Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kizlar dedigim gibi bugün oruca basladim simdilik iyi gidiyo ins bayrama kadar tutmak istiyorum

Allah kabul etsin canımm benımde başlamam lazım aslında borçlarım var 8 gün falan

öğlen
1 küçük kutu dardelenton konserve
1 dilim kepek ekmeği
salata

45 dk oynadım,2 mil leslie yaptım

akşam yediklerimi yazarım

slm kizlar dedigim gibi bugün oruca basladim simdilik iyi gidiyo ins bayrama kadar tutmak istiyorum

Allah kabul etsin canımm benımde başlamam lazım aslında borçlarım var 8 gün falan

öğlen
1 dilim kepek ekmeği
salata

öğlen
1 dilim kepek ekmeği
salata

günaydın kızlar

dün fazla iş yaptım heralde, bu sabah 400 gr vermişim

bu arada bugünkü menümü yazayım hemen

sabah : krep+ peynir+ hindi jambon+ domates+ çay

öğle : ton balıklı salata

akşam : ızgara tava (tavuk)+ cacık

Günaydınnnnnnn Hatunlarrrrr
Nasılsınız bakalımmm
aman temizlik demeyin valla yandım benn
bu akşamdan başlıcam temizliğe

30 dk yürüyüşümü yaptım ve geldim
birazdan kahvaltımı yapıcammm

selam kızlaar. bugün yola çıkıyorum. valizi adam etmek zor oldu. neyse allah nasip ederse kayseride vaktim oldukça yazarım. görüşürüz.

bugün nbet yoktu şimdi geldi oyüzden giremedim
sabah
domates
salatalık
poeynir
2 dilim ekemk
çay
ara
1 elma
öğlen
mantar sote 4 kaşık
yoğur
1 dilim ekmek
akşam
1 kepçe çorba
2 küçük biber doılma

selam kızlaar. bugün yola çıkıyorum. valizi adam etmek zor oldu. neyse allah nasip ederse kayseride vaktim oldukça yazarım. görüşürüz.

iyi yolculuklar canım Allah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin.

Bütün gün mal dizdim kızlar kusura bakmayınn bundan sonra yogunluk başlayacak

kahvaltım
1 dilim kepek ekmegi,
1 haşlanmıs yumurta
peynir
domates

ögle
1 dilim lorlu börek
1 fincan şekersiz cay

akşam
patatesli köfte yemegi
yogurt

perdelerımı halletmem lazım bu akşam off amann bu çubuklularda çok ugraştırıyoo yaa

iyi akşamlarrrrr

günaydın............

Cnm avatarına bayy-ıll-dımm. Süpermiş. Bu arada lütfen çizelgendeki beden/kütle endeksinin yanlış olduğunu söyle bana.

O da iyiymiş. Bu hafta ben de 1 kilo daha verip gitsem eve ne var ya.

İyi yolculuklar cnm. Bu arada Kayseri de öğrenci olduğumu söylemiş miydim?

Bu arada kızlar, dün giremedim. Hemen dünkü menümü yazıyorum. Sabaha; katmer, çok az peynir, çok az domates. (Okulda yediğim için en elle tutulur şeyler bunlardı. ) Akşama doğruda 1 lahmacun ve akşamda meyveli yoğurt.
Hemmen bugünkünü yazıyorum. Sabaha 1 kase sütle kahv. gevrek. akşama doğru yine lahmacun. Büyük olasılıkla yine akşama bi meyveli yoğurt daha yiyicem. Bu kadar. :112:
Hepiniz öpüldünüz.

Ben de giremiyorum diye üzülüyordum. Kimse girmiyormuş ki. Boşu boşuna vicdan azabı çekmiyim bari.
Bu arada kaptancığım bayram durumu ne olcak? Bayramda kuralların ne kadarı geçersiz sayılacak?? Bildirim yapmayız herhalde demiştin ama o kesinleşti mi??

günaydın kızlar...
bayram telaşı nedeniyle herkeste bi gecşeme oldu...
bayramdan sonra bomba gibi bekliyorum herkesi...
ecz. canım kesinleşmedi henüz...
bakalım bekliyoruz..

günaydın kızlar
valla muhabbet edemezolduk, bayram bir geçse de toplaşsak

ben bugün menü yapamıyorum valla ne zaman acıkırım, ne bulur yerim bilmiyorum

yarın misafirlerimiz geliyor, bakalım dukana ne kadar sıkı sarılabilicem

bu arada kaptancım nolcak bu halimiz gelip muhabbete katılıp çok sık bildirim yapamıyoruz bu ara :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…