selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza?? ben yemek yemeden duramayanlardanım bundan 4 sene önce 48 kilo iken şimdi 68 kiloyum ve bunların hepsi stres sonucunda yemekle oldu.... şimdi de veremiyorum kilolarımıve çok yakın bir zamanda (4-6 ay sonra) düğünüm olacak ama ben kilo veremiyorum ( aranıza katılırsam belki bende verebilirim çünkü çok istiyorum 55e düşsem benim için çok iyi olacak...
kızlarr bugün yediklerimmmm...
sabah: 2 krep, light peynir, domates
öğle : herzamanki gibi atladım
akşam : ayy yine tavuk göğsü ızgara, cacık
bir süre tavuk yemiycemmmm
4 tane kuru kayisi ve yaninda yarim litre suyumu icitim ins fayda eder bagirsaklara
eder canım eder
ama bunu sabahları aç karnına yap asıl ozaman bak nasıl fayda ediyor
evet kizlar ya mesaj sayim 100 gecti ama bi deyisiklik yok bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaa gerçekten miii
allaa alla yaaa neden olmuyor acaba
ben sporumu yaptım yemeğimi yedim bıcı bıcı yaptım şimdi kahve içiyorum sonra da kızı fiziğe götürücem akşam göüşürüz
selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza?? ben yemek yemeden duramayanlardanım bundan 4 sene önce 48 kilo iken şimdi 68 kiloyum ve bunların hepsi stres sonucunda yemekle oldu.... şimdi de veremiyorum kilolarımıve çok yakın bir zamanda (4-6 ay sonra) düğünüm olacak ama ben kilo veremiyorum ( aranıza katılırsam belki bende verebilirim çünkü çok istiyorum 55e düşsem benim için çok iyi olacak...
evet kizlar ya mesaj sayim 100 gecti ama bi deyisiklik yok bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm arkadaslar sonunda oldu galiba[COLOR="#99"]eveeeeeeeeeeeeeeet sonunda oldu yaaaaaaaaaa[/COLOR]:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
cnm demeirci kaptanimiz mesaj birakmisti gelir heralde bugün bekliyosan onu
İnş hep birlikte veririz cnm. :112: Kaptanımız maibeyaz gelip sana kesin cvp ı verecektir. :112:
demirci demek istedin sanırım değilse de üzerime alıııp hemmen cevap vermek istiyorum) bekliyorum işim yok zaten öyle boş boş oturuyorum neler yapıyorsunuz nasıl başladınız onlara bakıyorum işte... her akşam yazmak mecburi mi gündüz yediklerinizi....bi de bişi sorcam ben akşam yemeden duramayanlardanım mutlaka yemem gerek tutamıyorum kendimi siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi nasıl dayanıyorsunuz (
demirci demek istedin sanırım değilse de üzerime alıııp hemmen cevap vermek istiyorum) bekliyorum işim yok zaten öyle boş boş oturuyorum neler yapıyorsunuz nasıl başladınız onlara bakıyorum işte... her akşam yazmak mecburi mi gündüz yediklerinizi....bi de bişi sorcam ben akşam yemeden duramayanlardanım mutlaka yemem gerek tutamıyorum kendimi siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi nasıl dayanıyorsunuz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?