Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla canım sende bende günlük olaylardan bahsediyoruz. yazı yazılsın diye ödev bile veriyorum. ama sırf 5 mesaj dolsun diye şu oluyor
1.mesaj günaydın
2. mesaj bugün kahvaltıda şunu yedim
3. mesaj dün şu kadar spor yaptım
4. mesaj akşam için bunu pişircem
5. hadi görüşüüüürüüzz

söyle ne yapıyım ben bu durumda ?

kızlar bugün ikbal in programını izleyen oldumu. can boğazdan çıkar diye bir kitabın tanıtımını yapıyolardı. yazar kan gruplarına göre beslenmeyi anlattı. videosunu bulsamda paylaşsam.
adam diyorki ilk kan grubu 0 mış. sonra çiftçiliği öğrenmişler A grubu oluşmuş. sonra avlanmayı öğrenmişler B grubu oluşmuş.
A grubu mercimeği bol bol tüketmeliymiş. hayvansal gıdaları özellikle sütü sindirimde yetersiz oluyormuş vücutları. onlar tavuk ve balık tüketmeliymiş
B grubuda daha çok hayvansal gıda tüketebilirmiş ama onlar için bile zormuş sütü hazmetmek. onlarda danadan çok keçi koyun eti tüketmeliymiş.
diyorki yemeğe oturduğunuzda beyin kokuyla ve görsellikle yemekleri algılar ve mideye emir verir. yiyecekler geliyor hazırlan diye. eğer siz sofraya oturur oturmaz su içerseniz midede ki asit ve enzimler bağırsaklara gider ve ordaki siliaları parçalar diyor.
akşam 9 da mide şarteri indirirmiş. gece 3 e kadar. o yüzden en geç 1 saat öncesinden birşey yemeyin diyor.
yaa keşke bulsamda izleseniz. sadece beslenme anlamında değil vücudumuzu tanıma adınada faydalı olduğunu düşünüyorum. güzel yani.
kullandığınız sıvı yağlar diyor 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda eriyor. hani aspiratördeki yağlar varya işte o yağları damarlarınıza yapışmış düşünün diyor. zeytin yağını öneriyor. belki tereyağı ağır gelebilir bünyeye ama zeytin yağı en ideali diyor. ay çok hoşuma gitti.
her sabah yemekten 20-25dk önceinden limonlu ılık su için diyor. tüm kanseratif başlangıçları temizler diyor. portakal yerine limon tüketin, greyfut tüketin diyor.
ay yoruldum

ya aslinda bazi sseeyleri aliskanlik haline getirsek mesela limonlu su icmek cok kolay ama useniyoruz bide yavas yedikce insan doyuyo ama illa gozumuz ac ya tabagi bitircez yarin bi diyet denicem olumlu olutsa sizlerle paylasirim

mrb canm ben seyretmiştim gülbende.benm aklıma yattı aslında.ben a grubuyum ve söylediği şeyler çok doğru.mesela portakal yediğim zaman rahatsız oluyorum.çok çabuk acıkıyorum sonra.şekeri çok çabuk yükseltiyor.uymuş olsam diyet yapmama gerek kalmaz zaten.ben vaktim olunca bi daha seyretmek istiyorum.teşekkürler kaptancım

paylaşım konusunda ben girmeye çalışıyorum.çok zamanım olmuyor ya oğlumla ilgileniyorum yada ev temizliği yemek yada uyuyorum.bazen girdiğimdede başka şeylere bakıyorum. aslında genelde bu saatlerde hepimiz giriyoruz.burada toplaşıp sohbet edebiliriz.:26:

günaydın kızlar nasılsınız

haticecim salı günü kardan dolayı erken çıktık yazamamadım dünde iş yeri tatildi benim evde net yok canım haber veremedim değerlerndieme yaparkenken göz önünde bulundurursan sevinirim kaptanım :)ben bi geçmişe bakıp geliyom

gunaydın gunaydın gunaydın
yıne bı dıyet sabahından selamlar
kahvaltım sadece 1 dılım kepek ekmek 1 kk peynır ve cay bukadar
bugun oglen 1 saatlıgıne cıkcam dısarı cocukları komsuya bırakıp doktora gıtcem spıral de sorun var galıba onu gostercem doktora...

günaydın kızllarrr...
tamam canım anladım. günaydın ayrıca
günaydın canım. aman sorun olmasın kadınların sorunları hiç bitmezmi yaa
kıslar günaydıııııın
herkese sağlıklı ve yağlarımızdan kurtulmuş günler diliyorum.

günaydın canım ben bir kısmından kurtuldum :)

