hoşgeldin canımkaptancım geldimbizim net kesilmişti o yüzden giremedim.
kurtarırsın sen onu :)bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 portakal
öğlen
biraz kaçırdım malesefkısır yedim
akşam
yoğurt
1 dilim ekmek
çay 2 ,5 lt su
ipocum 30 dk sporumu yaptım
benide götüüüürrrgunaydın kızar nasılsınız bugun ben cok ıyım ama ruhen kılo bakımından deıl
cok soguk ankara kuru ayaz var don var resmen ve cocuklarımı ozledım...
aksama geleckler bı yandanda bugun gezmeye gıdeyım cocuklarsız dıyede dusunmuyo degılım..
bızım takım sıze bı sarkı armagan edeyım
uyusunda buyusun nennı karpuz kadar olalım nennı.... :)
hoşgeldin canım
kurtarırsın sen onu :)
benide götüüüürrr
aynen çok doğrusun :))
aynı beni anlattın canım aynı. gurbet bebek ev soğuk ah ahh...mrb arkadaşlar
tugkay canm beni de götür.dışarı çıkıp gezmeyeli o kaadar uzuzn zaman olduki.ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum.oğlumu kimseye bırakadığım için markete bile çıkamıyorum bide ve hanımıyım.ah ah yaramı deştin.
kaptanım hoşbuldum.şimdi sporumu yapıp kurtarmaya çalışıcam artık.ben gidip yürüyüşümü yapayım
kız ne yaptın sen tost pilav aaa...kızlar tünaydın.... dün uğrayamadım evde takı işlerim biraz yoğundu...bugün daha müsaitim hemen dünkü menümü yazıyim
sbh:karışık tost
öğlenatlıcanlı pilav
gece(2de): karışık tost 1 yumurta
su:1160 ml
spor:45 dk yürüyüş
ipocum dün yaptım canım mens oldum bugünde 20dk filan yapmaya çalışcam ama ağrılarım var.kızlarr herkes az spor yapıyoorrrr sopa geliyooorrrrrrrbende çok düzensiz yemek yedim bu aralar birde reglim gecikeli 9 gün olduu yaa heyecan ve sinirden dolayı...şimdide nesfit yiycem çok öptüm sizi gene gelicemm....
kız ne yaptın sen tost pilav aaa...
ipocum dün yaptım canım mens oldum bugünde 20dk filan yapmaya çalışcam ama ağrılarım var.
cnm kaptanım annem yemek yapmıyor çok sık o yüzden bende yapabildgm kadarıyla beslenmeye çalışıyorum isntubldan kuzenim geliyor bize tatile sanırım annem daha düzenli yemek yapar 15 gün falan öle umut ediorum ... elleri rahatsız oldugu için o yüzden yapamıyo yani bnmde vaktim olmuyo umduğumu diil buldugumu yiyorum bnde ama dün saati kötü oldu tabi
haticemmm aynen bizim burdada öyle çok güzel her taraf bembeyaz ya ama bir tipi varki sorma akşam eve nasıl gitcez bilmiyom inş kalmayız buralarda amin rabbim dışarıdaki herkesin yardımcısı olsungünaydın takııımm nasılsınız bakalım. Kartpostal gibi bir sabaha uyandım. Allah yolda olanlara dışarda kalanlara yardımcı olsun.
merhaba mukeyyif nasılsın canımmrb arkadaşlar
tugkay canm beni de götür.dışarı çıkıp gezmeyeli o kaadar uzuzn zaman olduki.ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum.oğlumu kimseye bırakadığım için markete bile çıkamıyorum bide ve hanımıyım.ah ah yaramı deştin.
Kaptanım hoşbuldum.şimdi sporumu yapıp kurtarmaya çalışıcam artık.ben gidip yürüyüşümü yapayım
ipocum nasılsın tatlım senin menü almış başını gitmiş kuşum tostlar pilvlar biraz daha dikkat et bide az yiyorsun gibi geldi bana yakızlar tünaydın.... Dün uğrayamadım evde takı işlerim biraz yoğundu...bugün daha müsaitim hemen dünkü menümü yazıyim
sbh:karışık tost
öğlenatlıcanlı pilav
gece(2de): Karışık tost 1 yumurta
su:1160 ml
spor:45 dk yürüyüş
kızlarr herkes az spor yapıyoorrrr sopa geliyooorrrrrrrBende çok düzensiz yemek yedim bu aralar birde reglim gecikeli 9 gün olduu yaa heyecan ve sinirden dolayı...şimdide nesfit yiycem çok öptüm sizi gene gelicemm....
hımm özlemişmi seni:))
valla azcık el uzat anneciğine yazık kız.
ipocum nasılsın tatlım senin menü almış başını gitmiş kuşum tostlar pilvlar biraz daha dikkat et bide az yiyorsun gibi geldi bana ya
ipocum ben reglım ama bu akşam itibari ile spora tekrar başlıyorum
slm kızlae gezdım tozdum geldım ve eglendım ılk defa
cunku dır dır eden bı koca ve o yana bu yana kosan cocuklar yoktu yanımda...
slm kızlae gezdım tozdum geldım ve eglendım ılk defa
cunku dır dır eden bı koca ve o yana bu yana kosan cocuklar yoktu yanımda...
haticemmm aynen bizim burdada öyle çok güzel her taraf bembeyaz ya ama bir tipi varki sorma akşam eve nasıl gitcez bilmiyom inş kalmayız buralarda amin rabbim dışarıdaki herkesin yardımcısı olsun
merhaba mukeyyif nasılsın canım
ipocum nasılsın tatlım senin menü almış başını gitmiş kuşum tostlar pilvlar biraz daha dikkat et bide az yiyorsun gibi geldi bana ya
ipocum ben reglım ama bu akşam itibari ile spora tekrar başlıyorum
valla regl sorunları dışında sorunum yok şükür. bide evde sıkılma daralma bunalma dışında :)merhaba canm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1-2 kaşık et
akşam
1 dilim ekmek
3-4 k mantar sote
yoğurt
elma
2,5 lt su
1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?