• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım
annem yedirmez zaten
o benden dikkatli
popon ekmek tahtası kadar oldu diyo...
geçen gün yüzüstü uzandım aabooooooovvvvvvv sakın böyle yatma sakın korkunç bi görüntü bu acil zayıfla çabuk çabuk demeye başladı....

surata bak kocaman oldu deyip duruyo......
benm annem kilo düşmanı
bi elbise aldım....
bunun içine gierebilecen mi sen şimdi yırtmadan diyo.....
aç gezsem aferim işte böle der....

laf aramızda aeben le ruh ikizi olduğunu düşünüyorum
ama annem ondabn daha gestapo.... fakat şirin gestapom benim presesim gül kokulum...o y dur öpüp gelweyemi bi gül yanaklarından........

abowww anaya bak hele :))) benimki de ebbegi neyim kacırı elimin altından.. kızım ver diyo ama veremiyom diyom gece dolap basında nöbet tutmayı bırak diyi yavv:)))

selam süle anacına öp ellerinden :))) çakma adanalı di ona beni sorarsa:P

kızlar bu arada . ben 8 kişiye rep verdim bugun anlamadım 4 olunca biterdi ne oldu yakun kaç gündür diye bana kıyakmı geçiler ne .....

asümmmmmm iyimisin boş mesaj bari gönder anlarız ..... yaf yazamıyosan .

kızlar bu arada . ben 8 kişiye rep verdim bugun anlamadım 4 olunca biterdi ne oldu yakun kaç gündür diye bana kıyakmı geçiler ne .....

asümmmmmm iyimisin boş mesaj bari gönder anlarız ..... yaf yazamıyosan .

aeben rep ahkkı 10 a çıkarılmış...
teşekkür butonu yok diye sanırsam....

bu arada aeben hanım o ekemek tahtası popo lafına atılan göbek ve gülmeri unutucam sanma........
annemle benzeşemk çok işne geldi bakıom cadoloz....

ha annem dio ki bugüne akdar spor yapsaydın veriridn çoktan..
imkanım yoku dedim..
nası yoktu ben olsam yere yatar belenir debelenir gene spor yapar verirdim o kiloları diyo........
yaaw bayılıom ben anneme ha...... gül kokulu cennet kokulum diye boşa sevmiom ben onu........

selamlar
iyiyim canlarım iyiyim. geçmiş okudum geldim.
aebenim fatum ve hasta olan herkeslere çok geçmiş olsun

aebencim kuzum valla ne bilim en güzeli ölede biz burda herüfün yanında takılıyok:))) kız kıza çıkınca bakıp duriler :( get çık gezzz ver kiloları bu yaz yık ortalı hemi gözelim:=)))

elseeeeeee kuzum senin herüf yine kiloluymus benim ki zayıf yav:))) ben 92 o 77 benim boyda kısa bi düsünn:))) ünlem ve iri nokta gibiyik:))))

fatuuuuuuuuuuuuu teyzeye bi sandalye cek o söylesin sen yaz mümkünse konu aç diyet önerileri alanına lütfennnnnnnn eskiler bilir bu isleri valla yoksa bizim gidisat kötüüü

asi deniz benimki 92ye çıkmıştı şimdi 86 kendini görmüyor sürekli benle uğraşıyo şişko diye :kızgın:

fatu else kızlar etrafınızdakilerin böyle olması daha iyi. daha çok azimlenirsiniz. bizimkiler tam tersi. çok zayıfladın sen. tamam bırak diyeti. hasta olursun Çok üzgünüm çoook
eşimde az yediğimi görmesin. neden o kadar yiyorsun sen hııı Çok üzgünüm çoook
laf aramızda kendisi de kilosundan şikayetçi olmaya başladı. benim kilo vermeme dayanamıyor kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.Ben sizi rahatsız etmezsem buraya gelip gidip okuyayım.Belki sizden ilham alıp benden de birkaç kilo gider.:mymeka:
Nasıl güzel kilo verenler olmuş öyleee.hayretler içinde çizelgelrinizi gördüm.birazcık sizlere sürtünemde belki bana da geçer haaaaaŞeniz

bende de var böyle bi anne senağlama
kilomuza takmış durumda
hani sen hala kilo vermedin mi deyip duruyo
bi de kociş var başımda daha fenasından:oklava:
sanki kendileri çok zayıflar:dilcikar:

else o kocaları heeç karıştırmaa...
şimdi antalyada benimki seminerde 5 yıldızlı b i otelde......
gıcık......
nese
kafayı saunaya takmıştı benimki her a kşam seminerden sonra saunaya girio...

geçen kilomu söyledm abooow sen oakdar oldun mu kızz dedi...
kilo tahmini çok zayıftır da...
beni anca 70 sanıyormuş..........
nirde o günler......

geçen elbse gydm.. şu göğüs altından büzgülü balon tipi oalnalrdan..
altıma tayt üşümeyim diye de üzerime ceket gydim..
bu başladı...
yok üst üste giyniyosun da kocaman dev gibi görünüyorsun da...

kaşlarımı bi çatmışım....
taam taam kızma suıstum diyebildi ancak.......

taam kiloyumu da bu elbse giymeme engel değil....

hıııhhhhhh..
şişkoyuz deyü çuvalalmı gezek yanü..........

