kaptan yaaa nereye gidiyorsun. bence devretme işini bayram arkasına bırak çünkü şimdi bayram herkes dağılcak.
tesekkürler bıtanemmm valla bu hafta verdıgım kıloya sevınemedımmm kaptan saolsun kulagımı cektı
bundan sonra az gitsn saglıklı gıtsınn önemlı olan buuu
yaa nescafe alıskanlıgımı bırakamıyorumm şeker hiç kullanmıyorum ben geçen seneden beri
yaa bu hafta bıraz moralım bozuktu canlarım keyfım yerınde olmayınca inanın açlıgımı unutuyorum birisi yemek yedın mı dıye sormadan aklıma gelmıyor ezelden beri böyleyım
kımı insan stresten yer kımısıde erir iştee
işimdi,eşimdi derken daldım bu haftayı atlattım bi daha yapmıcam
kısır vardı bu akşam hıç canım istemedi dokunmadım bilee
bencede kaptancımmm
bayramda herkes bı yerlere gıtcek çogumuz giremıcek ben bayramın ilk iki günü de çalışcammm yogunlugumuz baslamadı ama yakındırr
elımden geldıgı kadar yazarımm
pekı kaptancım bayram haftası ve sonrakı hafta nasıl olcak benım ıcın problem deılde uzak yerlere gıdenler gırebilcek mı
Canımcım farkında mısın bilmiyorum ama söylediklerinle yaptıkların birbirini tutmuyor.
herkese günaydın kızlar...
ben şu an sinirden çatlamak üzereyim... oğlanla başım dertte...
bi kaç gündür vurmaya da başladım artık sonra pişman oluyorum ama artık yaptıkları inanın kadırılacak gibi değil...
şu an elim ayağım titriyo sinirden vurmayayım diye attım kendimi başka odaya...
neyse kızlar kaçtım ben öğleye doğru gelirim...
kızlar herhal 6 takıma almadınız beni yine bu haftada listede yokum bildirim yaptığım halde görüşmemek üzere
Tatlım hayırdır neden vuruyorsun yaramazlık mı yapıyor dövme sakın yaa
Bu Ev hanımlarıyla ilgili bi dizi varya orda bi kadının 3 tane çocuğu var onu izleyince sabır ne demek daha iyi anlıyorum
Tabii ki bir yere kadar insan dayanabiliyor ama sen yine de vurmaa güzelimm EVLATTT herşey demek
Tatlım hayırdır neden vuruyorsun yaramazlık mı yapıyor dövme sakın yaa
Bu Ev hanımlarıyla ilgili bi dizi varya orda bi kadının 3 tane çocuğu var onu izleyince sabır ne demek daha iyi anlıyorum
Tabii ki bir yere kadar insan dayanabiliyor ama sen yine de vurmaa güzelimm EVLATTT herşey demek
ay cnm ya allah kolaylik versin isin zormus hemde cok zor iyi sabrediyommusun belliki allah evlatlarina saglik versin hayirli evlat eylesin yokluklarini aratmasin ne yapalim yavrularimiz iste baskasi bakarmi anneden baska anne demek iste bu demek cnm msllahcanım vurmak istemiyorum ama artık haddini aştı iyice çocukluktan çıktı ya...ben de biliyorum evlat herşey ama herkes bana diyo ki iyi dayanıyosun biz çoktan dövmüştük diye...
ben artık son noktada başka çarem kalmayınca vuruyorum...
oradaki çocuklar gibi aynı işte sürekli yaramazlık yapıyo sabah 6 da kalkıyo gece 10 dan önce uyumuyor...
sabah neden kızdım... sabah kahvaltı yaptık oğlan daha yiyodu kadırmadım sofrayı çayı devirir yanar diye sobanın üzerine koydum...
babasını uğurladım taş çatlasın 3 dk içinde kalk hemen çaydanlığı indir halının etrafına hepsini dökmüş...