2 günlük detoks diyetimin sonunda bugün 87 yi gördüm çok mutluyum. uzun zamandır çakılıp kalmıştım 89 da ni hayet. yarına kadar bu kiloyu koruyup böyle bildirim yapıcam inşallah.
birde bugün karataya başladım. bakalım hayırlısı. ama kafam çok karışık. öğlenleri et yemeği akşamları balık diyor başka bişi demiyor kadın. o kadar zengin bir münümüz yokki bizim.

sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et canım evet spor harika birşey gerçekten sadece diyetle olmuyor ben regl diye yapamamıştım belim ağrıyordu sanki kilo almış gibi hissediyorum
slm kızlae gezdım tozdum geldım ve eglendım ılk defa
cunku dır dır eden bı koca ve o yana bu yana kosan cocuklar yoktu yanımda...
süperr iyi olmui senin için tuğbacım arada bir yapmak gerek
merhaba canm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bende iyiim can sağol
haticem bende yapıcam bu detoksu haftasonu inşallah hımm türk kahvesi bayılırım ama tarcınlı hiç içmemiştim nasıl yapıyorsunuz denemek isterim
ay ubusum çok geçmiş olsun ya muz falan yedinmi canım bol bol su iç sakın susuz bırakma vücudunu allah şifa versin
Eşim memleketine gitti.bana kapris yapıyor.mesajlaştık.hafif atıştık.beni uyku tutmadı.bu adamın yaptıkları neden beni bu kadar geriyor acaba?eminim şimdi o horul horul uyuyordur.
olur canım boşver takma kafana yat dinlen sende
günaydın takııımmm. az kişi kaldık noldu bize darmadağınız?
günaydınnnn kaptanımmm
taham seni tekrar arımızda görmek istiyoruz inşallah sorunlarını hayırlısıyla halledersiniz öpüyorum çok
kızlar bu hafta unutturmayın liste hazırlama sırası bizde.
tamam unutturmayız
canım sen elinden geleni yapıyorsun ama bencede takıma taze kan lazım diye düşünüyorumm
önümüzdeki haftada burası böyle durgun giderse buraya başka bir takım kaptanı istiycem kızlar. cuma günlerini bile boş geçiyorsunuz. anlamadımki.

haticem biz başka kaptan istemiyoruz takımımız durgun bir dönemden geçiyor ama en kısa zamanda canlanıcaz

mrb canm naber?

süper canm ya.kaptancım doğru diyorsun o kadar zengin bi menümüz yok.ben uzun zamandr sebze yemeye bile özlem duyuyorum.bide her zaman et, balık..karatay diyetine bende bakmıştım bi ara.ama söylediği çoğu şeye katılıyorum.ekmek konusunda meyvelerin bazıları beni rahatsız ediyor.bunu diyete başladıktan sonra dha çok farkettim.sana kolay gelsin.senn bebeiş var mı?

kıslar günaydıııııın
herkese sağlıklı ve yağlarımızdan kurtulmuş günler diliyorum.
günaydın canım inşallah inşallah
günaydın canım nasılsın tamam canım geçmiş olsun
günadyın kaptanım nasılsın

wuuhuuuu tebrik ederim seni çok sevindim darısı başıma baya zengin bir menüymüş gerçekten uygulaması zor olsa gerek :)

oooooooo kaptanım ne detosks mus kız bu
bende yapsam ama ben once elımdekı dıyet lıstesıne uyuyumda
spor yaptım 1 saat ve bugun yenıden tam anlamıyla basladım dıyete
bı akc zamandır kacamak ustune kacamak yaptım ama bısmıllah dedım ve basladım....
kızlar spıral kullanan varmı agrı oluyomu varsa...

umarım dediğin gibi olur canım. bu arada 2. takım yapcak bu hafta listeyi bizim sıramıza var daha.
1 oğlum var canım 1 yaşında. ekmeği 1 aydan fazladırki sadece kahvaltılarda tüketiyordum. şimdi onuda bırakıyorum. kuruyemişe yöneliorum. tatlı olarakda cevizli incir beni baya rahatlatıyor. en kötü ihtimalle pekmez yerim napıyım.
umarım hep böyle düşer. mart sonunda yeni kıyafetler alcam. ziyan olsun istemiyorum.

canım hiç acıktırmıyor. tatlıda canım çekmedi. eşim çikolata getirmişti başka zaman kokusuna dayanamazdım ama hiç gözüm görmedi. aslında adetin ilk 2 günü için bence gayet uygun bir diyet.

çok sevdiğiniz bir yemeğin tarifini verin bakalım bu haftada.
sonra bu yemeğin kalorisini nasıl düşürebiliriz paylaşımda bulunalım. yada farklı pişirme teknikleri varsa paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…