Merhaba güzeller!
Cok oldu gelmeyeli, herkese selamlar : )) Kisaca bir ugrayim dedim, bilgisayarda dersim var onu bitirmem gerek.
Kütahya cok sevindim kiz, en son seni yeni 79 kg olarak hatirliyorum, vallahi süpersin ya cok cok öptüm tü tü tü masallah! bense 59 kg yum ama dügün var yakinda onun icin basladim salatalik tikinmaya, alistik artik ; ))
Herkese iyi zayiflamalar, cok selamlar!
hoşbuldummm geç bile kaldınız ben 1 haftadır yürüyom aldığım kiloların 1 i gitti kaldı 1 i...ondan sonra gelsin 78....tutmayın beniiiiiii
bende bugün tekrar yürümeye başlıyorum kızlar.
Ben yürüdüm bile kızlar :)))
darısı benim başıma refiim önce spor salonunna ordanda eve gidip evde yürüyeceğim.
selam kızlar valla hep dert yanıyorum ama boş vakit bulamıyorum bi türlübulsamda burada muhabbete giremiyorum bi türlü ama azimliyim bu kilolardan kurtulucam öyle yada böyle
alt tarafta sorun yok benimde asi gibi simit göbek bel bölgesinde sorunlar var öyleki cts alışverişe çıktım alta 38 bile oluyo üste 42 bile dar geliyo içime fenalık geldi düşüpte şırankkk diye bayılcaktım
napıcam nası yapıcam bilmiyorum oturupta şööle yemek yiyim diyemiyorum
ki buraya yazayım
hep geçiştirip duruyorum napıcam ben yaa
katnıyarık az kalorili deildir bence yanındada pilav vardır kesinkaydirigubbakcemile3selam kızlar ben bugün neler yedim
sabah bir dilim ekmek ve peynir
öğlen taze fasulye ekmeksiz
1 portakal bir tane muz
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorm ama kalorili olmayacağı kesin
inş. bulmuşsundur canım bende çok özeniyorum senın hızmanı gördükçe ama kocişim hayatta izin vermez hele memlekete gidince uzaylı muamelesi görürümyaaaa hızmamm kaybolmuşşş inanmıyorummm yeni farkettim olamaz ya offffffsenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
kolay gelsinnnn başarılarrrrKızlar ben Çıkıyorum yarın eĞİtİm var İzmİrdeyİm haberİnİz olsun uĞramam mÜmkÜn deĞİl hadİ ÖptÜm sİzİ en kocamanından
Bu arada akŞam annemlere gİdeceĞİz annemİ aradım Şİmdİ karnıyarık yapmıŞ akŞam ne yİyeceĞİm bellİ oldu::):):):):
benim planımda işten gelince 1 saat yürümek hergün ama yağmur çamur olmuyo işte
benımde yagmurluydu bugun yurudum bişe olmadı accık pacalarım kirlendi o kadar ama vicdanım okadar rahatki moral oldu inan
iyi yapmışsın tatım valla ben eve kendimi zor attım başım zonkluyor yine fena halde
Ceylincim sen açıköğrettimde hangi bölümde ve kaçıncı sınıftSIN??? umarım iii sonuçlar alırsın zeki arkadaşım :))
Merhaba güzeller!
Cok oldu gelmeyeli, herkese selamlar : )) Kisaca bir ugrayim dedim, bilgisayarda dersim var onu bitirmem gerek.
Kütahya cok sevindim kiz, en son seni yeni 79 kg olarak hatirliyorum, vallahi süpersin ya cok cok öptüm tü tü tü masallah! bense 59 kg yum ama dügün var yakinda onun icin basladim salatalik tikinmaya, alistik artik ; ))
Herkese iyi zayiflamalar, cok selamlar!
ceylinim hoş geldin fıstık neler yapıyosun vaktin varsa bu hafta yuruyus haftası ilan ediyorum herkes en az 1 saat yuruyecek bu hafta uyarmı sana
kızlar geldim ama bi türlü yazmak fırsat olmadı abim askere gidecek bir hafta içinde daha yeri belli olmadı,annemle akraba ziyaretlerine gittiler eee ev bana kaldı babiş işten gelince sofra filan hazırladım kkya yazamdım bi türlü.
canım açıkögretimde işletme 2. sınıftayım.
normalde istatistik 3. sınıf ögrencisiyim. matematik dersleri veriyorum.
aslında seni bi güzel dövmek lazım vivacık amaa kıyamamm.....:teselli: tranvayla eve gelirken vivda bizi unuttu hiç gelmio die düşünüodumm,kalp kalbe karşıymş daha sık gell özletme kendini.
kütom evet yaa bugün neler oldu hemen anlatayım.