ya üzerine dökülüp yansaydı bi de bu en basitlerinden biri...
geçen gün uyuyoken dedim çamaşırları sereyim hemen kalkmış arkamdan su istemişti içmemişti yatağının başına koymuştum suyu almış onu televizyonun içine boşaltmış...
birinde kızımın ilacı var türkiyede bulunmuyor sigorta ödemiyor ilaç yani bu lazım bişey taa dolabın üstüne koyuyodum sandalyeye çıkmış tezgaha çıkmış almış onu ordan gitmiş arabam pis oldu diye arabasını yıkamış... iki rekat namaz kılana kadar yapıyo bunları..
daha sayayım mı... vurmak çare değil ama arka arkaya yapınca hepsini insanın sabrı taşıyo...yoksa ben ister miyim bana gücü yetmeyen birine el kadrımayı...
ben de pedagoga götüreceğim...çok zeki bi çocuk hep yaşıtlarından ilerde düzeyi ama laf anlamaması herşeye laf yetiştirmesi delirtiyo insanı...
bana engelli kardeşin ağırlığını kaldıramadı gibi geliyor...
sanki hep kızla ilgileniyomuşuz gibi geliyor sanırım ona...
napacağımı şaşırmış durumdayım...
kızın durumu da zaten ayrı ona hiç girmiyorum...
taş olsa çatlar herhalde benim yerimde...
bu arada kızlar takıma kaptan adayı çıkmadı herhalde...
yardımcı istedim o bile çıkmadı...
canım vurmak istemiyorum ama artık haddini aştı iyice çocukluktan çıktı ya...ben de biliyorum evlat herşey ama herkes bana diyo ki iyi dayanıyosun biz çoktan dövmüştük diye...
ben artık son noktada başka çarem kalmayınca vuruyorum...
oradaki çocuklar gibi aynı işte sürekli yaramazlık yapıyo sabah 6 da kalkıyo gece 10 dan önce uyumuyor...
sabah neden kızdım... sabah kahvaltı yaptık oğlan daha yiyodu kadırmadım sofrayı çayı devirir yanar diye sobanın üzerine koydum...
babasını uğurladım taş çatlasın 3 dk içinde kalk hemen çaydanlığı indir halının etrafına hepsini dökmüş...
ya üzerine dökülüp yansaydı bi de bu en basitlerinden biri...
geçen gün uyuyoken dedim çamaşırları sereyim hemen kalkmış arkamdan su istemişti içmemişti yatağının başına koymuştum suyu almış onu televizyonun içine boşaltmış...
birinde kızımın ilacı var türkiyede bulunmuyor sigorta ödemiyor ilaç yani bu lazım bişey taa dolabın üstüne koyuyodum sandalyeye çıkmış tezgaha çıkmış almış onu ordan gitmiş arabam pis oldu diye arabasını yıkamış... iki rekat namaz kılana kadar yapıyo bunları..
daha sayayım mı... vurmak çare değil ama arka arkaya yapınca hepsini insanın sabrı taşıyo...yoksa ben ister miyim bana gücü yetmeyen birine el kadrımayı...
ben de pedagoga götüreceğim...çok zeki bi çocuk hep yaşıtlarından ilerde düzeyi ama laf anlamaması herşeye laf yetiştirmesi delirtiyo insanı...
bana engelli kardeşin ağırlığını kaldıramadı gibi geliyor...
sanki hep kızla ilgileniyomuşuz gibi geliyor sanırım ona...
napacağımı şaşırmış durumdayım...
kızın durumu da zaten ayrı ona hiç girmiyorum...
taş olsa çatlar herhalde benim yerimde...
bu arada kızlar takıma kaptan adayı çıkmadı herhalde...
yardımcı istedim o bile çıkmadı...
kaptancım sen güzel yönetiyordun nereden cıktı bu yeni kaptan işi, bir yere bırakmayız seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?