Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın takııımm nasılsınız bakalım. kartpostal gibi bir sabaha uyandım. allah yolda olanlara dışarda kalanlara yardımcı olsun.

kaptancım geldim bizim net kesilmişti o yüzden giremedim.
hoşgeldin canım
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 portakal
öğlen
biraz kaçırdım malesefkısır yedim
akşam
yoğurt
1 dilim ekmek
çay 2 ,5 lt su
ipocum 30 dk sporumu yaptım
kurtarırsın sen onu :)
benide götüüüürrr
bızım takım sıze bı sarkı armagan edeyım
uyusunda buyusun nennı karpuz kadar olalım nennı.... :)

aynen çok doğrusun :))

mrb arkadaşlar
tugkay canm beni de götür.dışarı çıkıp gezmeyeli o kaadar uzuzn zaman olduki.ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum.oğlumu kimseye bırakadığım için markete bile çıkamıyorum bide ve hanımıyım.ah ah yaramı deştin.

kaptanım hoşbuldum.şimdi sporumu yapıp kurtarmaya çalışıcam artık.ben gidip yürüyüşümü yapayım

Son düzenleme:
kızlar tünaydın.... dün uğrayamadım evde takı işlerim biraz yoğundu...bugün daha müsaitim hemen dünkü menümü yazıyim

sbh:karışık tost

öğlenatlıcanlı pilav

gece(2de): karışık tost 1 yumurta

su:1160 ml

spor:45 dk yürüyüş

kızlarr herkes az spor yapıyoorrrr sopa geliyooorrrrrrr bende çok düzensiz yemek yedim bu aralar birde reglim gecikeli 9 gün olduu yaa heyecan ve sinirden dolayı...şimdide nesfit yiycem çok öptüm sizi gene gelicemm....

aynı beni anlattın canım aynı. gurbet bebek ev soğuk ah ahh...
kız ne yaptın sen tost pilav aaa...
kızlarr herkes az spor yapıyoorrrr sopa geliyooorrrrrrr bende çok düzensiz yemek yedim bu aralar birde reglim gecikeli 9 gün olduu yaa heyecan ve sinirden dolayı...şimdide nesfit yiycem çok öptüm sizi gene gelicemm....
ipocum dün yaptım canım mens oldum bugünde 20dk filan yapmaya çalışcam ama ağrılarım var.

kız ne yaptın sen tost pilav aaa...

ipocum dün yaptım canım mens oldum bugünde 20dk filan yapmaya çalışcam ama ağrılarım var.

cnm kaptanım annem yemek yapmıyor çok sık o yüzden bende yapabildgm kadarıyla beslenmeye çalışıyorum isntubldan kuzenim geliyor bize tatile sanırım annem daha düzenli yemek yapar 15 gün falan öle umut ediorum ... elleri rahatsız oldugu için o yüzden yapamıyo yani bnmde vaktim olmuyo umduğumu diil buldugumu yiyorum bnde ama dün saati kötü oldu tabi

hımm özlemişmi seni:))
valla azcık el uzat anneciğine yazık kız.

günaydın takııımm nasılsınız bakalım. Kartpostal gibi bir sabaha uyandım. Allah yolda olanlara dışarda kalanlara yardımcı olsun.
haticemmm aynen bizim burdada öyle çok güzel her taraf bembeyaz ya ama bir tipi varki sorma akşam eve nasıl gitcez bilmiyom inş kalmayız buralarda amin rabbim dışarıdaki herkesin yardımcısı olsun
merhaba mukeyyif nasılsın canım
ipocum nasılsın tatlım senin menü almış başını gitmiş kuşum tostlar pilvlar biraz daha dikkat et bide az yiyorsun gibi geldi bana ya
kızlarr herkes az spor yapıyoorrrr sopa geliyooorrrrrrr Bende çok düzensiz yemek yedim bu aralar birde reglim gecikeli 9 gün olduu yaa heyecan ve sinirden dolayı...şimdide nesfit yiycem çok öptüm sizi gene gelicemm....

ipocum ben reglım ama bu akşam itibari ile spora tekrar başlıyorum

hımm özlemişmi seni:))
valla azcık el uzat anneciğine yazık kız.

özlemiş beni sanırımm beni özlemeyen ölsün hahah arada bir yardım ediorum tabi ama takılardan fırsat kalmıyor birde 1.30 saatim spora gdio

menülerim cnm öyle malesef ama ztn sıkı bir diyet uygulaması yapmadığım için içim rahat kendimi sıkmadan ağlayıp sızlanmadan rahatça bir beslenme yapmak istiorum tabii hergün pilavla değill ama evde hiç bişi yoktu mecbur kaldım ya dışardan yemek yicektim ya pilavı

spora devam kızlar vallahi çok faydası oluyor helede yaparken su içmek çok önemliymiş...bende demin 1 saat yürüdüm

slm kızlae gezdım tozdum geldım ve eglendım ılk defa
cunku dır dır eden bı koca ve o yana bu yana kosan cocuklar yoktu yanımda...

merhaba canm iyiyim çok şükür sen nasılsın?

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1-2 kaşık et
akşam
1 dilim ekmek
3-4 k mantar sote
yoğurt
elma
2,5 lt su
1 saat spor

merhaba canm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
valla regl sorunları dışında sorunum yok şükür. bide evde sıkılma daralma bunalma dışında :)
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1-2 kaşık et
akşam
1 dilim ekmek
3-4 k mantar sote
yoğurt
elma
2,5 lt su
1 saat spor

afiyet olsun canım

menümüde yapıştırıyım hemen :)
bugün detoks diyeti yapıyorum. hiç acıktırmıyor kızlar tavsiye ederim.
sabah : 1 avuç badem, yarım domates, peynir, 1 yeşil biber, 2 dilim kaşar.
sonrada 2 saat arayla 1 kase karışım(ayran, yeşil mercimek, bulgur, nohut)
kaç bardak (daha doğrusu büyük kupa çay ve su içtiğimi hatırlamıyorum.)
eşimin ısrarıyla 1 fincan tarcınlı türk kahvesi içtim. ama şekersiz türk kahvesi bana göre değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…