Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım ya nasıl yapacaz şu temizlik işini? camlar falan dip köşe heryer offffff.....

bu sabahki yediklerimi yazayım
2 dilim ekmek azcık peynir salatalık ve dayanamadım oğluma patates kızartmıştım ondan aldım 3 catal...
öğle: 1 kase tarhana corbası, ıspanak
akşamada salata yiyecem

slm kizlar nasilsiniz bakalim benim bu hafta tam gaz spora yönelmem lazim ama daha baslamadim yarinda oruca baslamak istiyorum borclarim var saatlerde geriye alindi orucun tam zamani bayramda 84.9 olmak istiyorum yani bu hafta 1.300 gitmesi laziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

yawww bi kadın müşteri varr beni bu soğuktaaa 2 saat oyaladıı ellerim buz kesti bişey alsaydı gam yemicektim onca şey denedi baktı bişey almadan gitti delii oldum artık söylencektim kii gitti

Slm bayanlar. Dün ablama gitmiştim, anca döndüm eve. :112:

Kızzzzzzz akşam yemeğimi yedım bennn yazdım bileee yemekten sonra kısır vardı çayın yanında ona elimi sürmedimm tatlişkommmm

Hah, şimdi oldu işte.

bu arada kızlar takıma kaptan adayı çıkmadı herhalde...
yardımcı istedim o bile çıkmadı...

Kaptanım ben seve seve yardımcı olmak isterdim ama malum öğrenciyim ve vize zamanı geldi çattı. Bayramdan hemen sonraki hafta vizelerim var ve bayramda ders çalışmak istemediğimden bu hafta kendimi kampa almayı düşünüyorum. Gün sonunda girip menülerimi girebilirsem şükretcem yani. :112: Onu da şöyle yapmayı düşünüyorum, kendime günlük program yapıp onu bitirmeden nete girmicem. Ne kadar çok şey bitirirsem o kadar çok burda olabilirim yani.

sağol tatlımmm
yemek yemediğim zaman kaptan la ecz.imis aklıma geliooo
Gözümü fena korkutmuşlarr hihiihii

Güzel güzel.

bi sorum olacaktı size bi arkadaş yazdı bayramda dukan diyetini uygulayacam diye. ben bu dukan diyetinden bir şey anlamadım,sayfasına girdim ama....neler yenilecek ozaman bayramda.

Sanırsam demmircan'dı onu söyleyen. :112: Ayrıca kaptanımız da dukan yapıyodu yanlış hatırlamıyorsam. :112:

kızlar merhaba bende gruplara katılmak istiyorum napmam lazım

Kaptanımızın sana cvp yazacağını düşünüyorum. :112:

Oyy, çok kolay gelsin.

yawww bi kadın müşteri varr beni bu soğuktaaa 2 saat oyaladıı ellerim buz kesti bişey alsaydı gam yemicektim onca şey denedi baktı bişey almadan gitti delii oldum artık söylencektim kii gitti

Ya ne kızıyosun kadına ya. Almayacak olana denetmiyor musunuz.

Bu arada hemen bugünkü menümü de yazıp çıkayım.
Kahvaltı; 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek, 1 zeytin. Bu kadar. Canım başka bi şey istemedi. Öğlene 1 tabak domates soslu makarna. Arada meyveli yoğurt. Sanırım şimdi de çorba içicem. :112:

Canlarım nasılsınız bakalımm
ecz.imis canım almayanda denesın de 10 tane hırka,3 tane süheter,6 tane eşarp,1 tane pantolon denemesi normal mi?
Bi de üşüdüm demesem hala bakınıyo kapıya kadar gıdıyo tekrar içeri girip bakmaya başlıyor valla sıyırıyodum nerdeyse

Günaydınnnnnnnnnnnnnn Fıstıklarrrr nasılsınız bakalımmmm

30 dk lık yürüyüşümü yaptım ve geldimmm

kahvaltımı yapcam şimdii

iyidir canım sağol.bende 1 saat yürüdüm.daha kahvaltı yapmadım.şimdi ılık su içiyorum..birazdan yapacağım...
sen nasılsın...

güzel haftalar olsun
kahvaltımı yazayım
domates
salatalık
peynir
3 zeytin
çay
arada
mandalina
yedim

nasılsınız kızlar bayram temizlikleri başladımı
ben camları sildim tüllerimi yıkadım
kapılarımı silcem

ben de başlıyorum yavaş yavaş...
ama çok fena heryerim ağrıyor nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...

selam kızlar beni özledinizmi??
bende sizi özledim yarın yolcuyuz inş.
bugün evi toplayıp son düzeltmeleri çamaşırı filan hallediyorum.
bide valizi hazırladımmı tamamdırr.
rejim işine gelinceeeee
uzun süre evde olmayacağım için dolabı boşaltıyoruz. yani ne varsa onu yiyoruz. işte öyle.
öpüldünüz kocaman

başkancım alalh kolaylık versin bacım
ystcim hayırlı yolculuklar olsun canım bizde arefeden çıkçaz
öğlen
4 kaşık pırasa
çorba
2 dilim ekmek yedim cancanlar
bu gün burası sessiz

selam arkadaşlar

ne var ne yok?? gidiyor mu kilolarrrrrrrr

yoğun bir haftasonundan sonra tabikiii yoğun bir bayram haftasına girdik, sanırım burda birilerini bulmak bu aralar biraz zor olacak

olsun, işiniz rast gitsin bakalımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…