Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tekrar günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3
sınavlara dalmışsınız
Allah yardımcınız olsun

GÜnaydın reffım sınavlarının gÜzel geÇmesıne sevındım canım.

refem bende yok die biliodum geçen kadın sınavdan önce bütün kuralları okudu,
sınıfatki gözetmen eğer gerek görürse o oturumda yer alan öğrencileride harcayabiliyomuş,
gıcık birine gelin aman ne gerek var...

kızlar ya aebenim bugünde gelmedi ben merak etmeye başladım. inşallah bişey yoktur.

SÜPERSİN VALLAHİ...:lepi:
günaydın dünya güzelleri...
GÜNAYDIN HAYALİM HOŞGELDİN...a.s.
günaydın kızlarrr
GÜNAYDIN ELSE CİMa.s.
günaydın fıstıklar
GÜNAYDIN MAYTABIMa.s.
kızlar ya aebenim bugünde gelmedi ben merak etmeye başladım. inşallah bişey yoktur.
AYNEN BENDE MERAK ETTİM GÜZELİM DURUN BAKALIM BEKLEYELİM AZ DAHA OLMAZSA KÜTOM ARASIN...kaydirigubbakcemile5

Nazlıcım sana bir soruu????????????? BEşi Bir yerde çay seni hiç zayıflattı mı?? iştahını kesti mi?? ne gibi yararlar sağladı?? aç mı tok mu içiliyorr? Günde kaç defa????????????? Birkaç soruuuu
Meraklı Refffffffffffffffffffffff :)

:1closedeyesınarrrrrr ımmmm beni unuttun aşk olsun ama sanada günaydın:1closedeyes:senağlamasenağlamamirmirmirmir

beşi bir yerde çayını aç karınla yemeklerden yarım saat önce içiyorum. zayıflamamda onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. iştahımı kestiği bir gerşek ben önceki gibi yemiyorum artık. ve ayıptır söylemesi bağırsaklarım düzenli olarak çalışmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…