmmm...

sabah: 2 krep, light peynir, domates

öğle : herzamanki gibi atladım

akşam : ayy yine tavuk göğsü ızgara, cacık

bir süre tavuk yemiycemmmm

İnş hep birlikte veririz cnm. :112: Kaptanımız maibeyaz gelip sana kesin cvp ı verecektir. :112:

evet kizlar ya mesaj sayim 100 gecti ama bi deyisiklik yok bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dedim ya arkadaşım, ben gruba girdiğimde mesaj sayım 13 müydü neydi. Ama senin yaşadığın sorunların hiçbirini yaşamadım. Sen bir tarayıcının sürümünü kontrol et. :112:

slm arkadaslar sonunda oldu galiba[COLOR="#99"]eveeeeeeeeeeeeeeet sonunda oldu yaaaaaaaaaa[/COLOR]:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ney oldu yaa?? Bu sevinç neden??

cnm demeirci kaptanimiz mesaj birakmisti gelir heralde bugün bekliyosan onu

demirci demek istedin sanırım değilse de üzerime alıııp hemmen cevap vermek istiyorum ) bekliyorum işim yok zaten öyle boş boş oturuyorum neler yapıyorsunuz nasıl başladınız onlara bakıyorum işte... her akşam yazmak mecburi mi gündüz yediklerinizi....bi de bişi sorcam ben akşam yemeden duramayanlardanım mutlaka yemem gerek tutamıyorum kendimi siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi nasıl dayanıyorsunuz(

evet cnm sana demistim yanlis yazmisim kusura bakma

cnm ben kendi adima söyliyeyim herkez farkli seyler yapiyo ben daha cok saglikli beslenmeye calisiyorum grupta yeniyim aksamlari daha cok hafif seyler yemeye calisiyorum ben hic almadan sebze ve meyve yiyorum mesala doymassam ikinici tabak sebze yemginden yiyebiliyorum ekmek artik bi tek sabahlari yemegi düsünüyorum bunada bugünden itibaren karar verdim ve tabiki spor yapiyorum ve son olarakta bool bol su

Ben kendimi söyleyeyim o zaman. :112:
Koca bir bardağım var. 400-500 ml lik bi şey. Onun içi sürekli dolu ve sürekli yanımda. Zaten benim hastalığım var, bi şekilde yanımda su varken bi yerde oturuyorsam o sudan içerim ara ara. Böylece O bard günde kaç devir yapıyo bilmiyorum ama sürekli su içiyorum. Tabii buna bağlı olarak cnm sadece yemek saatleri geldiğinde yani çok acıktığımda bi şeyler yemek istiyo. :112: Ve evt, şu an canım yine de accayip derecede tatlı bi şeyler istiyor. Bu gün hiç şekerli bir şey almadım çünkü. Ondan mıdır bilmem ama ben ona bağladım. Normal şartlarda ekmek bulsa bile umrunda olmayıp pasta yiyen bir insanımdır çünkü. O yüzden burda kilo vermeye çalışıyorum ya zaten.
Diyete gelince ben belli bir diyet takip etmiyorum henüz, zaten 2. haftam grupta. :112: ama dukan yapan 2-3 üyemiz var yanlış bilmiyorsam. :112:
Ve evt, günlük menülerimizi yazıyoruz, yanlış yaptığımız bi şey olursa arkadaşlar uyarıyorlar. Hatta kaptanımız bi de eşleme yaptı 1-2 gün önce, eşlerimiz direkt saçımızı çekebiliyorlar kaptanımızın deyimiyle cıss birşey yersek. (Şekil A: )
Hmm, bi de bugünden itibaren günlük sporlarımızı da yazıcaz galiba, spor da şartlardan biri oldu. :112:
Büyük olasılıkla çok şey unuttum ama ben aklıma geldikçe eklerim ara ara.

Bu arada bugünkü menüm;
Kahvaltı, 2 dilim kepek ekmek, 1,5 kk peynir, domates, salatalık, yeşillik
Akşama doğru da ton balığı, 1 dilim kepek ekmek, yeşillik.
Ve şu anda cnm dehşett derece şekerli bi şeyler istiyo. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…