Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınnnnhihoyyyt bugün erken kalktım bi arkadaşıma yardıma gidicem çalıştığı yere,perdeci arkadaşım yardıma ihtiyacı varmış modeko fuarında stand açmışlar yani bugünlük işgadını oldum bensositososito,akşama anca girerim bir daha sanırım dünkü yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
az çökelek
1 zeytin
2 çatal peynir
minnacık tereyağ
şekersiz çay

öğlen
bir kase kırmızı meyveli kflakes
yarım yağlı süt

akşam
2 kaşık patlıcan musakka
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt..
dünkü menüm buydu

bugün sabah çoktahıllı gevrek ve sütle başladım öğlen için kendime çoktahıllı ekmekten peynirli tost yaptım akam gelince yazarım artık liste halinde benim hazırlanmam lazım öpüyorum hepinizi hoşçakalın...a.s.

günaydın fıstıklarrrrrrr
iyiyim kütocum
aldıgım kiloları vermeye calışıyorum tam azimlendim ah ah (
sizler naptınız baklım küto baya yol katetmişsin maaşalah canım
maytabım takımdamı göremedim
doracım bir tanem sanada günaydın
aeben neden gelmediki bak bende merak ettim şimdi

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım.

2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
yarım domates
beyaz peynir.

dün spor salonuna gittim. 30 dakika koşu bandında yürüdüm. 15 dakika bisiklete bindim. 15 dakika steper yaptım. 15 dakikada ayak ve kol kaslarını çalıştıran bir alet vardı ona bindim. daha sonra 100 adet twıster yaptım. göğüs ve kol kaslarını çalıştıran aletleri kullandım. daha sonrada 30 dakika yolu uzatarak eve yürüdüm. bugünde plates var.

Hayoooo kaçıncı sınıftasın hangi bölümde okuyorsun. Benimde kendime göre iyi geçti çok şükür 9 dersten girdim ben cevap şıklarını yazmıştım az önce kontrol ettim matematikten cevapta tereddütte kalıpta düzelttiğim bazı soruları malesef doğruyken yanlış yapmışım 46 almışım ama bunada şükür 2. sınavdan 51 alırsam ki çok zor ( geçiyorum diğer derlerde fena değildi... Ben çalışma ekonomisi ve Endüstri ılişkileri 2. sınıfta okuyorum.

refem ben işletme 3. sınıfta okuyorum
4 dersim var geçen senden kaldı sınıf tekrarı yapıyorum,
soruların cevaplarını almamıza izin verilmedi sınavdan sonra yasak size nasıl verdiler hayretim şaştı 2 yıldır giriyorum sınavlara daha soru almaya izin veren hoca görmedim sınavda suç sayılıyor bu sende dikkat et bidaki sefer canım,
sonuçları artık gelince görcem ben bide nerden baktın link versene bi...

aman refem sınavın iptalde olabilirdi yapma gözünü seveyim bi sen değil bütün sınıftakileride yakardın kimsenin vebalini çekme fıstık,
bi kaç gün sonra öğreniver nolcak...

:) sınıftakilerle ilgisi yok ki tatlım sadece senin tüm yılını iptal ediyorlar o zaman ... ama haklısın korktum şimdi ((( ama yaa 1 ay dayanamıyorummmmmmmmmm öyle zor şartlarda çalıştım ki inanamazsın bebek iş ev koca hastalıklar o yüzden Allah inşallah emeklerimizin karşılığınmı verir tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…