nasılsınız bakım
kahavlatımı yaptım rutin
domates
Salatalık
2 dilim ekmek
peynir
çay
erken açtım bu gün pc yi...
bu gün evdeyim inşallah
Lazgülücüm neyin var bacım senin doktora niye gittin...
Komşu çağırdı oraya gitçem
ev işi yaptım şimdik egzme zamanı...
kahvaltin cok güzel cnm stilltee icmissin sen neredensin ?
ben istanbuldayım canım ya sen?
CNM stilltee nerden aliyosun?
ben avusturyadayim .......
CNM stilltee nerden aliyosun?
ben avusturyadayim .......
eczanelerde büyük marketlerde satılıyor. bende doğma büyüme almanya ama evlendim istanbullu oldum.
günaydın kızlaarr
ay bu sabah çok geç kalktım daha kahvaltı etmedim,
sanırım öğle yemeği ile kahvaltıyı birarada çıkarıcam
eczanelerde büyük marketlerde satılıyor. bende doğma büyüme almanya ama evlendim istanbullu oldum.
ne güzel cnm ya istanbul cok güzel bende stilltee diyince sasirdim demk trdede satiliyo ne güzel ben cok faydasini gördüm stillteenin süper süt yapiyo ben aksamdan icerdim gögüslerim t as gibi olurdu resmen uyansada emzirsem diyodum o kadar yani
ne güzel cnm ya istanbul cok güzel bende stilltee diyince sasirdim demk trdede satiliyo ne güzel ben cok faydasini gördüm stillteenin süper süt yapiyo ben aksamdan icerdim gögüslerim t as gibi olurdu resmen uyansada emzirsem diyodum o kadar yani
evet istanbul cok güzel. ya bende sanki cok işe yaramıyor. sen günde kac kez icerdin sadece akşamlarımı. sütüm bitti gibi birşey coooookk üzülüyorum.
evet istanbul cok güzel. ya bende sanki cok işe yaramıyor. sen günde kac kez icerdin sadece akşamlarımı. sütüm bitti gibi birşey coooookk üzülüyorum.
cnm ben günde 3-4 kez büyük fincanlarda iciyordum bide yatmadan muhakkak ic ben icmedigim zaman bendede öle oluyodu yatmadan dene bence cocuk uyanana kadar gece 4-5 saat geciyodu gögüslerim doluyodu ama senin bebegin kac aylik
cnm ben günde 3-4 kez büyük fincanlarda iciyordum bide yatmadan muhakkak ic ben icmedigim zaman bendede öle oluyodu yatmadan dene bence cocuk uyanana kadar gece 4-5 saat geciyodu gögüslerim doluyodu ama senin bebegin kac aylik
2 gün sonra 6 aylık olacak. bende senin dediğin gibi yapayım.
2 gün sonra 6 aylık olacak. bende senin dediğin gibi yapayım.
cnm güle güle büyüt bebegini ins cnm denemekte fayda var sonucta bi sey kaybetmezsin birde emzirmeyi sakin birakma sütüm gelmiyo diye benim bebegim sarilik olmustu sütüm yetmiyo diyo baslarda bayramda hastanede yatmistik sonra mamaya baslamalisin dediler doktorlar ve o sartla hastaneden ciktim cnm bide benim gögüs uclarim kücük cocukta biborana alisti bol bol süt geliyo ucuda büyük baktim artik cocuk beni hic emmek istemiyo biraktim siseyle vermeyi emzirmeye basladim tekrar gögüs uclarida fena yara olmustu onun icin bi yandan lazer tadavisine gittim bi yandan biraktirmadim emmesini agladikca verdim istemedi o bagiriyo ben dayadim emsin diye bi yandanda kaynana var zor oldu ama ikide emzirmisim ve emzirmek kilo vermekte cok faydali oluyo
3 mil leslie yapcam şimdi kaptancımmmm sonra da 100 sağ 100 de sol kalçamı duvara vurcam benım kilo problemim asıl bacaklarda üstüm o kadar kilolu deil bi de göğüslerim büyükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?