Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım döndüğünde bildir. geçmiş olsun sana.

canm geçmiş olsun

Arkadaşlar teşekkürederim.Benim hala bağırsaklarım bozuk.kahve limonmu içmedim,karanfilmi yutmadım ne yaptımsa olmadı.doktorada gidemiyorum işten izin alıpta.öylece çekmeye çalışıyorum.bana tavsiye etcek bişeyleriniz varsa denerim.

Eşim memleketine gitti.bana kapris yapıyor.mesajlaştık.hafif atıştık.beni uyku tutmadı.bu adamın yaptıkları neden beni bu kadar geriyor acaba?eminim şimdi o horul horul uyuyordur.

kızlar ben menüme şunları a ekleyeyim üzülerek.kızın bana
1 elma 1 portakal yedim
veeeee 2 dilim ekmek daha canm istiyordu bununla zor kurtardım
bu günelrde çok canım sıkılıyor.eşim yoğun bu aralar bende çok sıkılıyorum.komşularımdanda hayır yok.of of bende kendimi yemeye veriyorum.:26: iyiki kk var bide bu aralar sanki şekerim düşüyor gibi acıkıyorum iyice zorlaştı bu diyet olayı ay neyse sizinde içinizi kararttım giip yatayım artık

günaydın takııımmm. az kişi kaldık noldu bize darmadağınız?

geçmiş olsun canm.evde sıkılmayı en iyi ben anlarım sanırım
sağol canım. ah ahh. aslında çıksam komşularım iyide kafam sarmıyor. hepsi benden büyük. herkesin bakış açısı farklı vs vs... birde onlarla buluşunca diyetim bozuluyor. kocişte kar var diye dışarı götürmüyor.
canım 5 günde 5 kilo diyeti yap. ilk gün sırf patates haşlayıp yiyorsun o seni tutar. sana en güzel çare bu gibi. hem diyetine devam etmiş olursun. hem bağırsakların rahatlar.

slm kızlar biliyorum 4 gündür uğradığım yok. pazar anneme gittim orada internet yok size de hbr veremedim
birde bazı ailevi sorunlar falan çıktı. bu ara giremiyebilirim. sizide etkilemek istemiyorum o yüzden geri dönmek üzere takımdan ayrılıyorum. ne siz zor durumda kalın nede ben kalayım...
hepinize başarılar diliyorum.. bu arada benim diyet tabiiki devam edecek..
kendinize iyi bakın

tamam canım. geri döndüğünde bildir. sanırım uzun süreli bir gidiş olcak. dönüşün muhteşem olsun lütfen.

gunaydın kızlar
hakıkaten hatıce dagılıyoruz herkes ızınlı yada ayrılıyo kaptancım bıseyler yap
ya yanlıs anlamayında paylasım cok az bızde dıger gruplar daha baglı gıbı geldı bazen bakıyorumda
paylasımımızı fazlalastırsak
mesela dıyet ustune degılde bazen sohbet etsek bellı bı saattte gırıp
gercı herkesın kendıne gore ısı oluyo
kızlar hadı ya motıvasyon eksıklıgı yasıyoruz takım...

sorun ne bılmıyorum ama ınsallah gecer ve donersın aramıza tahamcım...

canım ben emir altına sokamamki. kıyamıyorum insanları diskalifiye etmeye. şuan arife sen ben zubus, ipo ve mukeyyif paylaşımdayız. her hafta bir ödevle canlandırmaya çalıştım ama tek başıma olmaz destek lütfen
birde tahamında ayrılmasıyla 9 kişi kaldık kızlar. yeni birilerini alıcam takıma varsa tanıdıklarınız olsun. yoksa genel seçicem.

merhaba canım

ben o zaman liste düzenlemeişini karşılıksız yapmıştım güzelim..
inceliğiniz teşekkür ederim:103:

ay canım sağol. mai ben dnünce yaparım dedi. işi yarım bırakmak istemedim. tşk ederim. yardımcı olabilcem bişey olursa elimden geleni yaparım.

önümüzdeki haftada burası böyle durgun giderse buraya başka bir takım kaptanı istiycem kızlar. cuma günlerini bile boş geçiyorsunuz. anlamadımki.

ay canım sağol. mai ben dnünce yaparım dedi. işi yarım bırakmak istemedim. tşk ederim. yardımcı olabilcem bişey olursa elimden geleni yaparım.

böylesi güzel düşünceler kalıcı ve daim olsun yeterli şekercik
önemli olan şu pis kara yağlardan bir an önce kurtulmak
sevgiyle kal:103:

önümüzdeki haftada burası böyle durgun giderse buraya başka bir takım kaptanı istiycem kızlar. cuma günlerini bile boş geçiyorsunuz. anlamadımki.

yok ya gıtme el bırlıgıyle canlandırlaım takımımızı sende haklısın elınden gelenı yapıyosun
yenı alacaklarınla belkı duzelır tanıdıgım yok oyle gelecek ama sen kendı ıstegıne gore canlı arkadaslar ıstıyorum de belkı ıse yarar..
bıde motıve etmıyoruz bırbırımızı ve sadece kılo degılde genel sohbetde yapalım gunluk yasantılarımızdan olmazmı hatıce acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…