Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltım:
limonlu roka
kk peynir
1 tane salata
1 fincan yeşil çay

öğle yemeğim:
ıspanaklı yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

1,5 lt su içtim

Şuan da nescafe içiyorum

Kızlar nescafem 2 si bi arada olanından şekersiz

3 ü bi arada olan selülit yapıyomuş doğrumu????

burda öyle bişi olcak eşimiz sevgilimiz yanımızdayken oturcaz pisiklet çevircez adam soyunca ooo kafamızı kırarlar :))

kızlar yarışma ikincisi olmuşuz. şekercim senide tebrik ederim aferin sana

kızlar ben kaptanlığı devretmek istiyorum...
aranızda gönüllü olan var mı... varsa söylesin oy birliğiyle kaptanımızı seçelim...

kızlar bu hafta hiç kimse kilo almadığı için çok teşekkür ediyorum ve azminizden dolayı kutluyorum...takım coştu bravo size...
şeker kız iki haftadır ilk 3 tesin seni ayrıca tebrik ederim...

kızlar yarışma ikincisi olmuşuz. şekercim senide tebrik ederim aferin sana

tesekkür ederımm canımmm
kızlar bu hafta hiç kimse kilo almadığı için çok teşekkür ediyorum ve azminizden dolayı kutluyorum...takım coştu bravo size...

tesekkür ederım kaptancım hep beraber kazandııkk

ayrıca bugün
3 mil leslie yaptım
30 dk ısınma,açma,gevşetme hareketlerımı yaptım

akşam yemegimde
fırında patatesli köfte yemeği
bol salata
2 kaşık pilav dayanamadımm

Bu akşam görümcemlerdeyimm kızlarr öpüyorum siziii hayırlı akşamlar

akşam yemegimde
bol salata

ye ye can boğazdan gelir...
ekmek yemedikten sonra 2 kaşık pilav yiyebilirsin zaten...

400 gr. gitmiş işte bende aynıyım az az veriyorum ama olsun, biraz daha dikkat ederiz..

İnş daha da çok veririz. :112:

Teşekkürrler canımm
Kendim için yapmıyomm gı takıma katkım olsunnn hihiihihihihi (duyda inanma)

kız şekerrr
1 haftada 2buçuk kg nasıl verdin
çabuk anlat neler yaptın???

Bence bunu sormamak daha iyi.

şimdi 1 haftalık yediklerini yazarım görürsün aç mı gezdin tok mu gezdin

öyle mi... şu an işim var bu mesajına kanıtlarla döneceğim...

Tamam kaptancımmmm her türlü eleştiriye açığımmmm

Yemedim doğru ama kendimi aç hissetmedimm
Bile bile niye aç bırakıyım ki kendimii

Bi de vücudunun hissettikleri var eşimcimcim. :112:

bakalim nasil olmus

Gaayet güzel olmuş cnm, güle güle bak inş.

akşam yemegimde
bol salata

Tatlımm, sonunda öğünlerini yemeye başladığın için çokk mutlu oldum. Aynı performansı bu yemeyle de gösterirsin inş.
Bu arada tatlışım kahvenin selülit yaptığı doğru ama bunun nedeni içerdiği kafein. Yani bence 2 si 1 arada ile 3 ü 1 arada arasında bu konuda pek fark yoktur. :112: Ama yine de şekersiz içmiş oluyorsun ki bu kilon açından daha iyi bir şey sanki. :112:

Darısı daha iyi performanslar göstereceğimiz haftalara inş kaptancığım.

Bu arada kızlar hem takım olarak hepimizi tebrik ediyorum hem de şekerkızz seni de çookk tebbrik ediyorum eşimcimcim.

Bu arada hemen bugün yediklerimi yazayım. Sabah bir arkadaşa gittik tabii biz gidene kadar öğlen oldu. Orda arkadaş sobayı kurmuş, koymuş patatesleri de. E yedim tabii ben de 2 patates. Sonrasında gün içerisinde 2 tane kuru pasta attım ağzıma akşama da klasik kahvaltımı yaptım. 1,5 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, domates, salatalık, biber. :112:
Özellikle kuru pasta olmaması gereken bir yiyecekti, biliyorum, ama yine de günlük kaloriyi kurtardım. :112:

kaptan yaaa nereye gidiyorsun. bence devretme işini bayram arkasına bırak çünkü şimdi bayram herkes dağılcak.

Ve ilk kez ben de bu cümleyi kuruyorum. Ama neden kimse yok ya kaç saattiirr?!
cnm biz alistik sende allisirsin demek istemiyorum ne kadar cok katilim o kadar motivasyon ve akabinde kilo kaybi demek destek olalim ya gelin kizlar niye gelmiyonuzki

bende kendimi izin verdim kendime ssenin kuru pastanin yaninda benim yediklerimi bi desem olsun ondan bi sey olmaz sporla yakariz onlari bizzzzzz

kaptan yaaa nereye gidiyorsun. bence devretme işini bayram arkasına bırak çünkü şimdi bayram herkes dağılcak.

Kesinlikle katılıyorum kaptancım, gitme sen yaa. :112: Yani gidebilecek kiloya gel de gitme.

bende kendimi izin verdim kendime ssenin kuru pastanin yaninda benim yediklerimi bi desem olsun ondan bi sey olmaz sporla yakariz onlari bizzzzzz

Yakarız di mi yaa. Yakarız yakarız.

Son düzenleme:
Bu arada kızlar hem takım olarak hepimizi tebrik ediyorum hem de şekerkızz seni de çookk tebbrik ediyorum eşimcimcim.

tesekkürler bıtanemmm valla bu hafta verdıgım kıloya sevınemedımmm kaptan saolsun kulagımı cektı
bundan sonra az gitsn saglıklı gıtsınn önemlı olan buuu
yaa nescafe alıskanlıgımı bırakamıyorumm şeker hiç kullanmıyorum ben geçen seneden beri

yaa bu hafta bıraz moralım bozuktu canlarım keyfım yerınde olmayınca inanın açlıgımı unutuyorum birisi yemek yedın mı dıye sormadan aklıma gelmıyor ezelden beri böyleyım
kımı insan stresten yer kımısıde erir iştee
işimdi,eşimdi derken daldım bu haftayı atlattım bi daha yapmıcam

kısır vardı bu akşam hıç canım istemedi dokunmadım bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…