sınıfta bi çocuk var pek sevmem ama konuşuruz,öglen yemegini bugün beraber yemek zorunda kaldık.kendisi de 180 boyunda 95 kilo filan... maşallah yanii:=)) bana dediki dikkat et kilo alıosun yine göbek çıkmş dedi:mymeka: hadi kilo alsam bile böyle söylenir mi düdük. bende evet biliyorumm aldıgımın farkındayım dedim, en az62 olmuşsundur sen dedi ( bu erkeklerde nasıl bi göz var tartı gibi yarabbi hiçbişy kaçmıyoo)bi kelime daha etseydi büyün yemek tabagını kafasına geçircektim.:mymeka: sonra gülmeye başladı geçen sene ben diyet yaparken etrafımdaki kimseye benim canımı çektircek bişy yedirmiyomuşum farkında olmadan. bu sayede o da klo vermiş,yeniden kilo vermek için benim de diyete girmem gerekiomuş,beraber karar aldıkk cumaya kadar 1 kilo veremeyen okulun bütün merdivenlerini yaklaşık 7 kat ve her katta 2 kısım merdiven var yani 14 kızım merdiveni 10 ar kez inip çıkacak.Çok üzgünüm çoook bütün okula rezil olmaktansa cumaya kadar bir kiloyu vermeye kararlıyım. en az kilo verene ceza verilcek. o gazla hemen spora gittimm az yemek yedimm birazdan da mekik filan çekicemmm
:roflol::roflol: ay cok güsel yaa hadi bakalım tam gaz devam ama ben sana solıyım o arkadasın koca bi tosuncuk o bi sıksın haftada 3 5 verir sana merdiven yolu göründü:roflol:
NE HEDıYESıYMıŞ O BAKALIM HI HI?birşey değil kütom güle güle kullanŞeniz
bu arada aebende yok asidee nerelerde bu kızlar yaaaaaabenneyaptımki
AYYY HIZMASINI YESıNLER PARDON BULSUNLAR:roflol::roflol::roflol:yaaaa hızmamm kaybolmuşşş inanmıyorummm yeni farkettim olamaz ya offffffsenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
KIZIM GÜZEL BıŞEY Mı BU YULAF?VE SÜTLE NASIL*ANNEM YER AMA BEN TATMADIM....cokacimcoookgelelum bagaben kararı verdim verdiğimde yapabiliyorum biliyosunuz bugun yaklaşık 2 saat yurudum hergun devam edersem eminim 2 aya 70 olurum
sabah hatırlamıyorum ya yulaf süt ya mısır gevregi süt
öglen bikaç lokma gözleme zeytin peynir mercimek corba taze fasulye
akşam bilmiyorum ya ya meyve yada yulaf süt (çok seviyorum yapacak bişe yok)
BENCEDE KÜTOMUN DEDıĞı OLACAK..O KENDıNı BıRAZ SIKSA 3 BıLEMEDıN 2 KıLO GARANTısenağlamasenağlamasenağlamaABıN HAYIRLISIYLA GıDER GELıR ıNŞALLAH CANIM... kaydirigubbakcemile5
kütom evet yaa bugün neler oldu hemen anlatayım.
sınıfta bi çocuk var pek sevmem ama konuşuruz,öglen yemegini bugün beraber yemek zorunda kaldık.kendisi de 180 boyunda 95 kilo filan... maşallah yanii:=)) bana dediki dikkat et kilo alıosun yine göbek çıkmş dedi:mymeka: hadi kilo alsam bile böyle söylenir mi düdük. bende evet biliyorumm aldıgımın farkındayım dedim, en az62 olmuşsundur sen dedi ( bu erkeklerde nasıl bi göz var tartı gibi yarabbi hiçbişy kaçmıyoo)bi kelime daha etseydi büyün yemek tabagını kafasına geçircektim.:mymeka: sonra gülmeye başladı geçen sene ben diyet yaparken etrafımdaki kimseye benim canımı çektircek bişy yedirmiyomuşum farkında olmadan. bu sayede o da klo vermiş,yeniden kilo vermek için benim de diyete girmem gerekiomuş,beraber karar aldıkk cumaya kadar 1 kilo veremeyen okulun bütün merdivenlerini yaklaşık 7 kat ve her katta 2 kısım merdiven var yani 14 kızım merdiveni 10 ar kez inip çıkacak.Çok üzgünüm çoook bütün okula rezil olmaktansa cumaya kadar bir kiloyu vermeye kararlıyım. en az kilo verene ceza verilcek. o gazla hemen spora gittimm az yemek yedimm birazdan da mekik filan çekicemmm
AFERıN ABLASININ GÜZELı ıRADELı OLyerimseniben:hooray::sm_cool:ben daha iradeliyimm yemicem işte yemicemmmmmmmmmmmmmmmm:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?