selam kızlar.Ben sizi rahatsız etmezsem buraya gelip gidip okuyayım.Belki sizden ilham alıp benden de birkaç kilo gider.:mymeka:
Nasıl güzel kilo verenler olmuş öyleee.hayretler içinde çizelgelrinizi gördüm.birazcık sizlere sürtünemde belki bana da geçer haaaaaŞeniz
:1hug: tuana niye rahatsız olalım takıl bize hatta sık sık yazabilirsin takımda gibi . liste önemli degil bizim için .... anlat bakalım kaç kiosun ne yar ne içersin .....delikafadulden

asi deniz benimki 92ye çıkmıştı şimdi 86 kendini görmüyor sürekli benle uğraşıyo şişko diye :kızgın:
yav kuzum benim ki hep aynı kiloda ... benimki bazen ben seni böle seviyom diyo bazende gıcık gıcık benzetmeler yapıyo hangi söyledi doğru anamadım :(

size bi olay anatım bu benim delu herüf benim kiloyu iyi buluyodu yeminde etti bende motive etmesi için yalvardım resmen kilo vermemi destekle nelyim dedim:)) yoh dedi iyisin sen böle dedi:))

çarsıya gittik geldik sezaryan yerim pisik olmus:(( benim göbem böle kocaman ve yercekimi maduru:(((( acıdan öldüm bunu görünce acil ver didi çok kötü olmus dedi asırı sıcaklarda iyice kötü olur didi:(( sindi destek çikiyo bakam 1 kilo verdim emme devamı gelirmi meçhull:((

A gel canım gel ni demek sohbete katıl........
birbrimze destek için buradayız bizzz.
anlat bakm kaç kilosun boy yaş...
nie bu kiloya geldin...

ben takımnı şu anda en ağır topuyum........
ağzı bi türlü durmayan aburcuburr hastası olduğmdan....

fatuuuu kız benim ki tahmini bile tutuyo beyaaaaaa artıkın adam diyetlerimden ve bilmem su bitki olayından iyi anar oldu:))) kilo aldımı biliyo bi bakısta:))))))))

yav kuzum benim ki hep aynı kiloda ... benimki bazen ben seni böle seviyom diyo bazende gıcık gıcık benzetmeler yapıyo hangi söyledi doğru anamadım :(

size bi olay anatım bu benim delu herüf benim kiloyu iyi buluyodu yeminde etti bende motive etmesi için yalvardım resmen kilo vermemi destekle nelyim dedim:)) yoh dedi iyisin sen böle dedi:))

çarsıya gittik geldik sezaryan yerim pisik olmus:(( benim göbem böle kocaman ve yercekimi maduru:(((( acıdan öldüm bunu görünce acil ver didi çok kötü olmus dedi asırı sıcaklarda iyice kötü olur didi:(( sindi destek çikiyo bakam 1 kilo verdim emme devamı gelirmi meçhull:((

gelir asim gelir hç gelmez mi canım yaaaa......

aeben rep ahkkı 10 a çıkarılmış...
teşekkür butonu yok diye sanırsam....

bu arada aeben hanım o ekemek tahtası popo lafına atılan göbek ve gülmeri unutucam sanma........
annemle benzeşemk çok işne geldi bakıom cadoloz....

ha annem dio ki bugüne akdar spor yapsaydın veriridn çoktan..
imkanım yoku dedim..
nası yoktu ben olsam yere yatar belenir debelenir gene spor yapar verirdim o kiloları diyo........
yaaw bayılıom ben anneme ha...... gül kokulu cennet kokulum diye boşa sevmiom ben onu........
ananı öpüyom kocaman ..........a.s.tam benim kafadanmış ...kaydirigubbakcemile3

ananı öpüyom kocaman ..........a.s.tam benim kafadanmış ...kaydirigubbakcemile3

gardyan ruhlu despot gestapo nolcak.........
kızlar
biz mantı dökcez annemle
delü kocam gitmeden
annem şöle güzel içki köfteler manmtılar yapsa ne güzle olurdu dedidydi..
annem de damadını kırrar mı heeçç...
yaparık dedi..
mantı dökcez şimcik.........
ama akşama yeşil fasulye yiyecem......
korkman yanee......
delikafadulden

fatu else kızlar etrafınızdakilerin böyle olması daha iyi. daha çok azimlenirsiniz. bizimkiler tam tersi. çok zayıfladın sen. tamam bırak diyeti. hasta olursun Çok üzgünüm çoook
eşimde az yediğimi görmesin. neden o kadar yiyorsun sen hııı Çok üzgünüm çoook
laf aramızda kendisi de kilosundan şikayetçi olmaya başladı. benim kilo vermeme dayanamıyor kaydirigubbakcemile3

bende ters etki yapıyo malesef
biri bana yeme derse daha çok yiyesim geliyo

gelir asim gelir hç gelmez mi canım yaaaa......

insallah be yav nisan sonunda adanaya gitcem orda milletin kilo konusmaları püfffffffff duymak istemezdim ama duyacam yine :(( emme yürüyüs yaparım orda en azından bi 80 küsür olsaydım durumu kurtarıdım :))) kuzu azim edekde verek sunları beyav yaz geldiiiiii artıkın millet tiril tiril giyinecek yine:(((

insallah be yav nisan sonunda adanaya gitcem orda milletin kilo konusmaları püfffffffff duymak istemezdim ama duyacam yine :(( emme yürüyüs yaparım orda en azından bi 80 küsür olsaydım durumu kurtarıdım :))) kuzu azim edekde verek sunları beyav yaz geldiiiiii artıkın millet tiril tiril giyinecek yine:(((

asii deniz diyom bikini diyom ne d iym anlamıyon mu...
bu işin başka çaresi kamadı...
boğazı tutcezz sporu yapcez kiloları atabildiğimiz kadar atcezz.......

ben bikini giymeliyim yaawwwwwwwww..........
yoksam olmazzzzz............

bugün kahvaltıyı evde yaptım geldim ama çok fena acıktım ya
1 dilim salçalı kepek ekmek (buaralar taktım salçalı ekmeğe) 1 dilim beyaz peynir yemiştim
çok aç hissediyorum şuan cokacimcoook

Back
X